Archiv z přechozího tématu.....nejak jsem si nevšim, že to téma už tam bylo jednou .....
Zaslal: pá červenec 01, 2005 7:40 pm Předmět: Re: Aktivita Ex 278 Jaroslav Hašek
--------------------------------------------------------------------------------
Mirec napsal:
Pavlík napsal:
Mirec. Stáhl jsem a otestoval aktivitu Ex 278 Jaroslav Hašek z tvých stránek, ale mám hned ze začátku problém. Před Břeclaví na vchodovém návěstidlu (od Lanžhotu) je pořád stůj! Když si pomůžu TAB, tak dojedu na obsazenou kolej, kde stojí motorák 842. Otestuješ to? Nevím, co dělám špatně.
Mám otázku - z Kútov si odišiel v poriadku?Mňa totiž na vyhýbkách po odchode z Kútov MSTS pošle k Billovi.Viac informácii mám už aj na webe.
Při nejnižším rozlišení jsem odjel v pohodě, ale jinak mi to taky skončilo. Dokonce jsem do Břeclavi dojel (před to návěstidlo) asi o 10 minut dříve.A to jsem jel podle pravidel.
Roman
Zaslal: pá červenec 01, 2005 3:56 pm Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
No, já odstranil všechny mrtvé con. a při odjezdu z Brna jsem se taky poroučel.................
Mirec
Zaslal: pá červenec 01, 2005 3:38 pm Předmět: Re: Aktivita Ex 278 Jaroslav Hašek
Pavlík napsal:
Mirec. Stáhl jsem a otestoval aktivitu Ex 278 Jaroslav Hašek z tvých stránek, ale mám hned ze začátku problém. Před Břeclaví na vchodovém návěstidlu (od Lanžhotu) je pořád stůj! Když si pomůžu TAB, tak dojedu na obsazenou kolej, kde stojí motorák 842. Otestuješ to? Nevím, co dělám špatně.
Mám otázku - z Kútov si odišiel v poriadku?Mňa totiž na vyhýbkách po odchode z Kútov MSTS pošle k Billovi.Viac informácii mám už aj na webe.
Pavlík
Zaslal: čt červen 30, 2005 11:08 pm Předmět: Aktivita Ex 278 Jaroslav Hašek