Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nic nevyráběj, consisty jsou udělané jak v čele s 31, tak v čele s 17.Syrda napsal:Chtěl jsem si vyrobit Berounku v CB, vložím čelní 451031/452017, vložím 051/052, ale po kliknutí na zadní 451032/452018 (ve všech variantách) mě CB hlásí "WARNING: NON DRIVEABLE ENGINE!" a odmítá sestavu uložit. Kde je problém?
Hawk napsal:Můžete prosím, někdo zkusit to zmizení hratelného "services" jak jsem psal? abych věděl jestli je to obecná chyba nebo jen další moje soukromá SC ?(ne "SC" jako SuperCity, ale jako SuperChyba)
Kank napsal:Hawk napsal:Můžete prosím, někdo zkusit to zmizení hratelného "services" jak jsem psal? abych věděl jestli je to obecná chyba nebo jen další moje soukromá SC ?(ne "SC" jako SuperCity, ale jako SuperChyba)
Mám nainstalováno komplet 451, sestavim jednotku, uložim a nemizí nic...vše v pořádku
Zbyněk Šemora napsal:Jestli se jedná o 4dílný slepenec 451 a 452, tak v této sestavě to nejezdilo, pamatuji to pouze jednou, ale to se nějak hádalo a museli je od sebe rozdělit. Možná by to vysvětlil Bob57, co byl za problém.
alcapone napsal:Klici, proč to neudělat jako je to u cd703, kdy v pozici OFF svítí všechna bile a po zmačknutí H nebo Shift+H se rozsvítí světla podle toho zda jedu do předu nebo do zadu.