Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ja som si to instaloval vcera a presiel som si to dnes ale z vykolajenim nemam problem od Kútov az po Prahu. Tak ze reinstal tak ako u mna aj u teba bude to spravne riesenie!Petr K napsal:Aktualizace je v pořádku.projížděl jsem usek Brno -Blansko a kousek před Blanskem v tunelu vlak vykolejil:Nevím proč vykolejení mám vypnuté a ničeho jsem si nevšiml.
Sory zabudol som sa prihlasit ten anonim som bol ja.Anonymous napsal:Ja som si to instaloval vcera a presiel som si to dnes ale z vykolajenim nemam problem od Kútov az po Prahu. Tak ze reinstal tak ako u mna aj u teba bude to spravne riesenie!Petr K napsal:Aktualizace je v pořádku.projížděl jsem usek Brno -Blansko a kousek před Blanskem v tunelu vlak vykolejil:Nevím proč vykolejení mám vypnuté a ničeho jsem si nevšiml.![]()
Zbyněk Šemora napsal:a to je průšvih. Mě to sice nevykolejí, ale vlak se roztrhne. Musím zjistit, jestli to dělalo i v předchozí aktualizaci, Ať se je čeho chytit. Zkoušel jsem koleje odebrat a znovu položit, ale ten samý výsledek. V editoru není nejmenší problém. Dnes už s tím nic nenadělám. Zkuste někdo zjistit, jestli to nedělá ještě někde. Asi to bude nějak souviset s Romanovými tunely. Ale proč se to projevuje jenom v tom jednom? Vyměňovaly se všude.![]()
A tak jsem se těšil, že se dnes v klidu vyspím.
Anonymous napsal:Ja som si to instaloval vcera a presiel som si to dnes ale z vykolajenim nemam problem od Kútov az po Prahu. Tak ze reinstal tak ako u mna aj u teba bude to spravne riesenie!Petr K napsal:Aktualizace je v pořádku.projížděl jsem usek Brno -Blansko a kousek před Blanskem v tunelu vlak vykolejil:Nevím proč vykolejení mám vypnuté a ničeho jsem si nevšiml.![]()
Zbyněk Šemora napsal:BP54 to nedělá, tam je to OK. Nyní musím postupně přidávat vše, co se týká tunelů. Škoda, že Roman není na příjmu. Možná by věděl, kde je zakopaný pes.
Nyní mám problém jako NASA s raketoplány. Také mi při pokusech nějaké vlaky havarují.