ocelot24 napsal:To JOHNZ: Promiň ,ale asi špatně čteš mé příspěvky..
U mne to není způsobené špatnou aktualizací či jejich vynecháním ,ale spíš ,jak píše Zbyněk ,aktivitou ,kde Zdeněk použil dost silný traffic v Kolínském nádraží.. Aktivitu Saxonia mám od Zdeňka už asi dva týdny ,leč jen tu pracovní.. Dnes Zbyňek zveřejnil její finální podobu ,kterou mu takto poslal autor a vyskytl se tento problém..
S Martensem jsem už mluvil a dohodli jsme na "klidu" ,tak prosím nezačínej znovu tu diskuzi.. Díky
ocelot24 napsal:Tak nevím nevím ,ale právě jsem projížděl act saxonii a odjezdem z Kolína se mi vynořily hlášky o chybějících souborech ,chybách při otevírání modelů ,chybějících textůrách (mimo jiné i kolejivo ,břízy ,duby ,nástupiště ,zdi),atd.... Snažil jsem se je odklikat ,ale po třech minutách klikání ,jsem zvolil konec.. Nevím čím to je ,ale rozhodně pánové podotýkám ,že chybějícími aktualizacemi ne-e !! ..
Měl jsem všechny a toto je už podruhé ,co mi nová aktualizace rozhodila trať.. Ten problém bude asi jinde !! ..
Mimochodem Ocelote, nepsal jsi přímo, že je to způsobeno přímo touto aktivitou, ale že chyba je někde jinde.....dá se to totiž klidně pochopit i tak, že ta aktualizace je odfláknutá......a to už je trochu silné kafe......a přitom stačí tak málo.
OOK, tak toho nechme, stejně to nikam nevede.....Zbyňkova reakce na to, proč "mizí textury a objekty" bude přesunuta do FAQ a uzamčena....a ten zbytek uklidíme......
Naposled editoval moderátor: