Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Deterio napsal:
Nechybi mi nahodou mezi kolinskym a libenskym ranzirem bechovicky ranzir.
Mě také chybí, ale bude. Chce to jen čas. Bude součástí výstavby trati Běchovice - Malešice - Libeň. Možná i do Vršovic a Smíchov/ hlavní nádraží.
Do té doby je tento ranžír bezpředmětný, protože by jste z Blatova daleko nedojeli.

No z Blatova by se dalo jet pres ranzir a najet pres spojku na libenskem zhlavi... Takova zajizdka, rek bych podobna te v narocne sluzbe kousek za Brnem...

trasa

To fastTomi

Až to bude hotové, tak to má pak význam pro takovou aktivitu. Nemá smysl dělat trasu do místa,které se bude předělávat.

Triangl Kolín

Mám jen malý dotaz, ten triangl v Kolíně zůstane, nebo je jen dočasný (jsa Olomoučan, Kolín neznám)?

Zbyněk Šemora napsal:
Wiff napsal:
Dobry vecer! Ja bych radsi nikam nepospichal a cele trati bych venoval par aktualizaci na doplneni nejakych detailu a oprav malinkych chyb, treba kdyz jedete po trati a pred vami je na kolejich kus travy (terenu) a vy to v pohode prejedete. Dale bych venoval nejaky ten cas na doplneni lavicek, odpadkovych kosu, lidi, informacnich tabuli a vselijakych "blbin" na nastupiste, ja vim jsou to detaily, ale detaily delaji MSTS realnejsim. Neberte to nejak zle, je to jen muj nazor. Hodne zdaru!!!
Někde hlína na kolejích, velká voda udělá své, to se stává i v reálu, ale dle možností tato místa opravuji. Ale lavičky, odpadkové koše, na to opatrně.....
Prominte ze se k tomu zase vracim, ale nesly by aspon dat na nastupiste informacni tabule a vic tabuli s nazvem stanice(vetsinou jsou jen na krajich) a treba tabule s napisem: 2.nastupiste, atd. To nemuze mit tolik polygonu, ne? Hned by ty nastupiste nebyly tak "prazdna". Jinak trat je fakt super!

Naposled editoval moderátor:
Re: Triangl Kolín

bobeksoft napsal:
Mám jen malý dotaz, ten triangl v Kolíně zůstane, nebo je jen dočasný (jsa Olomoučan, Kolín neznám)?
Triangl je sice fiktivní, ale správkové koleje tam stavět nebudu, i tak to v těch místech pěkně mává s fps. Takže triangl zůstane jak je. Mašiny je třeba někde otáčet. Funguje tankování nafty?

Re: ???

ČD(ČASU DOST) napsal:
Pane Šemora na kolik % zhruba je trať realná???

Tezko zodpoveditelna otazka. V podminkach MSTS je ta trat na velmi vysoke urovni. Kolejove odpovida temer uplne, pokud se tyka krajiny a staveb, je to pochopitelne mnohem horsi. Coz ale nesouvisi pouze s vlastni trati, ci jejim tvurcem. MSTS je pomerne stara hra a jeji moznosti jsou pochopitelne omezene. Muj osobni nazor je, ze kolejove ta trat odpovida na vic nez 90 %, hratelnosti (kvuli MSTS) tak na 70 % a realnosti okoli na 50 % (pan Semora promine). Jde o ciste subjektivni pohled. Presto vse se v mych ocich tato trat radi mezi cca 5 nejlepsich trati, ktere jsem v MSTS jezdil. A to take diky spouste lidi, kteri p.Semorovi pomahaji a dale zvysuji realnost teto trate vylepsovanim krajiny modelovanim realnejsich a realnych objektu.

Pelikán napsal:
Nedaří se mi cokoli stáhnout ze stránek Zbyňka Šemory. Je chyba u mně nebo někde jinde?
Spíš to bude problém u Mariana Šima, kde to hostuje....mi to taky na FTP nejede.....

Pelikán napsal:
Nedaří se mi cokoli stáhnout ze stránek Zbyňka Šemory. Je chyba u mně nebo někde jinde?
Mě také ne už od včera a vstup FTP také nefunguje. Takže závada není ve Vašem příjmači.
Ale aktualizace lze stahovat i ze stránek Ppoolllla

Zbyněk Šemora napsal:
Pelikán napsal:
Mě také ne už od včera a vstup FTP také nefunguje. Takže závada není ve Vašem příjmači.
Ale aktualizace lze stahovat i ze stránek Ppoolllla

To už jsem samozřejmě udělal. Spíš jestli je to u mně nebo jinde, protože tento počítač se někdy chová na můj vkus trochu divně.

Re: ???

Firlet napsal:
ČD(ČASU DOST) napsal:
Pane Šemora na kolik % zhruba je trať realná???

A máš spočítaný i lístky u stromů abys to mohl porovnat ?? :twisted:
No tak já seberu auto a jedu to počítat

Naposled editoval moderátor:
Vcelku jednoducho ... klikneš si na odkaz pravým, vyberieš si kopírovať adresu odkazu, klikneš tam, kde sa zadáva adresa, stlčíš CTRL+V a potom prepíšeš to ftp:// na http:// ...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře