ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/KONCILA_MI_SICHTA2.apk
opravená verze aktivity od J Švece.
Jednokolejné tunely jsou nyní širší a vyšší oproti originálu. Jak koukám na screeny, stejně musel být nesmysl dávat dva jednokolejné tunely tak vedle sebe. Ale jestli to dělají ty úzké a vysoké, ty by mohl Roman vrátit zpět, stejně jsem tyto nikde nepoužil a nepoužiji.
Až se Roman vrátí z dovolené, tak to s ním proberu. Jedná věc je pěkný tunel a další je kompatibilita s jinými tratěmi.
Jinak ten původní malinký jednokolejný, tomu zvětšení jedině prospělo, protože by tam těžko nějaký vlak vešel.
Já opravdu nestíhám, ale asi stačí v Global přepsat tyto úzké vysoké tunely původními např. z Global/Shapes z Xtracks. Kdo má čas, napiště seznam a já to pak dám do příští aktualizace.
Kdyby měl někdo další problém s nějakou nekompatibilitou (kromě tsection.dat) dejte vědět, vyřešíme.
A jak se Vám líbí vylepšené jazyky vyhýbek, srdcovky a přídržné kolejnice. Možná je to znovuobjevení Ameriky, ale já zíral. Když mi hra nonstop padala, tak mi srdce krvácelo, jak jsem musel kolejivo vracet zpět. Ale koleje to nedělaly. Problém byl v nových zvucích.
Myslel jsem, že jen nahradím stávající, ale omyl. Jízda vlaku po standartní trati, nádherné klapání, najednou škubnutí a hlášení, že nelze načíst objekt návěstidla. Jindy tunel,....po vrácení původních zvuků to šlape jak hodiny. Ještě to musím s Dejvem také prokonzultovat, ale až se vrátí z dovolené.