Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zbyněk Šemora napsal:
Ale jinak jsem už dávno zde napsal, že MSTS mne neživí, naopak mne okrádá o jiný mnohem vyšší zisk, než jsou obálky s DVD. Tato mi zdaleka nezaplatí ani nájem. Tak si to kecálku laskavě uvědom a buď rád, že jsem ochoten za těchto podmínek DVD rozesílat.

Mate asi nejaky drahy distribucni proces, kdyz to stavitelxx zvlada za 1/3 cenu. Asi to nove auto (jednoduchy vypocet 1000x300=???) berete jako bonus. Stavitele uchlacholite zasilanim DVD zdarma. Stavitelka se pta moc dobre, protoze BK uz davno neni free projekt, ale tvrda komerce, kde by zisk meli mit vsichni zucastneni stavitele a neomlouvat to cenou za distribuci. V Nemecku se tvurci PT o zisk deli. V Cechach je nastesti dost pracovitych lidi, kteri svuj volny cas venuji na zisk nekoho jineho. V tomto Vam uprimne blahopreji (bez ironie!).

neregistrovany uzivatel napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Ale jinak jsem už dávno zde napsal, že MSTS mne neživí, naopak mne okrádá o jiný mnohem vyšší zisk, než jsou obálky s DVD. Tato mi zdaleka nezaplatí ani nájem. Tak si to kecálku laskavě uvědom a buď rád, že jsem ochoten za těchto podmínek DVD rozesílat.

Mate asi nejaky drahy distribucni proces, kdyz to stavitelxx zvlada za 1/3 cenu. Asi to nove auto (jednoduchy vypocet 1000x300=???) berete jako bonus. Stavitele uchlacholite zasilanim DVD zdarma. Stavitelka se pta moc dobre, protoze BK uz davno neni free projekt, ale tvrda komerce, kde by zisk meli mit vsichni zucastneni stavitele a neomlouvat to cenou za distribuci. V Nemecku se tvurci PT o zisk deli. V Cechach je nastesti dost pracovitych lidi, kteri svuj volny cas venuji na zisk nekoho jineho. V tomto Vam uprimne blahopreji (bez ironie!).

Takže staviteli neregistrovaný.....jaksi jsi zapoměl, že zpočátku byly tyto distribuce za 100 Kč.....to zaprvé.....

za druhé....tahle štreka je reálná, takže nějak bylo potřeba sehnat podklady, jezdit, natáčet, fotit, ....zeptej se Tomiho? kolik toho se Zbyňkem projezdili, než to zdokumentovali....v tomhle se se Stavitelem nemůže tahle trať rovnat.....a i Martin sám uváděl, že se snaží realitě přiblížit....

za třetí....tohle je distribuované na DVD na rozdíl od 321, která je na CD.....ale i tam bych polemizoval, zda je cena za distribuci přemrštěná či nikoliv......ale nechci, protože obě štreky za ty prachy stojí

za čtvrté.....na tohle každému Zbyněk může vystavit daňový doklad.....

a za páté..... teď ostatní prominou, že poruším jedno zpravidel, které jsem tady zavedl....

!!!!!! DRŽ UŽ KONEČNĚ HUBU !!!!!

no nevím nevím zda to má cenu nějak rozvádět hold si každej může myslet to své a jak vidím tak se musím přiklánět hold k té ( podle vás ) špatné straně.

v Trainzu je to hold ne o kolejích ale o objektech a věcech co se po kolejích honí. mapku si může postavit kdo chce a jak chce. proto mají větší cenu ti kteří u tvorby modelů tvrdnou celkem dost dlouho a ani zato nedostanou poděkování když se skusím o převod do MSTS tak fakt nevím nevím ještě že Trainz má ten kuid :-)

Já to sice zvládám za 1/3 ceny, ale hodně na tom prodělávám!!! Kdybych do toho započítával kolik projezdím a hlavně ten čas, který bych mohl využít daleko lépe, tak by se cena přehoupla možná ještě nad cenu tratě BP.
Hold kdo nestaví, nepochopí...

LukasX napsal:
no nevím nevím zda to má cenu nějak rozvádět hold si každej může myslet to své a jak vidím tak se musím přiklánět hold k té ( podle vás ) špatné straně.

v Trainzu je to hold ne o kolejích ale o objektech a věcech co se po kolejích honí. mapku si může postavit kdo chce a jak chce. proto mají větší cenu ti kteří u tvorby modelů tvrdnou celkem dost dlouho a ani zato nedostanou poděkování když se skusím o převod do MSTS tak fakt nevím nevím ještě že Trainz má ten kuid :-)

Kolik času Ti vzaly ty baráčky? Za ten jeden, co jsi mi poslal jsem Ti poděkoval, bude li jich víc, pošlu DVD. Tak nechápu proč tu nahlas brečíš. V Trainzu (tratě) si hrajete maximálně na fikce. Ale pokud někdo staví něco reálného, tak jak v Trainzu, tak v MSTS je stavba tratě na několik let, pokud to někdo téměř denně tak dlouho vydrží. Tahle trpělivost se se stavbou pár baráčků srovnat nedá (Firlet mi takových chrlí několik denně ). K čemu Ti budou baráčky, když k tomu nebude reálné prostředí. Jinak jsi byl jeden z prvních, který se ptal předem, co za to a nic jsi ještě nevytvořil. Pokud bych chtěl dát trať zdarma ke stažení, musel bych si zaplatit jednak prostor a jednak rychlé připojení k internetu. Děkuji nemám zájem za odvedenou práci ještě platit. Takhle se mi vrátí alespoň výrobní náklady. A to si jen účtuji výrobu a zasílaání media (je v tom i příprava souborů).
Každá hodina času v práci mě na nájmu stojí 100kč. A to mám celkem dobrou cenu. To je první stovka, ale něco musí být na nákup zboží a také z něčeho se musí žít. To je jen poznámka pro méně chápavé.
Čekal jsem, kdy bude v hlavě vrtat celková částka kterou jsem od počátku za trať utržil. Ale je to to samé, jako by jste se ptali důchodce, kolik měl důchod za poslední tři roky a také si za to auto nekoupil.

Zbyňku, kašli na to, nemá cenu se zabývat "pro Tebe" zbytečnými ptákovinami....

hehe... a ještě otázka pro LukaseX.....když ses tady ptal na to, kolik za ten baráček, měl bych tady jednu protiotázku....

A KOLIK DOSTÁVÁŠ ZAPLACENO ZA TY MODELY, KTERÉ DĚLÁŠ DO TRAINZU? PŘEDPOKLÁDÁM, ŽE TAM JSI PLACEN VELMI DOBŘE JAKO PROFESIONÁLNÍ MODELÁŘ...NEBO TO TAM TAKY DĚLÁŠ JAKO HOBBY VE VOLNÉM ČASE?

A prosím odpověz popravdě, jestli jsi chlap.....:twisted:
Jinak si budu muset myslet o Tobě své.....

Zbyněk Šemora napsal:
LukasX napsal:

Kolik času Ti vzaly ty baráčky? Za ten jeden, co jsi mi poslal jsem Ti poděkoval, bude li jich víc, pošlu DVD. Tak nechápu proč tu nahlas brečíš. V Trainzu (tratě) si hrajete maximálně na fikce. Ale pokud někdo staví něco reálného, tak jak v Trainzu, tak v MSTS je stavba tratě na několik let, pokud to někdo téměř denně tak dlouho vydrží. Tahle trpělivost se se stavbou pár baráčků srovnat nedá (Firlet mi takových chrlí několik denně ). K čemu Ti budou baráčky, když k tomu nebude reálné prostředí. Jinak jsi byl jeden z prvních, který se ptal předem, co za to a nic jsi ještě nevytvořil. Pokud bych chtěl dát trať zdarma ke stažení, musel bych si zaplatit jednak prostor a jednak rychlé připojení k internetu. Děkuji nemám zájem za odvedenou práci ještě platit. Takhle se mi vrátí alespoň výrobní náklady. A to si jen účtuji výrobu a zasílaání media (je v tom i příprava souborů).
Každá hodina času v práci mě na nájmu stojí 100kč. A to mám celkem dobrou cenu. To je první stovka, ale něco musí být na nákup zboží a také z něčeho se musí žít. To je jen poznámka pro méně chápavé.
Čekal jsem, kdy bude v hlavě vrtat celková částka kterou jsem od počátku za trať utržil. Ale je to to samé, jako by jste se ptali důchodce, kolik měl důchod za poslední tři roky a také si za to auto nekoupil.

Zbyněk Šemora napsal:

no nevím co říci pač bych mohl skoro všechno vivrátit ale nato tu nejsem a radši se této debatě vyhnu ( jiank poděkování jsem dostal kde ??? jediný co mi přišlo je kde se ten baráček nachází a to si myslím že bys mohl vědět když to stavíš ( no a tady bude argumence tím že si postavil už X stovek Km a kdo si to má pamatovat že ) no ale už se to zase debata do stracena ne tady to nemá cenu tak radši půjdu tam odkud jsem přišel a do to TRS kde je mnohem lepší zábava

Martens napsal:
................
hehe... a ještě otázka pro LukaseX.....když ses tady ptal na to, kolik za ten baráček, měl bych tady jednu protiotázku....

A KOLIK DOSTÁVÁŠ ZAPLACENO ZA TY MODELY, KTERÉ DĚLÁŠ DO TRAINZU? PŘEDPOKLÁDÁM, ŽE TAM JSI PLACEN VELMI DOBŘE JAKO PROFESIONÁLNÍ MODELÁŘ...NEBO TO TAM TAKY DĚLÁŠ JAKO HOBBY VE VOLNÉM ČASE? :twisted:

tam to jde ze zábavi ale mám tam zajištěné že jsem to postavil já, nejde to do placeních projektů ( to je ten problém který se mi u MSTS nzdá ) a aspoň někdo se najde a poděkuje za každý noví objekt.

