Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:Mě také ne už od včera a vstup FTP také nefunguje. Takže závada není ve Vašem příjmači.Pelikán napsal:Nedaří se mi cokoli stáhnout ze stránek Zbyňka Šemory. Je chyba u mně nebo někde jinde?
Ale aktualizace lze stahovat i ze stránek Ppoolllla
bob57_cz napsal:Zbyněk Šemora napsal:Mě také ne už od včera a vstup FTP také nefunguje. Takže závada není ve Vašem příjmači.Pelikán napsal:Nedaří se mi cokoli stáhnout ze stránek Zbyňka Šemory. Je chyba u mně nebo někde jinde?
Ale aktualizace lze stahovat i ze stránek Ppoolllla
Asi je to už opravené,mi to funguje normálně.
Zbyněk Šemora napsal:Kdo má zájem, právě je venku nová aktualizace 63.
JOHNZ napsal:Kontra
Při jízdě z Rudoltic směr česká Třebová mi vyskočil velký počet hlášek o chybějících texturách, mimo jiné z adresáře Track_B. Podotýkám, že všechny aktualizace mám a stalo se to po stažení BP63 (nikdy dříve jsem tyto problémy nezaznamenal). Nestalo se to někomu též, mám hledat chybu u sebe?
fastTomi napsal:Tak kupa hlasek se na me snesla po odjezdu z Kolina smer Pardubky, a to hned pri odlepovani od peronu. Stalo se mi to az po BP63, predtim ani jednou a ten usek jsem projizdel Xkrat po predchozcich aktualizacich bezproblemu. Tak jsem to vypnul, najel ze save a nervalo to... At je to cim chce, asi budu objednavat nove DVD...
No ale vždyť to tu sám píšeš....nainstaloval jsi na DVD BP60 aktualizaci 62 a 63.......a kde je ta 61?Pawlik napsal:To FastTomi: Měl jsem úplně stejný problém a přitom jsem žádnou aktualizaci nevynechal. Mám nové DVD verze BP 60.
Nainstloval jsem tedy znovu aktualizace 62 a 63, ale bezvýsledně.
Spravila to až instalace 61, 62 a 63, zkrátka věci mezi nebem a zemí.
Ale hlavně že už to funguje
ocelot24 napsal:Tak nevím nevím ,ale právě jsem projížděl act saxonii a odjezdem z Kolína se mi vynořily hlášky o chybějících souborech ,chybách při otevírání modelů ,chybějících textůrách (mimo jiné i kolejivo ,břízy ,duby ,nástupiště ,zdi),atd.... Snažil jsem se je odklikat ,ale po třech minutách klikání ,jsem zvolil konec.. Nevím čím to je ,ale rozhodně pánové podotýkám ,že chybějícími aktualizacemi ne-e !! ..
Měl jsem všechny a toto je už podruhé ,co mi nová aktualizace rozhodila trať.. Ten problém bude asi jinde !! ..
Ocelot24 napsal:Nezaplácávejte fórum takovýmito blbostmi