Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #3

Stav
nelze přidat další příspěvky.
ocelot24 napsal:
To JOHNZ: Promiň ,ale asi špatně čteš mé příspěvky..
U mne to není způsobené špatnou aktualizací či jejich vynecháním ,ale spíš ,jak píše Zbyněk ,aktivitou ,kde Zdeněk použil dost silný traffic v Kolínském nádraží.. Aktivitu Saxonia mám od Zdeňka už asi dva týdny ,leč jen tu pracovní.. Dnes Zbyňek zveřejnil její finální podobu ,kterou mu takto poslal autor a vyskytl se tento problém..

S Martensem jsem už mluvil a dohodli jsme na "klidu" ,tak prosím nezačínej znovu tu diskuzi.. Díky

ocelot24 napsal:
Tak nevím nevím ,ale právě jsem projížděl act saxonii a odjezdem z Kolína se mi vynořily hlášky o chybějících souborech ,chybách při otevírání modelů ,chybějících textůrách (mimo jiné i kolejivo ,břízy ,duby ,nástupiště ,zdi),atd.... Snažil jsem se je odklikat ,ale po třech minutách klikání ,jsem zvolil konec.. Nevím čím to je ,ale rozhodně pánové podotýkám ,že chybějícími aktualizacemi ne-e !! ..
Měl jsem všechny a toto je už podruhé ,co mi nová aktualizace rozhodila trať.. Ten problém bude asi jinde !! ..

Mimochodem Ocelote, nepsal jsi přímo, že je to způsobeno přímo touto aktivitou, ale že chyba je někde jinde.....dá se to totiž klidně pochopit i tak, že ta aktualizace je odfláknutá......a to už je trochu silné kafe......a přitom stačí tak málo.
OOK, tak toho nechme, stejně to nikam nevede.....Zbyňkova reakce na to, proč "mizí textury a objekty" bude přesunuta do FAQ a uzamčena....a ten zbytek uklidíme......

Naposled editoval moderátor:
Uvaly

Včera som si prešiel takmer celú trať ( Praha - Brno ). Mal som trocha problém vyjsť z Prahy a z Kolína, v tej aktivite ( EC 75 A. Negreli ), bol v tych miestach hustý traffic :cry: . Ale zistil som ze mi chýbajú suúbory UVALY_1.ACE, UVALY_2.ACE a ZEDCIHLA.ACE. Vôbec ich nemám na disku...(Ked som si premenoval iny súbor UVALY_*.ACE na tie chýbajúce, tak som mal pokoj). Mohol by mi niekdo prosím poslať tieto súbory ( chmulik@inte.sk ), prípadne poradiť v ktorej aktualizácii sa nachádzali a skusim to nejako preinštalovať.

Re: Uvaly

nebulus napsal:
Včera som si prešiel takmer celú trať ( Praha - Brno ). Mal som trocha problém vyjsť z Prahy a z Kolína, v tej aktivite ( EC 75 A. Negreli ), bol v tych miestach hustý traffic :cry: . Ale zistil som ze mi chýbajú suúbory UVALY_1.ACE, UVALY_2.ACE a ZEDCIHLA.ACE. Vôbec ich nemám na disku...(Ked som si premenoval iny súbor UVALY_*.ACE na tie chýbajúce, tak som mal pokoj). Mohol by mi niekdo prosím poslať tieto súbory ( chmulik@inte.sk ), prípadne poradiť v ktorej aktualizácii sa nachádzali a skusim to nejako preinštalovať.

Opět znovu. Naposledy jsem to popisoval v sobotu jinému uživateli:
Kouknu se na datum vydání DVD, dříve pouze datum, ale v poslední době i číslo aktualizacace. Navštívit mé stránky (je vstup přímo z nabídky Start/Programy/Trať.....) Najít si nejblíže vyšší aktualizaci od data DVD (CD) a postupně nainstalovat všechny aktualizace. Hlavně nic nevynechat. Je nutné i dodržovat pořadí. Pokud tohle někdo nezvládá nebo se mu to nechce zdlouhavě stahovat a instalovat a má zájem o další aktualizace, jedině objednávka aktuálního DVD.
Předpokládám, že maximálně do tří dnů zde bude opět takový dotaz.
Možná bych měl nějaký návod napsat i na stránky k aktualizacím. Asi to tam dříve bylo, ale jestli jsem to náhodou při čistkách nesmazal. Do příště doplním.

Re: Uvaly

nebulus napsal:

Jsou v 58 a 59.. Takže od 58bptrat postupně až k 63bptrat a máš po problému..

Jsem nazoru, ze problem nebude v (ne)stahnutych aktualizacich, ale v nestihani PC... Realne stanice s realnym traficem si zadaji PC NASA...

nebulus napsal:
PC stíha, pozadovane subory vôbec nemam, takze asi nestiham ja....
To ocelot24: Diky

Ono to bude taky asi tím, že uživatel má několik instalací a tuhle akualizaci dá tam, tuhle jinam, ale samozřejmě je přesvědčen, že má aktalizace nainstalovány všechny, vždyť je zaručeně spouštěl že ... Tohle se netýká nebuluse osobně, ale je to obecný problém, stalo se to i mně ...

Zbynku, mam problemek - kdyz jedu jakymkoli zpusobem pres Kolin ze smeru KH do Prahy, tak me vyhybka v zakladni poloze vzdycky posle doprava smer Osek, Podebrady. Delalo mi to v Explore modu, taxem si to prehodil, ale ted jsem si chtel projet saxonii a po odjezdu z KO me to hodilo na Osek .. v aktivite prehodit vyhybka nejde .. Netusis kde je chyba ?

Firlet napsal:
Zbynku, mam problemek - kdyz jedu jakymkoli zpusobem pres Kolin ze smeru KH do Prahy, tak me vyhybka v zakladni poloze vzdycky posle doprava smer Osek, Podebrady. Delalo mi to v Explore modu, taxem si to prehodil, ale ted jsem si chtel projet saxonii a po odjezdu z KO me to hodilo na Osek .. v aktivite prehodit vyhybka nejde .. Netusis kde je chyba ?
Tak to nevím, ten úsek jsem jel naposledy, když jsem dělal screeeny pro web a projel jsem od KH na Prahu normálně. A na zhlaví jsem nijak nesahal. Je ve stejném stavu od dne vytvoření

Zistil som že som sice mal nainštalované všetky aktualizácie, ale jednu - 59 som nemal vôbec stiahnutu... :eek: . Hambím sa za takúto blbú chybu. Možno by bolo vhodné naprogramovť do aktualizácii nejaké automatické upozornenie na to že bola vynechaná predošlá aktualizácia. Takto by sa dalo zabrániť podobným problémom.

Zdar Firlet.To samý se mi stalo v týhle aktivitě taky,ale můj problém byl v tom,že jsem se před KO kochal krajinou a na 80 jsem vlít 92 takže záchranná.Pak jsem nafoukal a z KO mě to po nástupu cestujících vrhlo jako tebe na Osek.Já viděl problém v mém pozdním příjezdu do KO.Na podruhý jsem jel tam kam jsem měl.
Firlet napsal:

Ahoj! Možná jsem byl trochu nepozorný, ale můžu se zeptat, kde je ke stažení ta aktivita Saxonia, o které tady každý mluví? :)

Laborec425 napsal:
Ahoj! Možná jsem byl trochu nepozorný, ale můžu se zeptat, kde je ke stažení ta aktivita Saxonia, o které tady každý mluví? :)

ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/saxoniaKH_Pha[2]_upr.act.apk v sekci Aktivity/Kuty-Praha alebo Praha-Kuty. Jinak je to opravdu skvělá aktivita, i když jde vlastně jen o trvalou jízdu, tak traffic je tak skvělý, že to vše dorovná, hlavně byl velmi příjemný pomalejší průjezd Pečkami, takové hezké zpestření. A teď hr na osobák do Kolína :wink:
Sjednocení trainsetu a consistů se blíží!

Hrr na Os do Kolina :-) ten jsem si projel .. cekal jsem asi 20 min ve Velimi a paxem jel na privolavacku - ve Velimi mi to nenechalo vystoupit kaštany - psalo to "mimo trasu" pak do KO uz jsem dojel .. se zasekanim asi 25 .. :-) nevim jestli ten vytuh ve Velimě je schvalne nebo jo ..

Hawk napsal:
Laborec425 napsal:

ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/saxoniaKH_Pha[2]_upr.act.apk v sekci Aktivity/Kuty-Praha alebo Praha-Kuty. Jinak je to opravdu skvělá aktivita, i když jde vlastně jen o trvalou jízdu, tak traffic je tak skvělý, že to vše dorovná, hlavně byl velmi příjemný pomalejší průjezd Pečkami, takové hezké zpestření. A teď hr na osobák do Kolína :wink:
Sjednocení trainsetu a consistů se blíží!

Mě to ve Velimi normálně poslalo k nástupišti, poté mě tam předjel EC, který se míjel s nákladem a pak jesm jel na blok do Kolína. Je to jediná aktivita z těch nových, která mi nedělá problémy.

VáclavS napsal:
Mě to ve Velimi normálně poslalo k nástupišti, poté mě tam předjel EC, který se míjel s nákladem a pak jesm jel na blok do Kolína. Je to jediná aktivita z těch nových, která mi nedělá problémy.

Tak to jsem asi neco udelal spatne - z Cerhenic jsem odjel na cas, ale na vjezdu do Velimi jsem mel asi 15 min STUJ, pak me to pustilo proti STUJ na privolavacku - nakladak nikde, ale ten tvuj EC stal ve Velimi na vedlejsi koleji vpravo a cekal :-) Ale kde se stala chyba nevim .. asi jsem byl moc rychlej .. budu muset nekde zaevlovat .. :lol:

Firlet napsal:
VáclavS napsal:

Tak to jsem asi neco udelal spatne - z Cerhenic jsem odjel na cas, ale na vjezdu do Velimi jsem mel asi 15 min STUJ, pak me to pustilo proti STUJ na privolavacku - nakladak nikde, ale ten tvuj EC stal ve Velimi na vedlejsi koleji vpravo a cekal :-) Ale kde se stala chyba nevim .. asi jsem byl moc rychlej .. budu muset nekde zaevlovat .. :lol:

Jasně Zevle :) , co ty lávky? už je máš :twisted:

:[/quote]

Jasně Zevle :) , co ty lávky? už je máš :twisted:[/quote]

Jeste nemam .. delal jsem tratovku v Koline a ted delam komplet Velim, potom se na to snad dam .. :-)

VáclavS napsal:
To vypadá na chybu paths. Jel jsi rovně nebo do odbočky?

Rovne - jako by se nic nedelo ... kdezto prave EC misto aby me predjelo stalo ve Velimě u peronu vpravo ..

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře