LukasX napsal:
no nevím nevím zda to má cenu nějak rozvádět hold si každej může myslet to své a jak vidím tak se musím přiklánět hold k té ( podle vás ) špatné straně.
v Trainzu je to hold ne o kolejích ale o objektech a věcech co se po kolejích honí. mapku si může postavit kdo chce a jak chce. proto mají větší cenu ti kteří u tvorby modelů tvrdnou celkem dost dlouho a ani zato nedostanou poděkování když se skusím o převod do MSTS tak fakt nevím nevím ještě že Trainz má ten kuid
Kolik času Ti vzaly ty baráčky? Za ten jeden, co jsi mi poslal jsem Ti poděkoval, bude li jich víc, pošlu DVD. Tak nechápu proč tu nahlas brečíš. V Trainzu (tratě) si hrajete maximálně na fikce. Ale pokud někdo staví něco reálného, tak jak v Trainzu, tak v MSTS je stavba tratě na několik let, pokud to někdo téměř denně tak dlouho vydrží. Tahle trpělivost se se stavbou pár baráčků srovnat nedá (Firlet mi takových chrlí několik denně ). K čemu Ti budou baráčky, když k tomu nebude reálné prostředí. Jinak jsi byl jeden z prvních, který se ptal předem, co za to a nic jsi ještě nevytvořil. Pokud bych chtěl dát trať zdarma ke stažení, musel bych si zaplatit jednak prostor a jednak rychlé připojení k internetu. Děkuji nemám zájem za odvedenou práci ještě platit. Takhle se mi vrátí alespoň výrobní náklady. A to si jen účtuji výrobu a zasílaání media (je v tom i příprava souborů).
Každá hodina času v práci mě na nájmu stojí 100kč. A to mám celkem dobrou cenu. To je první stovka, ale něco musí být na nákup zboží a také z něčeho se musí žít. To je jen poznámka pro méně chápavé.
Čekal jsem, kdy bude v hlavě vrtat celková částka kterou jsem od počátku za trať utržil. Ale je to to samé, jako by jste se ptali důchodce, kolik měl důchod za poslední tři roky a také si za to auto nekoupil.