Mám několik poznámek k této trati, resp. jejímu vztahu k realitě: 1. virtuální holešovické nádraží v noci nesvítí. Před týdnem jsem tam přijížděl v nočním Excelsioru z Chomutova a nádraží bylo již zdálky nepřehlédnutelné, protože vypadalo jak vánoční stromeček. Zkoušel jsem to v simulátoru a stanice sice vidět byla, ale podobně výrazně jako v reálu nikoli. 2. nedávno jsem se vydal na prohlídku virtuálního vinohradského tunelu. V pravém tubusu jsem potom narazil na zvláštní jev - před výjezdem vlak projel kolejemi, které se náhle začaly zvedat. 3. na pražském hlavním nádraží (nevím, zda ta nástupiště jsou finální, pokud ne, tak je tato poznámka bezpředmětná) je nějak divně druhé nástupiště. Loni jsem odtamtud odjížděl v posledním voze pátečního Košičanu (to byl vlak odnevidimdonevidim, letos ho myslím trochu zkrátili) a tento vůz stál na stejné úrovni s nějakou žehličkou odstavenou na vedlejší kusé koleji. Přitom jsem nastupoval z nástupiště. V MSTS ovšem nástupiště začíná až za koncem oné koleje, takže by nebozí cestující museli provádět horolezecký výstup na schůdky.