Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
VáclavS napsal:Výborně udělané objekty, opravdu jak v reálu.
Dotaz: bude se upravovat TV v Běchovicích a Úvalech? Staré brány s lanky jsou pěkné, Ale v Běchovicích nad Kolínskou tratí (ne nad ranžírem) a v Úvalech na zhlaví jsou brány SIK. děkuji za odpověď.
Pavlík napsal:Zkus stáhnout aktualizaci znova. Nejlépe z Ppoollllových stránek, až tam bude ke stažení. Já osobně moc FTPéčku nevěřím...
Mexicannos napsal:Kdo udělal ty objekty pro prahu a okolí? chtěl bych se zeptat jestli bych si nemohl nějaký přivlastnit a přeskinovat popř. nechat takový jaký jsou, prostě podle potřeby.Jinak li řečeno, jsou freeware?
![]()
VáclavS napsal:Tak to já nevím, ked je problém, mě to problémy nedělá. Kolik magabytů měla?
Mexicannos napsal:Kdo udělal ty objekty pro prahu a okolí? chtěl bych se zeptat jestli bych si nemohl nějaký přivlastnit a přeskinovat popř. nechat takový jaký jsou, prostě podle potřeby.Jinak li řečeno, jsou freeware?
![]()
JOHNZ napsal:Ocelot: tak to nevim, pretoze 43841.145 kB je presne 42,814MB
Zbyněk Šemora napsal:Ocelot24.
Tady vidím problém mezi klávesnicí a židlí. Stále dokola opakuji, že aktualizace nelze vynechávat. Před 60 byla 59, 58 a tam by jsi určitě našel co hledáš.
Zbyněk Šemora napsal:Ocelot24.
Tady vidím problém mezi klávesnicí a židlí. Stále dokola opakuji, že aktualizace nelze vynechávat. Před 60 byla 59, 58 a tam by jsi určitě našel co hledáš.
AndrewM napsal:A neni spis problem v compu, protoze proste nestiha ?
Laborec425 napsal:Já třeba už trať Kúty - Praha hrát vůbec nemůžu. Počítač se většinou zasekne hned chvíli po spuštění. Ale zasekne se úplně. Zbývá jedině tvrdej restart. Ostatní tratě fungujou normálně. Přitom můj počítač není zase tak úplně špatnej a zrovna dneska jsem všechno instaloval znova, trať Kúty - Praha mám v samostatně nainstalované verzi MSTS a všechny aktualizace a všechno 100 % mám. Ale tohle asi nikdo nikdy nevyřeší, proč MSTS má takovéhle nároky na hardware, když jiné současné hry třeba na mém počítači choděj normálně!