Nedá mě to abych se neozval,i když čtu tyto slátaniny co se zde píšou denně,nechápu proč se většina špíny hází na mě,nechci se rozepisovat ,ale vyjádřím se k určitým věcem: předně by si takový jako jsou vokounové a thomasové a ostatní (spíše škodící)
měli uvědomit že at je to modelář nebo stavitel tratí ,je jenom na něm jak s uvedeným dílem naloží,a zrovba tak jsem se rozhodl i já,po mojí trati se už mohlo dávno jezdit ještě než zbyněk to dotáhl do třebové,avšak určitá skupinka provokujících lidí se mě i okolním stavitelům místo pomoci práci znepříjemnit a bohužel jako důkaz je to dodneška vidět v sekci pro zbynkovu trat,taky jsou tam samí štouraři,a ruku k díku přidá málo kdo ,já jsem se rozhodl že prostě svoji trat pošlu jen opravdu známím a těm co jsem jak koliv pomáhal se stavbou a jinými věcmi do MSTS, a to se taky stalo,nebudu určitě riskovat že bych trat poslal vokounovi,a ostatním kteří se kdysy snažili spíše škodit než pomoci,jsem jenom rád že s tímto tvrzením se schoduji s většinou slušných modelářů a stavitelů tratí(at veřejných nebo soukromých),abych vás o tom přesvědčíl tak jsem vám nahrál na server několik obrázků z neveřejných tratí (kteří se mnou zastávají stejný názor) odkaz po skončení příspěvků,co se týče té bobiny tak zase je na autorovi zda uvedený model pustí na veřejnost nebo ne,o bobině zde bylo psáno a tak stručně,pro všechny a hlavně pro taxe,kdysy mě psal že je jeho spolutvůrcem a rozehrál zde pěknou komedii,dnes už vím že to tak zas až pravda není,nebot uvedená bobina není jeden exemplář ale v současné době existují 4 druhy (viz odkaz na obrázky),zbývající 3 exempláře mě někdo poslal mailem,chci apelovat na všechny že to určitě nejsem já kvůli komu by at je to trat nebo vozidlo nevyšlo,chodějí mě opravdu pěkné věci mailem a nedávno mě přišel mail a novými skíny na řadu 140(viz odkaz dole),upozornuji at mě nikdo mailem neoslovuje že chce ten nebo ten mail na toho a toho člověka,at trat nebo vozidlo,takové věci ihned budu mazat a dále se k tomu nemíním vyjadřovat ,Vlastik.
odkaz:
http://album.fotoonline.cz/alba.php?view=kat&kid=6
sekce Doplnky pro MSTS