LukasX napsal:
no ale už se to zase debata do stracena ne tady to nemá cenu tak radši půjdu tam odkud jsem přišel a do to TRS kde je mnohem lepší zábava
Do ztracena ne, dostal jsi konkrétní otázku, na kterou stačí říct jednoduchou odpověď.....

Jinak ona je zábava i tady, pokud se nenajdou lidi, kteří se první ptají po penězích, než něco začnou dělat.....ale každému podle jeho gusta.....

LukasX napsal:
Martens napsal:
................

A KOLIK DOSTÁVÁŠ ZAPLACENO ZA TY MODELY, KTERÉ DĚLÁŠ DO TRAINZU? PŘEDPOKLÁDÁM, ŽE TAM JSI PLACEN VELMI DOBŘE JAKO PROFESIONÁLNÍ MODELÁŘ...NEBO TO TAM TAKY DĚLÁŠ JAKO HOBBY VE VOLNÉM ČASE? :twisted:

tam to jde ze zábavi ale mám tam zajištěné že jsem to postavil já, nejde to do placeních projektů ( to je ten problém který se mi u MSTS nzdá ) a aspoň někdo se najde a poděkuje za každý noví objekt.

tak proč se ptáš tady, co za to?

Za objekt bych poděkoval a nejsem sám ( koukni se do historie k téhle trati), ale kdyby se mělo děkovat za každý screen, který se tady objeví, tak mám čelo omlácené od samého klanění.....

Martens napsal:
Jinak ona je zábava i tady, pokud se nenajdou lidi, kteří se první ptají po penězích, než něco začnou dělat.....ale každému podle jeho gusta.....

já se poprvé ptal co zato dostanu = co ztoho budu mít ( nerovnáse ) finanční hodnota si myslíš že mi jde o nějaký zisk kdyby šlo tak všechny modeli co jsem postavil bych nedával free ( idkyž tady říkat slovo free znamená ledacos :-)) no prostě bych je nedal na net a chtěl bych zato nějaké ty papírky.

tak a už prosím nic omě nepište nechci tu už nic komentovat :-)

Vzhledem k tomu, ze se u drahy vzdycky daval deputat, tak co kdyby si Lukasx a jemu podobni nechali zaplatit v naturaliich ... takove kameni od trati ..Drazni sodovka, nebo putna uhli .. to by byla odmena. A vlastne zakladni vec uz maji - rezijku - muzou jezdit po Zbynkove trati zadarmo .. :lol:

ahoj, nevite někdo jak nainstalovat trat Kuty - Praha do msts, Nainstaloval jsem MSTS a normalně mi to fungovalo a pak jsem instaloval trat Kuty- Praha a jak chci spustit hru tak mi to nechce najet a zasekne se to ?
Pls poradtě co mam udělat aby mi to fungovalo

mac napsal:
ahoj, nevite někdo jak nainstalovat trat Kuty - Praha do msts, Nainstaloval jsem MSTS a normalně mi to fungovalo a pak jsem instaloval trat Kuty- Praha a jak chci spustit hru tak mi to nechce najet a zasekne se to ?
Pls poradtě co mam udělat aby mi to fungovalo

To se nezasekne - po instalaci teto rozsahle trati trva nabihani MSTS od 5ti do 10ti minut podle toho jak vykonny mas PC ..
Jedine jak to zkratit na par vterin je pouzivat TrainStore ..

LukasX: Zaplať si prosím z těch vydělaných peněz u TRS kurz pravopisu, protože v těch posledních (jestli ne v každým) příspěvcích je moře chyb.

.

LukasX: Ani bych se nedivil kdyby Ti Zbyněk hodil ten tvůj baráček na hlavu. Kdo ví možná v aktualizaci 60 již nebude ....

-----------------------
Zdeněk Itterheim

Re: .

Itterheim napsal:
LukasX: Ani bych se nedivil kdyby Ti Zbyněk hodil ten tvůj baráček na hlavu. Kdo ví možná v aktualizaci 60 již nebude ....

-----------------------
Zdeněk Itterheim

být tam nemusí to je fakt ale fakt je taky ten že jsem ho poskytnul ale to jsem ještě měl v makovici že toto je free mapka ale u MSTS komunity je Free mnoho význačné slovo :-))

LukasX napsal:
Itterheim napsal:

-----------------------
Zdeněk Itterheim

být tam nemusí to je fakt ale fakt je taky ten že jsem ho poskytnul ale to jsem ještě měl v makovici že toto je free mapka ale u MSTS komunity je Free mnoho význačné slovo :-))

Jak Zbyněk řekl, pošli jich ještě pár (Free) a pošlu DVD (Free). Jsi ale paličák.

Itterheim napsal:
LukasX napsal:
Itterheim napsal:

-----------------------
Zdeněk Itterheim

Jak Zbyněk řekl, pošli jich ještě pár (Free) a pošlu DVD (Free). Jsi ale paličák.

Neche ho být, (nebo bít :lol: ) neb neví co činí.....

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře