Trať ČD Ústí nad Labem Střekov - Poděbrady- Kolín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna OFICES
  • Datum začátku Datum začátku
Re: Ústí nad Labem

Anonymous napsal:
Do který třídy chodíš? Podle toho co píšeš, bych řekl tam šestá sedmá... nebo míň? Neřikal si náhodou před nedávnem, že na tu trať nemáš vůbec žádný podklady? A to si jí stihnul tak rychle?
Anonyme, tyhle narážky si tady laskavě odpusť, když už nejsi schopen se podepsat.....a laskavě se nauč slušnému chování, jasné?!!!!!!!
TOHLE FORUM NENÍ STAVĚNÉ NA OSOBNÍ URÁŽKY
A BER TO JAKO NAPOMENUTÍ MODERÁTORA

Pánové. Ofices si z nás dělá srandu. Jak chce potáhnout tu svou trať do Vizovic (Vyzovic), když jsou jenom jedny, a to na trati 331?!!! :roll:

Do jakých Vyzovic, sakra? :eek: Já jsem teda nic takového v okolí Ústí nenašel. Existujou akorát ty na trati 331 kousek od Zlína, a to jsou Vizovice. Není to zase nějaký překlep? :?: A ten anonym má trochu pravdu.

Naposled editoval moderátor:
Lucas napsal:
Do jakých Vyzovic, sakra? :eek: Já jsem teda nic takového v okolí Ústí nenašel. Existujou akorát ty na trati 331 kousek od Zlína, a to jsou Vizovice. Není to zase nějaký překlep? :?: A ten anonym má trochu pravdu.
Pravdu sice má, ale taky to lze říct slušně, ne? .... za toto dostal napomenutí....

Oprava

je to na Lovosice já jsem k tomu neměl mapu, nu je to tu den a už se to pomluvá :D

Ústí nad Labem

Koukám, že bys měl tu trať spíš pojmenovat na uzel Ústí a přilehlé okolí. Odkud prosímtě jsi, že si spleteš Lovosice a Vizovice ? Ještě abys tak popletl můj milovaný rodný Bodenbach, to bych se asi rozzlobil :) Ukaž nám nějaké screeny, určitě nejsem sám kdo se na takovou lahůdku těší. Pane jo, trať labským údolím .... doufám že nás nezklameš, a pochlub se prosím nějakými obrázky alespoň z editoru. A nakonec trochu mimo téma - zkus příště psát česky a ne tím hrozným jazykem kterým jsi psal své poslední příspěvky. Děkuju a těším se na screeny s tratí.

Připomínka anonyma byla smazána jako bezdůvodná.....pravidla slušného chování platí i pro anonymy....
Ta narážka od anonyma šla napsat i slušně....toto jsem vytýkal.....
Mimochodem, podívej se, anonyme, do pravidel fora......

Jakékoliv osobní výpady zde nejsou vítány....

Re: MSTS Route

OFICES napsal:
Je tu první scener z trati na stránce http://www.lide.cz/hrubcatko měli by ste to najít, a začalo se stavět i směrem na Děčín. :wink:
ať koukám, jak koukám, tak ten server je nějaká seznamka...... :twisted:
tak si zkus opravit link, pokud jsi ho napsal špatně.....

Re: MSTS Route

Martens napsal:
OFICES napsal:
Je tu první scener z trati na stránce http://www.lide.cz/hrubcatko měli by ste to najít, a začalo se stavět i směrem na Děčín. :wink:
ať koukám, jak koukám, tak ten server je nějaká seznamka...... :twisted:
tak si zkus opravit link, pokud jsi ho napsal špatně.....
Jo tak kdyby jste to hledali, tak vlevo cca uprostřed je malým písmem odkaz další fotky...a tam se krčí ten screen.....

MSTS

Trať povede přes nymburk jak se získají dostupné objekty jako je třeba Marianský most jesli most nebude atk bude trať ve starším provedení a na to já nemám plány :x

Mariánský most

I ty jeden "houpale", Mariánský most není starý ani jako mostecké uhlí, to je možná most dr.E.Beneše. Myslím, že ti nic nebrání tu trať stavět i jako před 10-ti lety, t.j. ve stylu 80-90tých let. Jen málo se změnilo, to spíše chybí dnes někde nějaké výhybky či koleje v nádraží, ba dokonce jen pramálo stožárů se vyměnilo za novější či zcela nové. Nenech se odradit všemi rýpaly a stav, co to jde. čusík Tygy ':)'

stavba

stav stav a stav. . . . a až se budeš cejtit že jsi z toho zmagořil, tak se nelekej, to se stává. I když takovýho člověka znám jenom jednoho. 8)

bob57_cz napsal:
Hawk napsal:
Tak co? jak to jde s touhle tratí? povede to i přes Nymburk?(trošku obklika:-)
Žádná obklika ani oklika.Ta trať vede přes Nymburk od samého postavení: koukni se do železniční mapy, před 30 lety i dnes vede stejně přes Mělník jako přes Nymburk, pokračuje na K.H. až do H.B.

No věděl jsem, že to přes Prahu jde přes Nymburk, ale Ústí jsem si nebyl jistej!
Mohli by jste udělat i lokálku Nymburk, Veleliby, Křinec, Kopidlno Jičín!!!!

Jinak bude trať používat X-tracks?

To Hawk: evidentně v tom máš chaoz. Jestli čekáš, že trať 072 povede přes Prahu, tak budeš asi hodně zklamanej.
Není mi jasný, jak bys chtěl plynule spojit Ústí, Mělník, Prahu, Nymburk a Poděbrady.
To bys musel odbočitve Všetatech na Vysočany, tam to otočit na Lysou a ještě k tomu měnit trakci.

MSTS Route

Trať X-tracks zatím nepoužívá asi ani nebude. Aby bylo jasno trať nepovede přes Prahu jen do Lovosic. Ustí nad Labem Hl. n. je hotovo a táhnu to na děčín a pak až do Drážďan, na Nymburk jsem to prozatím zrušil totiž nemám zdymadla v Ustí :( měl jsem to asi ze 20 oběktů a začalo se nehorázně kousat, ale mám v Drážďanech výhodu mám už ty 3 haly co tam jsou :) .

Pawlik napsal:
To Hawk: evidentně v tom máš chaoz. Jestli čekáš, že trať 072 povede přes Prahu, tak budeš asi hodně zklamanej.
Není mi jasný, jak bys chtěl plynule spojit Ústí, Mělník, Prahu, Nymburk a Poděbrady.
To bys musel odbočitve Všetatech na Vysočany, tam to otočit na Lysou a ještě k tomu měnit trakci.

Já neřikal že tato trať má vést přes prahu, ale řikal jsem, že vim, že z Nymburka to vede do prahy(hlavně) a o tom Ústí jsem nevěděl, tak proto ta obklyka poněvadž jsem myslel, že to jde jinady třeba přes Boleslav nebo "Cikávráčókanov" :wink:

Z té tratí mám uplé okno už budu muset asi jít do terénu fotit to bude lol

Back
Nahoře