Problém s route editorem

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Výpravčí
  • Datum začátku Datum začátku
Circular Track Not Supported - to je něco s kruhem, tratí a že to nepodporuje. Nemáš tam někde náhodou nějaký uzavřený ovál? To MSTS neumí. Jakmile narazí na nějaký kruh začne v něm obíhat pořád dokola až se z toho zblázní .

Naposled editoval moderátor:
tak z tohto som uplny..,
Co znamena ten kruh?
Ja prerabam len Northeast Corridor takze neviem co vsetko je v tej trati.
Uz tam mam fakt asi toho vela

A neviete teda niekto ci sa budu dat este dorobit dalsie stanice alebo objekty?

Ale keď som robil objekt na ďalšom štvorci tak mi to tiež vyhodilo
JOHNZ: A ako je to to zložito? napiš prosim ta aspoň niečo

V strucnosti: Vyrobis si ten stvorec az tesne pod maximum, potom si stvorec odzalohujes, odtial zmazes casto objektov polozis tam dalsie objekty, toto opakujes x-krat, potom tym statickym objektom pozmenis UID a vlozis ich do povodneho stvorca. Okrem pokladania novych objektov sa nic nerobi v Route Editore ale pracuje sa vo WordPade priamo so subormi MsTS. S takto upravenym stvorcom uz potom v RE nemozes NIC (!) robit inak sa bude opakovat toto ...

JOHNZ:Diky,uz asi viem co mam robit.Zatial sa maj

JOHNZ: Len aby :wink:

Takze sa to bude len prepisovat?
Nenapises mi prosim ta postup?

Musíš si původní *.w soubor zkopírovat bokem, pak v RE smažeš několik objektů a přidáš další tak, abys nepřekročil max počet objektů. Potom otevřeš ve Wordpadu oba dva *.w soubory a do toho co máš bokem na kopíruješ ty nové věci z toho souboru, co jsi v něm pracoval v RE. Pak se vrátíš zpět do RE a zase odmažeš, přidáš atd. Snad je to trochu srozumitelné. A ještě musíš vždy změnit UID, aby tam nebylo 2x stejné - doufám, že to tak nějak je. Kdyžtak mě někdo opravte,protože já jsem toto nikdy nedělal.

Cau Tomas,diky za odpoved
Nerozumiem vsak este jednej veci-co je to UID a kde to najdem????

Mam opat velky problem.
Ked som saveoval Route Editor napisalo mi chybu,a vyhodilo mi to.Kedze nedavno som sem pisal o tomto istom problem,bohuzial toto je asi horsie.
Opat som si z Worldu prepisal subor na .w kedze som si myslel ze mam na stvorci opat vela objektov.Ked som subor premenoval a dal route editor prepisanie nepomohlo a tak mi zostali zmiznute kolaje aj stanica aj nadalej.Neviem co s tym.Poradite mi?Diky.Caute

Pozri sa aku velkost ma ten .bk subor co si si premenoval ... ak 0 si v keli ... nechat to tam + rebuild TDB a cely stvorec stavias nanovo ... ak tam su objekty atd. tak potom si si prepisal zly stvorec ...

JOHNZ: Diky,uz je to OK. Ja blbec som si pomylil stvorec
Musim prestat piť :D

Back
Nahoře