AndrewM
Ja spis reagoval na tu poznamku o obtiznosti stavby pres Brod a dovodil jsem si tuto souvislost
Jinak si myslim, ze pokracovat se da i z Kolina i Brna, ale rad uprednostnim variantu pres Prerov (i kdyz to asi budou nervy, jestli to presne vyjde
) Myslim, ze se temer vsichni shodneme na tom, ze trat do Blavy je pro nas velke lakadlo
Je mi jasne, ze stavet lze jen s laskou a chuti a te se neda porucit, jen pomoc. Jsem rad za kazdy novy kilometr trati stejne jako vylepsovani starych useku. Takze preji dostatek chute, slin i spolupracujicich tak, aby jsme mi obycejni uzivatele mohli mit radost a pozitek z jizdy a Vy ze skvele odvedene prace. Musim rict, ze mam projetou radu trati z celeho sveta a o to vice praci Vasi i vsech, kteri se na trati podili, obdivuji. Jen tak dal a je snad i jedno kudy
Zbyněk Šemora napsal:Moment, ale Rohatec leží směrem na Přerov a ku Praze. A pokračovat mohu jen z Lukavic na Moravě a z Hodonína. Jiný výchozí bod neexistuje. Na druhou stranu jsem jenom člověk a nemohu postavit vše najednou. Když jsem totálně rozkopal a přestavěl jih, proto chci přidat i něco navíc. trať do Bratislavy a eventuelně Rohatec - Bzenec - Přívoz a Moravský Písek. Nelze stavět na přání, ale jak člověk chytí slinu a spolupracují ostatní. Ale z atraktivního hlediska je nejzajímavější, spojit hlavní města dvou republik, Bratislavy s Prahou. A zbývá tomu opravdu krůček.
Ja spis reagoval na tu poznamku o obtiznosti stavby pres Brod a dovodil jsem si tuto souvislost
Naposled editoval moderátor: