Signalista
Cestující
Zkoušel jsem takový pokus a chtěl jsem udělat trať do kruhu, aby vlak jezdil dokola a pořád dokola, ale MSTS mi to nedovolil, je zajímavé, že koleje jsem napojil, ale při jízdě došlo k vykolejení, proč ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Signalista napsal:Zkoušel jsem takový pokus a chtěl jsem udělat trať do kruhu, aby vlak jezdil dokola a pořád dokola, ale MSTS mi to nedovolil, je zajímavé, že koleje jsem napojil, ale při jízdě došlo k vykolejení, proč ?
Signalista napsal:Zkoušel jsem takový pokus a chtěl jsem udělat trať do kruhu, aby vlak jezdil dokola a pořád dokola, ale MSTS mi to nedovolil, je zajímavé, že koleje jsem napojil, ale při jízdě došlo k vykolejení, proč ?
Tam je asi jediné řešení smyčka, ale pakliže nejde v MSTS kruh, tak i reálná simulace zkušebního okruhu ve Velimi bude muset mít nějakou anomálii, aby fungovala......Josef Vogeltanz napsal:A jak jsou potom řešené zkušební žel. okruhy v MSTS? Myslím, že jsem v minulosti na nějaký už narazil, ale instalován jsem jej neměl.
Slučku urobíš, pretože to ide cez výhybky, problém je práve v tom kruhu samotnom - jednu trať do kruhu nedáš, ale akonáhle použiješ výhybky, považuje to za neuzavretý kruh a dá sa s tým jazdiť ... no ako pri všetkom v MSTS, nejaká mucha sa nájdeZbyněk Šemora napsal:Tohle je velmi dobré téma. Na dráze je hodně kombinací, kdy trať bude do smyčky nebo do kruhu. Ale nejdená se o viditelný okruh, ale o stovky kilometrů. Hrozím se toho, co to udělá, kdybych propojil Choceň - Pardubice - Hradec - Týniště - Choceň. To je smyčka.
Kolín - Libeň - Vysočany - Kolín, další smyčka. A je toho mnohem víc.
Takže bádejte, za jakých podmínek by to mohlo fungovat ...
Signalista napsal:Díky za poklonu, myslel jsem si, že tento můj příspěvek nadobro skončí v HydeParku nebo v koši,