Trať ČD Ústí nad Labem Střekov - Poděbrady- Kolín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna OFICES
  • Datum začátku Datum začátku
Smůla

Právě včera večer jsem přišel o disk a co bylo na něm je víte kde, tak musím všechno od znova, ale nebojte jak si koupím novej disk tak se do toho dám abych to dohnal, hrozně mě to nštvalo(nasralo) a koho asi ne. :cry:

Re: Smůla

OFICES napsal:
Právě včera večer jsem přišel o disk a co bylo na něm je víte kde, tak musím všechno od znova, ale nebojte jak si koupím novej disk tak se do toho dám abych to dohnal, hrozně mě to nštvalo(nasralo) a koho asi ne. :cry:

Škoda! Ale myslím že každý stavitel má včas dělat zálohy na cd/dvd..
Ono nejen disk ti pošle trať do věčností ,ale i sám editor msts to také dokáže..

Naposled editoval moderátor:
Tudle tať jsem si prolét velmi rychle v editoru musím mu pochválit město Drážďany je to i poznat že jsou to ony, ale zase má nešikovný terén v Nymburku. Doufám že se to spraví OFICES(neber to urážlivě)

:-)))))))))))))

Ve středu se jede do terenu fotit a trochu realizovat okolí v trati.

:-)))))))))))))

Kolín - Nymburk = hotovo
Nymburk - Ustí n. L. = koleje
Ustí n. L. - Lovosice = vystavba
Ustí n. L. - Děčín = hotovo
Děčín - Dresden - koleje

Tak to vydá dnes, snat to pude dál a neposere se to :lol: . Už mám i přehledné plány, tak to pude jak po másle, ale teť zrovna pracuju na rekonstrukci Ustí n. L. je tam moc objektů, tak je hodím jako jeden celek. Trať bude mí podlé mého propčtutak 1GB ale nebojte budou se moc stahovat i různé části tehoto úseku.

Re: :-)))))))))))))

OFICES napsal:
Kolín - Nymburk = hotovo
Děčín - Dresden - koleje

Tak to vydá dnes, snat to pude dál a neposere se to :lol: . Už mám i přehledné plány, tak to pude jak po másle, ale teť zrovna pracuju na rekonstrukci Ustí n. L. je tam moc objektů, tak je hodím jako jeden celek. Trať bude mí podlé mého propčtutak 1GB ale nebojte budou se moc stahovat i různé části tehoto úseku.
Ahoj! Nemáš nějaké screeny? Moc bych chtěl něco z té Tvojí trati vidět. Jsem z Ústí nad Labem a denně jezdím vlakem do Děčína :)!

Re: :-)))))))))))))

Laborec425 napsal:
OFICES napsal:
Kolín - Nymburk = hotovo
Děčín - Dresden - koleje

Ahoj! Nemáš nějaké screeny? Moc bych chtěl něco z té Tvojí trati vidět. Jsem z Ústí nad Labem a denně jezdím vlakem do Děčína :)!

SCR nejsou budou až k závěru tehle tratě, jseli teda jezdíš vlakem do děčína mohl bych tě poprosit abys mi něcomálo nafotil, abych to mohla trochu zrealizovta DIK

OFICES: Včera jsem si koupil digitální videokameru. Můžu Ti klidně cestu z UL do DC natočit na kameru a potom třeba na DVD poslat. To je pravda. Který břeh z UL do DC? Ze Střekova nebo z hlavního nádraží? :)

Laborec425 napsal:
OFICES: Včera jsem si koupil digitální videokameru. Můžu Ti klidně cestu z UL do DC natočit na kameru a potom třeba na DVD poslat. To je pravda. Který břeh z UL do DC? Ze Střekova nebo z hlavního nádraží? :)

Obě trasy mám již na DVD tak jak ti to dám? A navíc jezdíš do Dc každý den, tos mi neřekl. Už bys to dávno měl !!!

Zdeněk Itterheim napsal:
Laborec425 napsal:

Obě trasy mám již na DVD tak jak ti to dám? A navíc jezdíš do Dc každý den, tos mi neřekl. Už bys to dávno měl !!!
Já jsem Ti psal email a Ty jsi mi už neodpověděl, tak jsem na to úplně zapomněl. Tak se klidně můžeme domluvit na předání v DC. Kdyžtak se můžeme domluvit přes email. Ale raději přes můj jinej. Ten na volnym.cz nějak asi blbne. Email: misa@houba.info. :)

Naposled editoval moderátor:
UNL

Lidi trasa Ustí n. L. - Děčín sou obě strany
v Ustí jsou všechna nádraží, a to DVD by se mi hodilo :) :)

Lidi vy ste uplně nečkaví:), jen by mě zajímalo kdo z vás má TRS2004, protože na tuhle hru to vyjde jako první:D

:)

No vidíte, a kterou se těšíte více? mohu říct že do TRS 2004 bude realnější, bude rovnou z videa, a taky kvuli lehkému editoru, zatím schvávám k tomu i kuidy aby se to dalo stáhnou i stým, bude to tak lepčí, co vy na to???

Laborec425 napsal:
OFICES napsal:
Lidi vy ste uplně nečkaví:), jen by mě zajímalo kdo z vás má TRS2004, protože na tuhle hru to vyjde jako první:D
Mám taky oboje! :D

Také mám TRS, jak první tak druhý, ale eště ani jedno jsem neinstaloval, tak budu asi přinucen si nainstalovat TRS2004, abych se projel po trati,i když nebila tahle hra dělaná jako simulace panel. vláčků, a né jako konkurence MSTS.

Back
Nahoře