T458.1603 napsal:Karlos : Dá se někde stahnout ten zelenobilej hektor z fotek co je na strankach trati??
Ten scr je už tak starej, že fakt netuším a ani ho v současné době v trainsetu nemám.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
T458.1603 napsal:Karlos : Dá se někde stahnout ten zelenobilej hektor z fotek co je na strankach trati??
Linkování je klasický a je to pomocí výhybky, kterou jsem kdysi s Tygym označil pro posun. Od té doby je pokládám a jak je vidět, je to taknějak i funkční a dá se šíbovat jako do traťový, samozřejmě nejdál k označníkuPokud je člověk šikovnej, udělá i funkční ranžírku směrem zpět do stanice (simulace např. releovky).
Mmouka jedná se o vyhybku,mmouka napsal:a to si použil přesněji jaké speciální nebo jsou to jen ručně stavitelné v aktivitách ?
Zbyněk Šemora napsal:Funguje Ti to všude ? Já to řeším pomocí zdvojených kolejí k označníku...
Locik napsal:Zdravím ... dělá se na téhle mapce ještě děkuju moc![]()
Locik
vezetak napsal:Pracuje se na trati ? Mohu ji nekde stahnout ? Diky za odpoved![]()
Zrovna letos jsem nic moc neudělal...Karlos, nebylo by možné vypustit třeba jednou za rok aspoň nějakou pracovní verzi? Spousta lidí je v očekávání a ty bys měl zase nějakou zpětnou vazbu od uživatelů![]()