Rado, to budeš moc hodnej. Sice to na jednu stranu hoří, ale klídek. Vzal jsem to od Břeclavi a s krajinou jsem teprve na 5. kilometru. Hranice jsou 11,45km/74,4Slovenských a vjezd do Kútů je na km 68.38. Pak se číslování opět lomí, tohle zřejmě pokračuje na Trnavu a od Bratislavy se to dál čísluje směr Holíč. Kúty mají polohu 50.89km. Tam to sladit, to bude pěknej fičák. Pokud někdo něco pošlete, nejdůležitější jsou kilometrické polohy. Jedině takto trať může být reálná. Pokud máš kontakty, zkus i Gbely a Holíč. Stejně je budu stavět znovu. Z komunikací jsem viděl jen jedno zhlaví, to druhé mám vždy odhadem ve všech třech stanicích. Pokud to bude do Bratislavy včetně, nevidím problém to alespoň kolejově protáhnout.
Pak mám jednu poznámku. S rozrůstajícím se počtem stavitelů je možné, že se naše traťe mohou v některých úsecích překrývat. Proto by nemělo být Tabu, tohle je moje a zde nikdo jiný nesmí stavět. Naopak mohli bychom mít dohodu, že pokud dojde k duplicitám, tak každá strana může od té druhé opisovat. V mém případě se brzy překryjeme s 321 a od jihu ze Slovenska také. Jen si vzpomeňte, když jsem dosáhl České Třebové, jak se to nelíbilo Vlastíkovi, že chci na Prahu, protože je to jeho rajon. Kdybych poslechl tak do Prahy dodnes nepřijedete. Také 321 kontra 270. Ono to není tak jednoduché. Plánuje se lehce, ale stačí havarie HD, měsíc práce fuč a dá to hodně sil začínat ze staré zálohy znovu. Já to zažil několikrát.
Ohledně jižních sousedů, pokud postavím Břeclav - Bratislava, chtěl bych opět ještě starou trať, protože takové jsou mé vzpomínky. Pak je tu prostor postavit to samé ve verzi koridorové. To samé Nové spojení v Praze. Ale nemyslete si, že opisovat je jednoduché. Je to asi stejná práce jako stavět úplně novou fiktivní trať. A ještě jedno upozornění. Editovat stávající trať je velmi nebezpečné na havárie databáze. (viz moje Praha, myslel jsem tenkrát, že mne klepne)