Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
VáclavS napsal:Mělo by to tak být. Ty máš být vpravo a EC vlevo. Zkus si tu aktivitu stáhnout ještě jednou.
VáclavS napsal:Teď mi saxonia nešla vůbec rozbalit. Hlásilo mi to: Could not open TrackDB in target route to verify version number. Nevíš co to znamená?
Zdeněk Itterheim napsal:To že tě to poslalo na Osek, chyba mohla být v tom, že jsi se nějakym způsobem bimbal mezi návěstidly. Souprava je dlouhá akorát od odjezdovýho k tomu co máš za prdelí. Tak že musíš zastavit a stát. Pak asi narazíš na již omletý problém s vozem cd_Apee. Měl jsem starý bohužel jsem si ho neaktualizoval. Teď to mám OK. Když jsem měl původně nasazenou DB 230 musel jsem jet na krev, teď když je tam 362 tak je to trochu pijánko tedy když jedeš těch 115 - 120 tak je to v poho. A pak ještě doporučuji v Kolíně moc nečumět okolo, neboť trafic je tam silný, znamenalo by to pád woken, počkat na písknutí a vyrazit. Pak už jen občas uložit. Kdo má další připomínku?
VáclavS napsal:Jak holá jízda? Od kolína potkáváš do Libně alespoň 25 vlaků.
Díky za radu.Již mi to jde.markus22 napsal:zkus v detailech grafiky dat mnozstvi objektu aspon na polovinu (5)...
Vyrobil, má ich jeden pán v šuflíku ale neviem sa k nim prepracovať ... hoci mi to sľúbil ... :?Zbyněk Šemora napsal:... PS. Opravdu na Slovensku nikdo nevyrobil plánky stanic?
Zbyněk Šemora napsal:Takže máme položeny základy, aby se trať mohla prodloužit do Bratislavy. A EC Praha - Bratislava, to už bude opravdu železná šichta pro silné povahy.
Spíše se těš, že jízdní doba z Kútů do Břeclavi už bude trochu reálná a celý tento úsek bude na vyšší úrovni. K pokračování na Bratislavu potřebuji komplet video, foto, ortofotomapy (Google Earth s podrobnostmi končí před Sekulema), plánky stanic, kilometrické polohy návěstidel, přejezdů, rychlostníků. Sklonové poměry. Nic z toho zatím nemám. Jinak to bude na půl fikce a později bych to musel znovu předělávat jako Kúty - Lanžhot.Mirec napsal:Zbyněk Šemora napsal:Takže máme položeny základy, aby se trať mohla prodloužit do Bratislavy. A EC Praha - Bratislava, to už bude opravdu železná šichta pro silné povahy.
No tak nato sa už naozaj teším... .Myslím že trať Kúty - Bratislava stojí zato...Už teraz sa teším keď na svojom webe prepíšem hlavičku na "...Bratislava - Česká Třebová - Praha".Len tak ďalej...