Aktivita Ex 278 Jaroslav Hašek

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
G

Guest

Host
Mirec napsal:
Na mojom webe sú k stiahnutiu dve aktivity od Ľuboša.
V aktivitě Ex 278 Jaroslav Hašek jsem se dostal pouze ke stanici Břeclav a tam mi počítač zamrznul.Ještě před tím než jsem ale mohl vyjet jsem musel vyměnit několik vozů a i 2x loko.Takhle si upravenou aktivitu nepředstavuju. :?: :!: :?:

Omlou vám se dal jsem to do špatné kolonky. :mad:

Naposled editoval moderátor:
Milánek napsal:
Mirec napsal:
V aktivitě Ex 278 Jaroslav Hašek jsem se dostal pouze ke stanici Břeclav a tam mi počítač zamrznul.Ještě před tím než jsem ale mohl vyjet jsem musel vyměnit několik vozů a i 2x loko.Takhle si upravenou aktivitu nepředstavuju. :?: :!: :?:

Mne to šlape na 100%.V pôvodnej aktivite som ani nevyšiel z Kútov!A čo sa týka výmeny lokomotív to nechápem - boli nekompatibilné z Trainsetom, alebo tam bol iný problém.

aktivita Jaroslav Hašek

Tu lokomotivu jsem musel taky vyměnit. A z Kút už jsem neodjel, chová se to stejně tak jako ta minulá. :?: :!: :?:

Mirec napsal:
Milánek napsal:
Mirec napsal:

Mne to šlape na 100%.V pôvodnej aktivite som ani nevyšiel z Kútov!A čo sa týka výmeny lokomotív to nechápem - boli nekompatibilné z Trainsetom, alebo tam bol iný problém.
Problém byl,že ty mašiny tam vůbec nejsou zrovnatak i ty vozy.

Mě se taky ani upraveného Haška nepodařilo rozchodit. To samé jako původně, při odjezdu z Kútů se nenačte protijedoucí servis.
Něco málo je potřeba dodatahat, ale vše je u Havla.
Ta 241 chce uložit, někdy to v Holešovicích padne, ale to nestíhá PC. Je tam silný traffic.

Mirec napsal:
Milánek napsal:
Mirec napsal:

Chtěl bych se zeptat jestli neuvažuješ o opravě aktivity?Jak se tady již psalo, tak hodně lidem nejde a já se bohužel mezi ně taky počítám.Ať dělám co dělám tak mi to okolo Břeclavy zatuhne a již to nerozchodím. :?: :!: :?:

emihop napsal:
Chtěl bych se zeptat jestli neuvažuješ o opravě aktivity?Jak se tady již psalo, tak hodně lidem nejde a já se bohužel mezi ně taky počítám.Ať dělám co dělám tak mi to okolo Břeclavy zatuhne a již to nerozchodím. :?: :!: :?:
Emihope, proč jsi to poslal 6x? Nechal jsem Ti tam jenom jden příspěvek a ostatní jsem Ti smazal.....

Archiv z přechozího tématu.....nejak jsem si nevšim, že to téma už tam bylo jednou .....

Zaslal: pá červenec 01, 2005 7:40 pm Předmět: Re: Aktivita Ex 278 Jaroslav Hašek

--------------------------------------------------------------------------------

Mirec napsal:
Pavlík napsal:
Mirec. Stáhl jsem a otestoval aktivitu Ex 278 Jaroslav Hašek z tvých stránek, ale mám hned ze začátku problém. Před Břeclaví na vchodovém návěstidlu (od Lanžhotu) je pořád stůj! Když si pomůžu TAB, tak dojedu na obsazenou kolej, kde stojí motorák 842. Otestuješ to? Nevím, co dělám špatně.

Mám otázku - z Kútov si odišiel v poriadku?Mňa totiž na vyhýbkách po odchode z Kútov MSTS pošle k Billovi.Viac informácii mám už aj na webe.

Při nejnižším rozlišení jsem odjel v pohodě, ale jinak mi to taky skončilo. Dokonce jsem do Břeclavi dojel (před to návěstidlo) asi o 10 minut dříve.A to jsem jel podle pravidel.

Roman

Zaslal: pá červenec 01, 2005 3:56 pm Předmět:

--------------------------------------------------------------------------------

No, já odstranil všechny mrtvé con. a při odjezdu z Brna jsem se taky poroučel.................

Mirec

Zaslal: pá červenec 01, 2005 3:38 pm Předmět: Re: Aktivita Ex 278 Jaroslav Hašek

Pavlík napsal:
Mirec. Stáhl jsem a otestoval aktivitu Ex 278 Jaroslav Hašek z tvých stránek, ale mám hned ze začátku problém. Před Břeclaví na vchodovém návěstidlu (od Lanžhotu) je pořád stůj! Když si pomůžu TAB, tak dojedu na obsazenou kolej, kde stojí motorák 842. Otestuješ to? Nevím, co dělám špatně.

Mám otázku - z Kútov si odišiel v poriadku?Mňa totiž na vyhýbkách po odchode z Kútov MSTS pošle k Billovi.Viac informácii mám už aj na webe.

Pavlík

Zaslal: čt červen 30, 2005 11:08 pm Předmět: Aktivita Ex 278 Jaroslav Hašek

Martens napsal:
emihop napsal:
Emihope, proč jsi to poslal 6x? Nechal jsem Ti tam jenom jden příspěvek a ostatní jsem Ti smazal.....
Omlouvám se nějak se mi to tady zaseklo a nezobrazilo se mi odeslání.Tak promiň.

Vysvětlení

Mám vysvětlení, proč máte všichni při hraní této aktivity náskok, proč přijíždíte do stanic někdy i o 10 minut dřív. Řazení soupravy neodpovídá reálu. Poslední tři vozy mají být správně Bc, které mají max. rychlost 140 km/h. Tak ji zkuste dodržovat a přepsat si ty vozy. Zbyněk je má ve svém trainsetu.

Nelze vjet do Břeclavi!

Můžete mi prosím někdo poradit, co dělám špatně. Hraji tuto upravenou aktivitu a stále nemůžu vjet do Břeclavi, protože je tam stůj! :roll:

Re: Vysvětlení

Pavlík napsal:
Mám vysvětlení, proč máte všichni při hraní této aktivity náskok, proč přijíždíte do stanic někdy i o 10 minut dřív. Řazení soupravy neodpovídá reálu. Poslední tři vozy mají být správně Bc, které mají max. rychlost 140 km/h. Tak ji zkuste dodržovat a přepsat si ty vozy. Zbyněk je má ve svém trainsetu.

No tri nejezdi snad nikdy (spis i v lete tak 3-4 krat do tydne jeden), problem by byl spise s brzd.procenty, pac je tam s papuckama pouze madarsky Avmz.

Re: Nelze vjet do Břeclavi!

Pavlík napsal:
Můžete mi prosím někdo poradit, co dělám špatně. Hraji tuto upravenou aktivitu a stále nemůžu vjet do Břeclavi, protože je tam stůj! :roll:

V Břeclavi bolo návestidlo na Stoj! preto, lebo autor dal na tú istú koľaj fixný objekt (842).A nakoľko sa toto vozidlo nehýbe je koľaj stále obsadená.Ale ja som túto chybu odstránil a do Břeclavi som prišiel na 1.pokus.

Mirec napsal:
Pavlík napsal:

V Břeclavi bolo návestidlo na Stoj! preto, lebo autor dal na tú istú koľaj fixný objekt (842).A nakoľko sa toto vozidlo nehýbe je koľaj stále obsadená.Ale ja som túto chybu odstránil a do Břeclavi som prišiel na 1.pokus.

Však já tuhle aktivitu mám stáhlou z tvých www stránek, ale mám dojem, že není opravená. :roll:

Pavlík napsal:
Však já tuhle aktivitu mám stáhlou z tvých www stránek, ale mám dojem, že není opravená. :roll:

Musím se Mirece zastat, stahoval jsem tuto aktivitu z jeho stránek 6.7.2005 a do Břeclavi jsem vjel načas a na první pokus.....škyt......

Martens napsal:
Pavlík napsal:

Musím se Mirece zastat, stahoval jsem tuto aktivitu z jeho stránek 6.7.2005 a do Břeclavi jsem vjel načas a na první pokus.....škyt......

Tak pak nevím, kde je zakopaný pes. Já pořád nic. :cry:

Pavlík napsal:
Martens napsal:
Pavlík napsal:

Tak pak nevím, kde je zakopaný pes. Já pořád nic. :cry:

No jestli by to nechtělo vyměnit fíru...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Miran napsal:
No jestli by to nechtělo vyměnit fíru...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hehe ... my odborníci tomu hovoríme, že chyba bude kdesi medzi klávesnicou a stoličkou ... :wink: :lol: Nič v zlom, Pavlíku ... sranda musí byť ...

Tax napsal:
Miran napsal:
Hehe ... my odborníci tomu hovoríme, že chyba bude kdesi medzi klávesnicou a stoličkou ... :wink: :lol: Nič v zlom, Pavlíku ... sranda musí byť ...

Však já bych si to v editoru taky dokázal sám upravit, ale mám pomalejší PC a tak tam neudělám vůbec nic :cry:

Back
Nahoře