Bobe, já vím, to byla jen má výmluva, že jsem pro této koleji s panťákem nejel. Pouze strojově solo mašina na hlavní.
Dle screenů je to za angličanem, už jsem zde, je to přechod mezi klasickým angličanem A1tdblslip10d.s a vyhýbkou A1scissorPnt10dLfts, spoj je v místě vložení doplňkové koleje A1tdblslip10dend.s.
Nechcete to někdo nasimulovat?
Postavit zkušební trať, kde jsou naskládány kombinace problémových vyhýbek (zhlaví ze štíhlých vyhýbek versus Hurvínek). Zjistit jaké procento vozů tam vykolejuje nebo se rozspojuje. Pokud jsou problémové vozy v menšině, chyby hledat v jejich nastaveních, pokud by tam dělal problém většině vozidel, pak hledat chybu ve vyhýbkách.
Jako stavitel s tímto momentálně nic nenadělám.
Tyto angličany mám v trati jen zřídka. Jsou v Letohradě, Kolíně, pak už nevím. Všude jinde mám 3stupňové složené z pěti kusů. Měl jsem k dispozici tento typ v dvoudílné verzi, ale mám pocit, že na tom vykolejovaly vlaky nebo jiný problém, tak jsem je ihned vyřadil. Jestli zde není něco podobného. Asi dostavím Velimský okruh, který bude pro potřeby MSTS. Zde bych naskládal všechny problémové kombinace a autoři vozidel by zde testovali nové modely a jejich chování. Velim jako taková je v MSTS utopie, kruh opravdu nelze.
Tady názorně vidíte, jak musíme spolupracovat. Žádná rivalita není na místě.
PS. FPS v editoru v Hrabovce mám od 8 do 12, ale mě do toho právě skočil test AVG. (notebookASUS, M1,6/ATI Radeon 9700/64MB/ram 1278) Ale mám pocit, že když zamávám obrazovkou v editoru, tak to reaguje rychle. To doma na stolním počítači s grafikou GYGABITE s ATI X800, tam je takový prudký pohyb v těchto místech velmi neohrabaný. No jo, základní deska s VIA KT400 a procesor Athlon 2800XP Barton. Ale ve hře je to plynulejší na domácím počítači. Na notebooku sice naskakují vysoká FPS, ale také rychle umí spadnout, jakmile se přiblížím k větší stanici.