Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
ftp

Zbyněk Šemora napsal:
Pelikán napsal:
Nedaří se mi cokoli stáhnout ze stránek Zbyňka Šemory. Je chyba u mně nebo někde jinde?
Mě také ne už od včera a vstup FTP také nefunguje. Takže závada není ve Vašem příjmači.
Ale aktualizace lze stahovat i ze stránek Ppoolllla

Asi je to už opravené,mi to funguje normálně.

FTP už funguje (asi o víkendu probíhala celní a pasová kontrola)
Co nového? Firlet mi poslal do Kolína model řady budov traťovky, Silo ZZN do Klučova a opravil rozměry nádraží v Klučově. Děkujeme. Já jsem při testovací jízdě objevil hroznou věc. Jak jsem zakulacoval ostré hrany terénu, tak jsem zjistil velký počet poletujících stromů v Úseku Úvaly - Zábřeh. Tak víkend byl jasný, ale tuto nezáživnou práci, kde jsem musel široké keře jednotlivě ponořovat pod terén jsem zvládl. Také jsem objevil v několika místech naplavenou hlínu do kolejí, hlavně u Krasíkova. Současně jsem prováděl další revizi tratě. Vyměnil jsem některé mosty, ve čtverci České Třebové jsem zjistil, že po dosazení pražců z Track_B se zmenšil povolený počet objektů na čtverec, jinými slovy, jakmile jsem sáhnul na keř, po save jsem byl u Billa. Pokud se vám tohle stane, že nelze nic smazat, pak je nutné po obnovení světa (při atomovém výbuchu) z bk souboru, ručně opatrně smazat z World/xxxx.w několik statických objektů, nejlépe stromů. Pak už jde pracovat v tomto čtverci i v editoru. Do míst, kde je trvalá pomalá jízda (např. 60ka z Třebovic na Rudoltice) jsem dal pražcové pásy zarostlé trávou (z Track_B) Ve finále jsem vzal Pendolino a celý úsek z Lukavice do Prahy projel (místy i 224km/h) a myslím, že už je to všude OK.

Re: ftp

bob57_cz napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Pelikán napsal:
Nedaří se mi cokoli stáhnout ze stránek Zbyňka Šemory. Je chyba u mně nebo někde jinde?
Mě také ne už od včera a vstup FTP také nefunguje. Takže závada není ve Vašem příjmači.
Ale aktualizace lze stahovat i ze stránek Ppoolllla

Asi je to už opravené,mi to funguje normálně.

Ahojte,

Clovek vytiahne paty z mesta a server si zoberie dovolenku. :lol: Mala softverova aktualizacia v mojej nepritomnosti restartla server a nespustila FTPko :roll:

Kontra
Při jízdě z Rudoltic směr česká Třebová mi vyskočil velký počet hlášek o chybějících texturách, mimo jiné z adresáře Track_B. Podotýkám, že všechny aktualizace mám a stalo se to po stažení BP63 (nikdy dříve jsem tyto problémy nezaznamenal). Nestalo se to někomu též, mám hledat chybu u sebe?

Pri presúvaní diskusie o mechanikách som to necchtiac presunul tiež, sorry

JOHNZ napsal:
Kontra
Při jízdě z Rudoltic směr česká Třebová mi vyskočil velký počet hlášek o chybějících texturách, mimo jiné z adresáře Track_B. Podotýkám, že všechny aktualizace mám a stalo se to po stažení BP63 (nikdy dříve jsem tyto problémy nezaznamenal). Nestalo se to někomu též, mám hledat chybu u sebe?

Projížděl jsem po instalaci 63bptrat úsek Ústí nad Orlicí - Zábřeh na Moravě.. Žádný problém mi nenastal.. Zkus postupně projet pár aktualizací zpět a doplnit je.. Mě se podobná věc už stala ,ale nikdo mi neřekl proč se stratí textury z předchozích instalací..

Naposled editoval moderátor:
Tak kupa hlasek se na me snesla po odjezdu z Kolina smer Pardubky, a to hned pri odlepovani od peronu. Stalo se mi to az po BP63, predtim ani jednou a ten usek jsem projizdel Xkrat po predchozcich aktualizacich bezproblemu. Tak jsem to vypnul, najel ze save a nervalo to... At je to cim chce, asi budu objednavat nove DVD...

fastTomi napsal:
Tak kupa hlasek se na me snesla po odjezdu z Kolina smer Pardubky, a to hned pri odlepovani od peronu. Stalo se mi to az po BP63, predtim ani jednou a ten usek jsem projizdel Xkrat po predchozcich aktualizacich bezproblemu. Tak jsem to vypnul, najel ze save a nervalo to... At je to cim chce, asi budu objednavat nove DVD...

U obou příspěvků, vídím jedno. Vynechání aktualizace 62, protože v Kolíně 63 udělala jedinnou změnu a to řada budov traťovky od Firleta. V 63 je v kolejích jediná novinka a to za Třebovicemi v místech kde je trvalá pomalá jízda 60 km/h, jsem pražcové pásy vyměnil za dřevo zarostlé trávou. (Track_B/Shapes-9) Tak jsi zkontolujte Track_B, jestli tam tyto složky máte. Je to i v Kolíně dílny a v Praze Masarykovo v depu, ale již v dřívějších aktualizacích. Poprve je to ale použito v Letohradě a to se zavedením Track_B přímo od Poláků, tak vynechání aktualizace hledejte v této historii.

To FastTomi: Měl jsem úplně stejný problém a přitom jsem žádnou aktualizaci nevynechal. Mám nové DVD verze BP 60.
Nainstloval jsem tedy znovu aktualizace 62 a 63, ale bezvýsledně.
Spravila to až instalace 61, 62 a 63, zkrátka věci mezi nebem a zemí.
Ale hlavně že už to funguje

Pawlik napsal:
To FastTomi: Měl jsem úplně stejný problém a přitom jsem žádnou aktualizaci nevynechal. Mám nové DVD verze BP 60.
Nainstloval jsem tedy znovu aktualizace 62 a 63, ale bezvýsledně.
Spravila to až instalace 61, 62 a 63, zkrátka věci mezi nebem a zemí.
Ale hlavně že už to funguje
No ale vždyť to tu sám píšeš....nainstaloval jsi na DVD BP60 aktualizaci 62 a 63.......a kde je ta 61?

A jsme doma. Co je po BP60?? 62? asi těžko.
Když mám na DVD napsáno 60, nebo 60A nebo 60.2, vždy musí následovat aktualizace 61, pak 62, atd. Nic nelze vynechat, jinak bude problém.

Tak nevím nevím ,ale právě jsem projížděl act saxonii a odjezdem z Kolína se mi vynořily hlášky o chybějících souborech ,chybách při otevírání modelů ,chybějících textůrách (mimo jiné i kolejivo ,břízy ,duby ,nástupiště ,zdi),atd.... Snažil jsem se je odklikat ,ale po třech minutách klikání ,jsem zvolil konec.. Nevím čím to je ,ale rozhodně pánové podotýkám ,že chybějícími aktualizacemi ne-e !! ..
Měl jsem všechny a toto je už podruhé ,co mi nová aktualizace rozhodila trať.. Ten problém bude asi jinde !! ..

ocelot24 napsal:
Tak nevím nevím ,ale právě jsem projížděl act saxonii a odjezdem z Kolína se mi vynořily hlášky o chybějících souborech ,chybách při otevírání modelů ,chybějících textůrách (mimo jiné i kolejivo ,břízy ,duby ,nástupiště ,zdi),atd.... Snažil jsem se je odklikat ,ale po třech minutách klikání ,jsem zvolil konec.. Nevím čím to je ,ale rozhodně pánové podotýkám ,že chybějícími aktualizacemi ne-e !! ..
Měl jsem všechny a toto je už podruhé ,co mi nová aktualizace rozhodila trať.. Ten problém bude asi jinde !! ..

A co tak mezi klávesnicí a židlí? Kolikrát jsme si zde opakovali, že pokud bude silnější provoz ve velkých stanicích, kterou Kolín zajisté je, tak žádný PC nemůže stíhat vše načítat a budou jakoby chybět objekty. Autor Saxonie psal, že se jedná o aktivitu se silnějším provozem. Proto vyzývám i autory, aby ve velkých stanicích hustý provoz nedělali, jinak bude následovat to, co popsal Ocelot.

ocelot: všimol si si čo ti Martens napísal do inej diskusie ... tak si to uvedom ... aspoň 10x si tu už nadával na ľudí, čo sa pýtali na to čo s tým keď im chýba kopec objektov a textúr a odmietali pochopiť, že to je vynechanou alebo zle nahodenou aktualizáciou ... a teraz sám robíš to ISTÉ ... to že ti vypíše chýbajúce textúry najprv v explore route a potom na TOM ISTOM MIESTE v AKTIVITE je práve naopak, uisťujúcim znamením, že to je zle nainštalovanými aktualizáciami ... chyba v samotnej aktualizácii by bola jedine ak by to urobilo všetkým, ak sa nájde jediný človek, ktorému to ide, je to chyba mimo traťe Zbyňka, (ak nevyhadzuje len vozidlá) aktivity a čohokoľvek okrem používateľa ...

P.S.: Teraz si opäť spomeň na svoje príspevky ohľadom toho rozlíšenia fotiek ... čo keby teraz autor vyhlásil, že jemu to ide a že taký počítač ako má on je dnes štandard a ty sa môžeš ísť strči do ........ (nech každý vyplní podľa vlastných preferencí) ... ako by si sa zachoval, he?

P.S.2: nepreženieš trať občas cez Route Riter?

P.S.3:
Ocelot24 napsal:
Nezaplácávejte fórum takovýmito blbostmi

Možná jsem se špatně vyjádřil. Když píšu znovu nainstaloval, tak mám
na mysli, že tam byly 61, 62 a 63 a zlobilo to, nainstaloval jsem tedy ZNOVU jen 62 a 63 (podotýkám, že problémy začaly až po aktualizaci 62) a poté až 61, 62 a 63 - úspěšně.
Počítat jsem ještě snad nezapomněl. Je to ale jen banalita a nemám v úmyslu tady nějak prudit, prostě maličkost, která se dá opravit za pár vteřin.

To JOHNZ: Promiň ,ale asi špatně čteš mé příspěvky..
U mne to není způsobené špatnou aktualizací či jejich vynecháním ,ale spíš ,jak píše Zbyněk ,aktivitou ,kde Zdeněk použil dost silný traffic v Kolínském nádraží.. Aktivitu Saxonia mám od Zdeňka už asi dva týdny ,leč jen tu pracovní.. Dnes Zbyňek zveřejnil její finální podobu ,kterou mu takto poslal autor a vyskytl se tento problém..

S Martensem jsem už mluvil a dohodli jsme na "klidu" ,tak prosím nezačínej znovu tu diskuzi.. Díky

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře