Mirec
Signalista
VáclavS napsal:Tak jak jsem mohl vidět řadu 1016 v Břeclavi?
A išla vlastnou silou?Alebo žeby v Břeclavi mali 15 kV 16/2,3 Hz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
VáclavS napsal:Tak jak jsem mohl vidět řadu 1016 v Břeclavi?
Túto trať si musíš kúpiť na dobierku - informuj sa mailom u autorakubo158 napsal:kde by som mohol stiahnut tuto trat?
Autorem je Zbyněk Šemora , http://www.cbox.cz/semora/MSTS/breclav_praha.htmTax napsal:Túto trať si musíš kúpiť na dobierku - informuj sa mailom u autorakubo158 napsal:kde by som mohol stiahnut tuto trat?
JOHNZ napsal:Ad Taurus: neviem prečo sa mi zdá, že 1116 boli svojho času číslované ako 1016 ...
...ale počkej do aktualizace 64, v Břeclavi nezůstal kámen na kameni. Současně tam už jenom zametám. Ale hlavně že to kolejově vyšlo. O tom se mi tenkrát ani nesnilo. Když se to tak vezme, vlastně se hne komplet celé původní Kúty - Brno, jak jsem jej vydal v říjnu 2003. Ale mě se nelíbilo, že z Prahy na jih se vlastně cestovalo proti času, kde nízkou přesnost a úroveň stavby nezachránila ani Trundova vegetace. Je mi jasné, že takové aktualizace nemohu pouštět po částech. Tak mějte strpení.Davidus napsal:Dík všem, zkusím vyrobit nějakou aktivitku asi podle GVD 83/84 a do Břeclavi řada 1063 se bude hodit.....
Zbyněk Šemora napsal:...ale počkej do aktualizace 64, v Břeclavi nezůstal kámen na kameni. Současně tam už jenom zametám. Ale hlavně že to kolejově vyšlo. O tom se mi tenkrát ani nesnilo. Když se to tak vezme, vlastně se hne komplet celé původní Kúty - Brno, jak jsem jej vydal v říjnu 2003. Ale mě se nelíbilo, že z Prahy na jih se vlastně cestovalo proti času, kde nízkou přesnost a úroveň stavby nezachránila ani Trundova vegetace. Je mi jasné, že takové aktualizace nemohu pouštět po částech. Tak mějte strpení.Davidus napsal:Dík všem, zkusím vyrobit nějakou aktivitku asi podle GVD 83/84 a do Břeclavi řada 1063 se bude hodit.....
Jiří napsal:A nemohli by být nějaké screenshoty stavebních povrchových úprav ?
Miran napsal:Jiří napsal:A nemohli by být nějaké screenshoty stavebních povrchových úprav ?
Nezdržuj!

Je to sice pěkné, ale strojvedoucí by měl mít seznání trati. Tedy by měl vědět jak se kde jezdí. Tohle je spíše pro tvůrce aktivit, aby nedělali nějaké krpy. Pokud jsou nějaké nejasnosti, není problém se zeptat zde. Ale v mém případě jsem někde uvedl, že Hohenau - Břeclav - Přerov je levostranný provoz.Kebarko napsal:Na trati 321 (na jej stránke) som si všimol že je tam uverejnená dobrá pomôcka. Ukazuje ako sa jazdí z Přerova na Ostravu a Olomouc. Bolo by dobré keby sa takéto niečo zverejnilo aj pre trať BP - myslím tie úseky kde sa jazdí inak ako je bežné (napr. viem že Břeclav - Přerov sa jazdí ľavostranne).
Prikladám adresu http://trat321.webzdarma.cz/SCREENY/Aktualizace_2/styl_jizdy.jpg