Trať ČD 072 Lysá nad Labem - Ústí nad Labem západ

Re: Tak zas pár km

Edie napsal:
Karlos napsal:
Edie napsal:
Karlos napsal:
Ti z Vás, kteří dorazili na malé setkání MSTS do UL, tak se mohli přesvědčit o aktuálním stavu 072, kdy byla celá stavba prezentována a projeta. ...
Tak tak, trať je nádherná a moc se mi líbila, obzvlášť nemělo chybu, když jsem projížděl skrz Ústecký most :lol:.
Tak já ho tedy kousek posunu :lol:
To budeš tedy pěkně hodný.....jinak když jsem to nakopíroval do PC, tak MSTS zamrzá.......kdybych to nedával osobně do Péťovo noťasu, tak bych si myslel, žes mi dal nějakou blbou verzi....
Tak to jsem rád, že máš zkušennost s instalací a nebudeš mne osočovat. to bych asi nerozdejchal :lol: Že tam musíš mít global s Xtrackem a UZK víš, to ti psát nemusím, že?

Re: Tak zas pár km

Karlos napsal:
Tak to jsem rád, že máš zkušennost s instalací a nebudeš mne osočovat. to bych asi nerozdejchal :lol: Že tam musíš mít global s Xtrackem a UZK víš, to ti psát nemusím, že?
To nemusíš, i když sem sed postavil MSTS na 2. kolej a na 1. koleji mi stojí RS. Kdyžtak se píchni na ICQ, a proberem to tam, ať to tu zbytečne nezasíráme balastem....

ad Edie - ono to bude asi o tom,že mi v tom noťasu bezproblémově běží Tygyho 090,tak ten Xtrack je :wink: ,takže Karlos je v tom nevině a že to vše běží,vždyť jsi na tom sám jezdil nejen po kolejích,ale i po polích za všeobecného veselí... :D

Petr Novák napsal:
ad Edie - ono to bude asi o tom,že mi v tom noťasu bezproblémově běží Tygyho 090,tak ten Xtrack je :wink: ,takže Karlos je v tom nevině a že to vše běží,vždyť jsi na tom sám jezdil nejen po kolejích,ale i po polích za všeobecného veselí... :D
Neboj Péťo, vím, že chyba je mezi mojí židlí a mím PC.

KJ_Ross napsal:
Vitas napsal:
ustecak napsal:
Kdy bude tati trať hotová, akolik bude stát? :D
Ustecak:To nikdo neví... mami

:D :D Slušnej joke :D :D
Každý byl zde jednou začátečník a nevěděl, jak se celá věc má. A ani se nedivím, protože informace o tom, jak je na tom autor se stavbou trati, se tady vyskytne jednou za "uherák".

Nemyslel jsem jako že se Ústečák zeptal, ale že místo tato řekl tati a klimi na to nevim... mami

Naposled editoval moderátor:
Jasně.Myslel jsem to tak.Jednou jsem to také tak nějak napsal u trati 090 místo tato tati.Prostě přepis.A Bob se mnou také takto vymetl :D

re

ustecak napsal:
Vzhledem k tomu, že krom této stavby mám ještě jinou činnost, jako např zaměstnání, kde se ničemu jinému věnovat nemohu, jako třeba jiní stavitelé..., tak na otázku kdy bude hotová nemá cenu nějak odpovídat, protože to sám nevím :D
Na druhou otázku, za kolik bude snad odpovídat ani nemusím 8)

KJ_Ross napsal:
Vitas napsal:
ustecak napsal:
Ustecak:To nikdo neví... mami

:D :D Slušnej joke :D :D
Každý byl zde jednou začátečník a nevěděl, jak se celá věc má. A ani se nedivím, protože informace o tom, jak je na tom autor se stavbou trati, se tady vyskytne jednou za "uherák".
Jestli to nebude tím, že ta stavba nejde tak rychle :lol: a z nedostatku času nejdou dělat zázraky 8)

něco málo přistavěno

Aby si zde někdo nestěžoval, že nejsou info a průběhu stavby, tak tady jedna další, ikdyž ne moc obsáhlá info:
UL Západ rozšířen o kolejiště Trmic a navazující trať z Děčína východu (081) protažena z Benešova n/Pl do Č. Kamenice, kde bohužel zatím nejsou všecka návěstidla, bo tato stanice je zajímavá tím, že jsou zde dva světelný vjezdy (nic zajímavého) a mechanické odjezdy a jeden mechanický vjezd. Ovšem jeden odjezd (směr Benešov) a ten vjezd (od Kamenického Šenova) mechanický je ještě německého typu. Bohužel tato návěstidla v mém souboru návěstidel doposud chybí :(
V zhledem k provedené pochůzce po UL západu zadem přes kopec a naplácáno na fotyho přístroj několik desítek fotek, bude se nyní stavba soustředit na zbudování tohoto kolejiště za depem. Až to bude, pokusím se hodit nějaký scr na již dlouho neaktualizované http://www.072.wz.cz/

Otázka na Karlose: Podklady k trati nemám a jen by mě zajímalo, kolik a v kterým úseku je nejvyší maximální rychlost na trati 072? Překračuje někde třeba 100 Km/h?

Sice nejem Karlos, ale rychlost 120 je od Lysé (Kolína) až po Liběchov (s místními omezeními jako třeba 60 přes Všetaty), dále pak z Polep - Litoměřic města se střídá 110, oblouček 90, 110, 105.
Kde jsou ty časy, když ji tady využívaly 163 s nexáky, některé měly v sešíťáku napsaných i těch 110. Téměř všechny byly předislokovány do Ostravy. :(

rychlosti

KJ_Ross napsal:
Otázka na Karlose: Podklady k trati nemám a jen by mě zajímalo, kolik a v kterým úseku je nejvyší maximální rychlost na trati 072? Překračuje někde třeba 100 Km/h?
Západ - Střekov 50km/h
Střekov - Sebuzín 85 - 95km/h
Sebuzín - V.Žernoseky 85km/h
V.Žernoseky - Ltm dolní 90km/h
žst Ltm dolní na polepském zhlaví 80km/h
Ltm dolní - Liběchov 80 - 110 km/h
Liběchov - Malý Újezd z. 110 - 120km/h
Malý Újezd - Všetaty 65 - 90
Všetaty - Stará Boleslav 80 -120km/h
Stará Boleslav - Lysá n/L 100 - 120km/h

ty KM/h co jsou psané v intervalu, tak se třeba různě střídají, což jsi jistě pochopil. Jinak jsou to údaje přímo z TTP
ty pomalejší rychlosti od Střekova do Ltm jsou dány především menšími oblouky, kde je trať přivinuta ke kopcím, či skalním masívům z jedné strany a řekou Labe z druhé strany. 80km/h z Polep za Hoštku je dáno zase především kopcem. V Polepech je tedy den co den k službě pohotový postrk, který je nyní veden jako dispečerská záloha. Bývala tam dříve turnusována 123 029 s mechanickým rozpojovačem ovládaným ze stanoviště. Dnes se tam střídají lok různých řad. nejčastěji 121,122 a 123. jeden čas tam bývala často k vidění 110.

UL západ

Dnešním dnem je v mé trati rozšířeno nádraží UL západ o vjezdové nádraží, objízdné koleje čísel 99, 101 a 103 a zatím přes kolej 137b umožněna jízda do Střekova (konečně, nechtělo se mi do toho) 8)

Back
Nahoře