Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Aktualizace je v pořádku.projížděl jsem usek Brno -Blansko a kousek před Blanskem v tunelu vlak vykolejil:Nevím proč vykolejení mám vypnuté a ničeho jsem si nevšiml.

Pardon preklepol som sa mam nainstalovanu aj 54. Teraz som bol na stranke
ale 55-ku som tam nenasiel. Je tam len 54. :?:

Petr K napsal:
Aktualizace je v pořádku.projížděl jsem usek Brno -Blansko a kousek před Blanskem v tunelu vlak vykolejil:Nevím proč vykolejení mám vypnuté a ničeho jsem si nevšiml.
Ja som si to instaloval vcera a presiel som si to dnes ale z vykolajenim nemam problem od Kútov az po Prahu. Tak ze reinstal tak ako u mna aj u teba bude to spravne riesenie! :D

Anonymous napsal:
Petr K napsal:
Ja som si to instaloval vcera a presiel som si to dnes ale z vykolajenim nemam problem od Kútov az po Prahu. Tak ze reinstal tak ako u mna aj u teba bude to spravne riesenie! :D
Sory zabudol som sa prihlasit ten anonim som bol ja.

Hlásím ten samý problém. Tunel před Blanskem, roztrhla se celá souprava (ač jsem jel podle předpisů) stalo se to hned za výjezdem z portálu. Byla slyšet i rána. :) Koukám dozadu a za 350 mám jediné Bee.

a to je průšvih. Mě to sice nevykolejí, ale vlak se roztrhne. Musím zjistit, jestli to dělalo i v předchozí aktualizaci, Ať se je čeho chytit. Zkoušel jsem koleje odebrat a znovu položit, ale ten samý výsledek. V editoru není nejmenší problém. Dnes už s tím nic nenadělám. Zkuste někdo zjistit, jestli to nedělá ještě někde. Asi to bude nějak souviset s Romanovými tunely. Ale proč se to projevuje jenom v tom jednom? Vyměňovaly se všude. :mad:

A tak jsem se těšil, že se dnes v klidu vyspím.

Naposled editoval moderátor:
Zbyněk Šemora napsal:
a to je průšvih. Mě to sice nevykolejí, ale vlak se roztrhne. Musím zjistit, jestli to dělalo i v předchozí aktualizaci, Ať se je čeho chytit. Zkoušel jsem koleje odebrat a znovu položit, ale ten samý výsledek. V editoru není nejmenší problém. Dnes už s tím nic nenadělám. Zkuste někdo zjistit, jestli to nedělá ještě někde. Asi to bude nějak souviset s Romanovými tunely. Ale proč se to projevuje jenom v tom jednom? Vyměňovaly se všude. :mad:

A tak jsem se těšil, že se dnes v klidu vyspím.

Zbyňku, řešil jsem ten samý problém při aktivitě Ex 278 Jaroslav Hašek. Však je to popsáno v sekci aktivity. A chyba bude podle mě v tom tunelu. Dělal jsem všechno možné, ale pořád se mi buď pokazí spřáhlo, vykolejím, nebo se mi utrhne vlak. :cry: :cry: :cry:

Anonymous napsal:
Petr K napsal:

Chyba bude pánové někde jinde. Viz výše...(nebo spíše níže...)

Nova aktualizace je dobra .. Okoli Brna mi nevadi, protoze jezdim spise na Kolinsku ..

Drobne poznamky k terenu - mezi Cerhenicemi, Velimi a Novou vsi neni tak strasne vysoka vegetace .. max. krovi a pole ..

V serii domu za Kolinem Zastavka smerem do nadrazi je jeden dum ve vzduchu a celkove ten prvni blok domu je tak o polovinu vysky nizsi, nez v realu .. ale to jsou jen kravinky ..

já jsem si to projel úplně stejně jako jsem dělal předposlední screeny Blansko - Adamov a děly se divy. V tunelu mi jeden vagon přeskočil dopředu, já jím projel, za tunelem jsem jej vystřelil do Svitavy, vlak zastavil a po chvíli nás dojel utržený poslední vagon a do konce zbytku vlaku narazil. Včera při experimentech opět v tomto tunelu mi zmizely koleje, letěl jsem vzduchem a najednou jsem se ocitl na louce před Blanskem, pak se objevili koleje a já byl znovu u peronu v Blansku. Zíral jsem jak Alenka v říši divů. To je aktualizace tak pro Signalistu a jeho scifi MSTS.
Ale vzpomněl jsem si, že mi Roman psal, že po dosazení tunelů mu to u Blanska dělalo myslím tyto problémy a nějak je odstranil. Bohužel je současně na dovolené. Ale zřejmě před Aktualizací to fungovalo normálně. A nebo, že by některé vozy měly špatně nastavené chování. V editoru nevidím žádnou chybu. V mém případě se jednalo o vozy cd_B.

tusim som mal vlastne stastie ked mi vcera pri pokuse o instalaciu akt. 55 napisalo: Error, setup file corupted... :twisted: atd ( pravdepodobne sa vsetko nestiahlo z webu spravne)

těsně před koncem kritického tunelu jsem si všiml dvou kusů čehosi na pravé straně těsně před vyjezdem z tunelu. jeden je zelený a druhý menší je šedý nebo bílý. v ostatních tunelech to není. podle mě o to ty vozy minimálně škrtnou a rozpojí je to.
Nevím asi jen fantaziruju ale tohle mě napadlo....

nehoda.jpg
Zkoušel jsem různé vlaky s tímto výsledkem.
Pak jsem průběžně překopíroval starší Global/Shapes a Shapes tunelových tubusů. Už jsem nevykolejil, ale vozy se jen rozspojily. Nyní zkusím předchozí instalaci

BP54 to nedělá, tam je to OK. Nyní musím postupně přidávat vše, co se týká tunelů. Škoda, že Roman není na příjmu. Možná by věděl, kde je zakopaný pes.
Nyní mám problém jako NASA s raketoplány. Také mi při pokusech nějaké vlaky havarují.

:D :D :D Jestli se náhodou z nějakého vagónu neodloupla tepelná izolace? :D :D :D Jinak to, co popisujete, se mi začlo stávat u trati Gesause 2005, stojím ve stanici, proti jede po druhé koleji trafic vlak, který najednou začne vybočovat z kolejí, v klídku cigárko si dojede nad řeku, kde se zase trhnutím vagon po vagonu vrací zpět do nádraží. Jakoby tam byly neviditelné koleje. Celou trať jsem přeinstaloval, ale problém zůstal..........pravda je někde venku....... :D . Lord.

Zbyněk Šemora napsal:
BP54 to nedělá, tam je to OK. Nyní musím postupně přidávat vše, co se týká tunelů. Škoda, že Roman není na příjmu. Možná by věděl, kde je zakopaný pes.
Nyní mám problém jako NASA s raketoplány. Také mi při pokusech nějaké vlaky havarují.

Má tedy cenu nyní instalovat BP55, když jsem to ještě neudělal? Asi stejně vyjde nějaká BP55a a budou se instalovat obě dvě, že...

Včera som si stiahol aktualizáciu 55, po vytvorení aktivity (použil som Pendolíno) som prešiel celý úsek Breclav Praha bez nehody, aj ten inkriminovaný tunel som prešiel,bez problémov :roll: . Dnes po menšej úprave aktivity som sa dostal len po spomínané miesto, skúšal som ho prejsť akokoľvek ale vždy som zahučal. Nie je mi jasné prečo včera to išlo a dnes nie. Je to veľmi čudné vykolajenie, ako keby som sa s vlakom prepadol do neba, zrazu som len na zelenej lúke.

Už to funguje

Houston hlásí konec výluk mezi Adamovem a Blanskem. Závada odstraněna, raketoplány mohou opět létat.

Díky vedrům moc zákazníků dnes nechodí, tak jsem až do teď experimentoval s negativním výsledkem. Pak mi Kebarko poslal Paths, kde v tunelu byly rozdvojené koleje. Ale to už jsem ty koleje několikrát smazal a znovu osadil. Tak do třetice, tentokrát jsem vyoral asi kilometr trati, uložil, kouknul do Activity editoru, jestli tam nějaká tajná neviditelná kolej nezbyla. Všude čisto, tak jsem chybějící koleje osadil znovu. Vytvořil dvě trasy v obou směrech a fyzicky projel. Vlak ani nevykolejil, ani se nepřetrhal.
Takže asi zítra vyhodím aktualizaci 56, kde kromě opravy budou nové zvuky do trati od Dejva. Překopal zvuky pro běžnou trať, kde zvýraznil klapání kol a je pár zvuků nových, které dnes osadím. Doufám, že už jinde závada není.
Opět se potvrdilo ponaučení, pokud se edituje už postavený úsek, je to velmi citlivé na tyto poruchy. A když nejsou vidět, jako v tomto případě, dokud tam něco nevykolejí, tím je to zákeřnější.

Pán Šemora,

som rád že sa odstránila porucha.Chcel som sa len opýtať či v 56bptrat opravíte ten stĺp TV za Ústí nad Orlicí (smer Letohrad).Ešte jedna vec - po 55bptrat sa mi objavilo už viacej tankovacích boxov.Robíte to úmyselne, že po každej aktualizácii sa mi zobrazuje viac a viac tankovacích miest, alebo je to číra náhoda??? :roll: :roll: :roll:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře