Trať ČD Ústí nad Labem Střekov - Poděbrady- Kolín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna OFICES
  • Datum začátku Datum začátku
Re: :)

OFICES napsal:
No vidíte, a kterou se těšíte více? mohu říct že do TRS 2004 bude realnější, bude rovnou z videa, a taky kvuli lehkému editoru, zatím schvávám k tomu i kuidy aby se to dalo stáhnou i stým, bude to tak lepčí, co vy na to???
To já si asi tuhle trať projedu až v MSTS, jestli vyjde. Protože TRS se mi nechce ani instalovat. Tahle hra mě opravdu ani trochu neoslovila. Ale každý může mít jiný názor :? !

Je fakt, že jsem poctivě pořídil jak Trainz, tak TRS2004, teď zkouším anglickou verzi TRS2006 a přestávám mít Auran rád, je to pořád stejné, jenom přibylo pár vlaků a tratí. Se simulací to nemá nic společného, ale občas si to projet není špatné. Lord.

Lord napsal:
Je fakt, že jsem poctivě pořídil jak Trainz, tak TRS2004, teď zkouším anglickou verzi TRS2006 a přestávám mít Auran rád, je to pořád stejné, jenom přibylo pár vlaků a tratí. Se simulací to nemá nic společného, ale občas si to projet není špatné. Lord.
Svätá pravda, ja to mám odinštalované. Prestalo ma baviť furt sliediť po kdejakých Kuidoch, keď chcem inštalovať nejakú trať ... No a keď čítam na Trainz fóre tie rozporuplné názory na TRS2006, tak ma ešte viac prechádza chuť.

Tax napsal:
Lord napsal:
Svätá pravda, ja to mám odinštalované. Prestalo ma baviť furt sliediť po kdejakých Kuidoch, keď chcem inštalovať nejakú trať ... No a keď čítam na Trainz fóre tie rozporuplné názory na TRS2006, tak ma ešte viac prechádza chuť.
NJ, ale kuidy k tomu budu schovávat, do jednoho balíčku s tratí, aby v tom nebyl bordel

TRS06 moc hráčů nezaujalo celkově tak proč to sem plést? Zůstaňmě u obíbeného MSTS :wink: Ztráta času

Jsem si právě na tohle vzpoměl, při jízdě v trati BP z Kolína na Prahu se na mě usmívá odbočka na Velký Osek a dál, rád bych tam vjel a jel až do Ústí na západ nebo třeba do Děčína, ale bohužel je tu velká překážka no :roll: doufám, že se s tím nějak poperete,, začínám míti, jaxe řiká, "absťák" :) pač je to moje rodná trať dá se říct

bob57_cz napsal:
KJ_Ross napsal:
Jsem si právě na tohle vzpoměl, při jízdě v trati BP z Kolína na Prahu se na mě usmívá odbočka na Velký Osek a dál, rád bych tam vjel a jel až do Ústí na západ nebo třeba do Děčína, ale bohužel je tu velká překážka no :roll: doufám, že se s tím nějak poperete,, začínám míti, jaxe řiká, "absťák" :) pač je to moje rodná trať dá se říct
Chop se díla.

No moje zkušenosti jsou mizerné, a navíc už tuto trať stavějí (doufám) dva lidé

KJ_Ross napsal:
Mládí vpřed! A učit se, učit se, učit se,...

kdyby byl aspoň čas na to, teď musím bohužel dát přednost škole :roll:
Nemusíš jenom stavět.......jestli je to Tvoje domovská trať, chop se foťáku a fotit a fotit a fotit......pokud tam chceš mít i originál objekty.....možná Tě napoprvé nebo napodruhé s těmi fotkami vyhodí jako s nepoužitelnými, ale každý co jsme tu jsme v MSTS nějak začínali....

Drummaster napsal:
TRS06 moc hráčů nezaujalo celkově tak proč to sem plést? Zůstaňmě u obíbeného MSTS :wink: Ztráta času
ja to nebudu cpát do TRS 06 ale do 04 jo a projekt převzal týpan DJ.HAVANA@seznam.cz ja na to nemám čas nestíhám být na place a zaroven u PC

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře