Mirec, to je přece základní věc MSTS že DEFAULT.WAG v Trainset je povinná položka. To neřeš.
Jinak jsem právě propojil Kúty - Holíč - Hodonín a asi kilometr a půl je tam navíc. Kouknul jsem na mapu a je to jasné. Hodonín - Holíč vede pod nesprávným uhlem. asi z důvodu aby to vycházelo , když Kúty byly o dva kilometry blíže. Ale tohle posunout nebude zase takový problém. Jen by to chtělo ty plánky, abych Holíč a Gbely nestavěl znovu jako částečné fikce. Hodonín je naštěstí pod správným uhlem, kilometricky do Břeclavi to odpovídá, takže stavět mohu od první vyhýbky. Ale to až přístě. Také osadím kilometrovníky i Břeclav - Hodonín a jsem zvědav co z toho vypadne za výsledek. Ale mám pocit, že tam dílčí odchylky jsou.
Dále Michal Tuček dodal budovy zastávky Starého Kolína, takže práce jsou i tam. Aktualizace 64 tedy ještě jen tak hned nebude. Ale za to bude opravdu veliká.
PS. Bourání je opravdu nebezpečné. Staré Kúty mi při save 3x poslalo k Billovi. Vždy pokud jsem smazal kolej a nevšiml jsem si, že tam bylo návěstidlo nebo vyhýbka s vazbou. Naštěstí bez následků.