T
Tom
Host
Ne ja myslel ze kdyz zapnu trainstore a vyberu napr. Letohrad potom se spusti msts a dam vybrat trat tak se tam neobjevi!!!
Nevite cim to je??dik
Nevite cim to je??dik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Bigfoot napsal:Firlet, asi sa tento krát mýliš! Ja som s tým počítal, že to tak bude, tak som si hru uložil, ale chybu hlásilo aj pri novom načítaní uloženej hry. Tak si tiež myslím, že tie textury proste chýbaJú, alebo sú poškodené to som nemal čas pozerať.
charlies007 napsal:zdravím všechny diskutující....taky mám menší problémy-konkrétně s aktivitou LM_R973.Po provedení uploadu 61 jsem nainstaloval i zmíněnou aktivitu a po zkušenostech ji"projel" Route Riter programem.Docela mě překvapil výsledek:v konsistech byly použity soupravy s odkazy na neexistujíí adresáře, konkrétně:cd_Habbilns,cd_Sgjs, v adresáři cd_Servis chyběla definice servis4.wag a ještě asi dvě další.Abych vůbec tuto aktivitu rozjel, musel jsem ručně vytvořit zmíněné adresáře, zkopírovat do nich obsach existujících vozů a přejmenovat *.wag dle p¨definice v konsistu. I v adresáři SHAPES chyběly některé soubory, na které se trať odkazovala. Po těchto úpravách jsem nakonec výše zmíněnou aktivitu zdárně rozjel. Docela mě to překvapilo, protože trať mám instalovanou z DVD p. Šemory a taktéž jsou nainstalovány veškeré aktualizace...až po 61bptrat.
Richie napsal:Když jste nakousli ty aktualizace vozidel... Dají se někde sehnat balíky včetně voz
Richie napsal:Když jste nakousli ty aktualizace vozidel... Dají se někde sehnat balíky včetně vozïdel, které jsou použity v aktivitách od Mirce? Nebo je nutné sáhnout k přeznačení? V downloadu totiž nejsou ...
Mirec napsal:Richie napsal:Když jste nakousli ty aktualizace vozidel... Dají se někde sehnat balíky včetně vozïdel, které jsou použity v aktivitách od Mirce? Nebo je nutné sáhnout k přeznačení? V downloadu totiž nejsou ...
Richie,
ak ti v mojích aktivitách chýba nejaké vozidlo a za predpokladu že nie je k downloadu na stránke p.Šemoru, tak je na 95% k downloadu na stránke p.Havla.Treba len hľadať.Ak by sa to nepodarilo, kontaktujte ma ako to urobil pán Jozef Sovič a ja Vám poradím, prípadne vozeň pošlem.Chápem že p.Šemora nemá čas dávať k downloadu všetky nové vozidlá a preto si niektoré musia užívatelia sťiahnuť aj sami...
charlies007 napsal:.....v konsistech byly použity soupravy s odkazy na neexistujíí adresáře, konkrétně:cd_Habbilns.....
Hawk napsal:Kluci, máte na výhybkách v Poštorné a okolí (mikulov,valtice, bori les) výměná tělesa na výhybkách? nevim jestli je to ten správný výraz, ale napsal mi to tak pan Šemora....
Selsky řečeno----"ty železný koule na přepákování výhybkys boudičkou na lucerničky nebo bez nich"
Blackwolf napsal:Zdravím.
Musím vyseknout p. Šemorovi velkou poklonu. Neměl jsem teď na MSTS čas a tak jsem doinstaloval jeho posledních 5 aktualizací najednou. Zkusmo jsem si projel trať z Masaryčky do Pardubic a musím uznat, že krajina v Praze a okolí (do Kolína) se utěšeně rozrůstá. Co "pár" objektů a stromečků udělá s nevzhlednou plackou. Jako Pečák jsem byl moc zvědavý na Pečky. Kolínská strana je moc pěkná (chybí tam snad jen říčka Výrovka a po pravé straně rybník), pražská o něco chudší ale i tak to vypadá slibně. Musím také pochválit stavitele objektů nádraží a vodárenské věže, jsou dost realistické. Snad akorát ten stánek vpravo od nádraží není novinový, ale občerstvení (no vím jsou to pí..viny). Díky a jen tak dál. Fandím p. Šemorovi a všem co přispívají na stavbu jedné z nejlepších (ne-li nejlepší) tratí do MSTS.
Firlet napsal:Vyfoť mi ten stanek a ja ho vymodeluju![]()