F
Firlet
Host
Michal napsal:Deterio: On už asi není ani v reálu. Pěkně to tam protrhali.
Ne asi, ale urcite ... vytrhano .. klacky srovnane se zemi ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Michal napsal:Deterio: On už asi není ani v reálu. Pěkně to tam protrhali.
Mě také chybí, ale bude. Chce to jen čas. Bude součástí výstavby trati Běchovice - Malešice - Libeň. Možná i do Vršovic a Smíchov/ hlavní nádraží.Deterio napsal:Nechybi mi nahodou mezi kolinskym a libenskym ranzirem bechovicky ranzir.
Prominte ze se k tomu zase vracim, ale nesly by aspon dat na nastupiste informacni tabule a vic tabuli s nazvem stanice(vetsinou jsou jen na krajich) a treba tabule s napisem: 2.nastupiste, atd. To nemuze mit tolik polygonu, ne? Hned by ty nastupiste nebyly tak "prazdna". Jinak trat je fakt super!Zbyněk Šemora napsal:Někde hlína na kolejích, velká voda udělá své, to se stává i v reálu, ale dle možností tato místa opravuji. Ale lavičky, odpadkové koše, na to opatrně.....Wiff napsal:Dobry vecer! Ja bych radsi nikam nepospichal a cele trati bych venoval par aktualizaci na doplneni nejakych detailu a oprav malinkych chyb, treba kdyz jedete po trati a pred vami je na kolejich kus travy (terenu) a vy to v pohode prejedete. Dale bych venoval nejaky ten cas na doplneni lavicek, odpadkovych kosu, lidi, informacnich tabuli a vselijakych "blbin" na nastupiste, ja vim jsou to detaily, ale detaily delaji MSTS realnejsim. Neberte to nejak zle, je to jen muj nazor. Hodne zdaru!!!
Triangl je sice fiktivní, ale správkové koleje tam stavět nebudu, i tak to v těch místech pěkně mává s fps. Takže triangl zůstane jak je. Mašiny je třeba někde otáčet. Funguje tankování nafty?bobeksoft napsal:Mám jen malý dotaz, ten triangl v Kolíně zůstane, nebo je jen dočasný (jsa Olomoučan, Kolín neznám)?
ČD(ČASU DOST) napsal:Pane Šemora na kolik % zhruba je trať realná???
ČD(ČASU DOST) napsal:Pane Šemora na kolik % zhruba je trať realná???
Spíš to bude problém u Mariana Šima, kde to hostuje....mi to taky na FTP nejede.....Pelikán napsal:Nedaří se mi cokoli stáhnout ze stránek Zbyňka Šemory. Je chyba u mně nebo někde jinde?
Mě také ne už od včera a vstup FTP také nefunguje. Takže závada není ve Vašem příjmači.Pelikán napsal:Nedaří se mi cokoli stáhnout ze stránek Zbyňka Šemory. Je chyba u mně nebo někde jinde?
Zbyněk Šemora napsal:Mě také ne už od včera a vstup FTP také nefunguje. Takže závada není ve Vašem příjmači.Pelikán napsal:Nedaří se mi cokoli stáhnout ze stránek Zbyňka Šemory. Je chyba u mně nebo někde jinde?
Ale aktualizace lze stahovat i ze stránek Ppoolllla
No tak já seberu auto a jedu to počítatFirlet napsal:ČD(ČASU DOST) napsal:Pane Šemora na kolik % zhruba je trať realná???
A máš spočítaný i lístky u stromů abys to mohl porovnat ??![]()
Tak potom za .sk je nutno este vlozit /semora:Pelikán napsal:Tak to jsem zkoušel, ale úspěch se nedostavil http://msts.tyk0kso.sk/bptrate/Os15070.apk