Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Martin V napsal:
Chtel bych vas poprosit o radu. U aktivity Os 9339 se na Masarycce s 471kou ani nerozjedu. Strhne mi to po par metrech zachranou brzdu. Puvodne jsem predpokladal, ze je to nastavenim pocatecni a koncove rychlosti v aktivite na "0", ale ikdyz jsem to upravil, tak se problem nevyresil. To same - strzena zachrana, je i v aktivite Saxonia, i kdyz pocatecni rychlost je nastavena tusim na "60". Nevite nekdo cim to je? Diky.

Chyba je v engu pro 471.....totéž řešil i ocelot.....podívej se na stránky http://dejv.msts.cz, je tam již delší dobu (24.07.2005) update engu ke stažení.

Diky moc, presne toto je ten problem .

Naposled editoval moderátor:
Aktivita Mn 82520

Funguje vam aktivita lapo Mn 82520? Mne hned pri spustení vypíše chybu: "Začátek úkolu koliduje s iným objektem!" a to je koniec...

Možno stači v A. Editote posunuť štartovaci bod, ale môj AE je KO- ak dam zväčšiť mapku tak to padne. :x

Páni,

v tejto aktivite sú dva FO v sebe (na tej istej koľaji), a preto vyhadzuje chybu v zmysle "...koliduje s inými objektami."Mne to išlo ako po masle, prídem na určenú koľaj a mám tam pripojiť vozne Laaes.Ale sú tam len vozne Zaes a na konci loko 1014 OBB.No nič, pripojím a keď dám pohľad 3, tak neverím vlastným očiam - :eek: rakúska 1014 vo vozni Laaes!Pár metrov doslova rezala vozne Laaes a potom pád k Billovi...Takže riešenie je vojsť do AE a zmazať, alebo presunúť FO Zaes+1014...

V tejto aktivite je na konci menšia chybička - autor zabudol odstrániť defaultnú položku v "Události jako úloha", a preto sa aktivita ukončí po zastavení v Hrušovanoch, aj napriek tomu že sa tam má ešte prevádzať posun...Toto neberte ako kritiku, je to len môj postreh.Ináč, celkom zaujímavá aktivita... :wink:

Už se to na mě sype, tentokrát z Řecka:
Hello Sbynek.

I downloaded some activities for your route, but I don't know where I find the cd_MVTM\cd_mu8_mvtv.wag

Could you tell me where I can find

Poraďte. Kde se dá sehnat download? Ať mohu odpovědět. Ale v tomto tvaru. Neumím si představit jak pomocí Translatoru vysvětluji co si má kde přepsat.

Zbyněk Šemora napsal:
Hello Sbynek.

I downloaded some activities for your route, but I don't know where I find the cd_MVTM\cd_mu8_mvtv.wag

Poraďte. Kde se dá sehnat download? Ať mohu odpovědět. Ale v tomto tvaru. Neumím si představit jak pomocí Translatoru vysvětluji co si má kde přepsat.

This add-on is on Filip Havel www sites ( http://fhavel.zelpage.cz) , in section "Beginners advances & fakes" and url for direct download is http://zelpage.goo.cz/fhavel/download/dmuvmvtv.rar

Zbyňku, ale je tu jeden háček.....není tam wag, ale jenom eng.....jiná OTV Mufka už na webu snad není...

Martens napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Hello Sbynek.

This add-on is on Filip Havel www sites ( http://fhavel.zelpage.cz) , in section "Beginners advances & fakes" and url for direct download is http://zelpage.goo.cz/fhavel/download/dmuvmvtv.rar

Zbyňku, ale je tu jeden háček.....není tam wag, ale jenom eng.....jiná OTV Mufka už na webu snad není...
Mám postahované celé weby, ale toto jsem nenašel nikde.
Z které aktivity to má být? Pak to musí napravit autor aktivity.
A zase jsme u upravovaného trainsetu !

Tímto by jste si měli uvědomit, že Vaše aktivity stahují nadšenci z celého světa. A že si má někdo něco dodělat doma, to se do světa těžko vysvětluje.
Nemáte někdo návod na úpravu wagů a engů v Angličtině? Ale to je blbost. Každá aktivita by měla být kompatibilní a pokud se vyskytne nové vozidlo, měl by být odkaz, odkud si jej uživatel stáhne a bez jakéhokoli zásahu bude fungovat. Jestli se někdo vymlouvá, že nemá web, Karel, současně i Ppoollll nabídli prostor. (to v případě, že vozidlo v originále obsahuje chyby nebo je v jiném systému značení.)

Zbyněk Šemora napsal:
Hello Sbynek.

No to že tento vozeň vôbec existuje som ani nevedel...Aspoň ja som ho určite nikdy do aktivity nepoužil...Ale ako čítam on aktivitu sťiahol priamo zo stránky trate (teda z rubriky Aktivity BP) a teda tam môže byť nejaká aktivita čo potrebuje toto vozidlo...Ináč, je super že aj v Grécku vedia čo je to MSTS a hlavne čo je Břeclav - Praha od Zbyňka Šemory...

Kdyby se jednalo o černého pasažéra, vůbec bych se tím nezabýval. Servis mají pouze ti, kteří si trať legálně objednali. Musím z něj vyzvědět na kterou aktivitu kliknul.

Prohlásit může kdokoli cokoli, ale pokud si někdo nedá rok práce aby to dal do reálu, tak je to mluvení do prázdna. Takže platí co se dohodlo. A bylo by nanajvýše vhodné na to navázat, Jedině tak se hneme vpřed.

Problém s aktivitou LM_Mn82322.apk

Zkoušel jsem tuto aktivitu a dojel až do Rájec-Jestřebí. Udělal jsem kompletní posun ve stanici, vrátil se zpět na vlak a čekal do 8:45 (asi 6 min.) na odjezd dle instrukcí. V 8:45 skutečně vyskočila hláška "ODJEZD", nicmenéně odj. návěst stále svítí STŮJ. Čekal jsem asi dalších 5 min. stále červená, TEB nefungoval a při projetí Konec aktivity... Co s tím?

Petr

Zbyněk Šemora napsal:
Omlouvám se, vůbec nestíhám. Před pár dny mi poslal Luděk Maxa další aktivitu. zatím jsem ji nekontroloval.
Cituji: Je to Mn z Brna do Letovic a nakonec ještě jízda na přípřeži rychlíku do Svitav z důvodu napěťové výluky.

ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/LM_Mn82322.apk

Re: Problém s aktivitou LM_Mn82322.apk

Petr B. napsal:
Zkoušel jsem tuto aktivitu a dojel až do Rájec-Jestřebí. Udělal jsem kompletní posun ve stanici, vrátil se zpět na vlak a čekal do 8:45 (asi 6 min.) na odjezd dle instrukcí. V 8:45 skutečně vyskočila hláška "ODJEZD", nicmenéně odj. návěst stále svítí STŮJ. Čekal jsem asi dalších 5 min. stále červená, TEB nefungoval a při projetí Konec aktivity... Co s tím?

Petr

Zbyněk Šemora napsal:
Omlouvám se, vůbec nestíhám. Před pár dny mi poslal Luděk Maxa další aktivitu. zatím jsem ji nekontroloval.
Cituji: Je to Mn z Brna do Letovic a nakonec ještě jízda na přípřeži rychlíku do Svitav z důvodu napěťové výluky.

ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/LM_Mn82322.apk

Ja som neodišiel ani z východzej stanice. Po pripojení na MN vlak a po suhlase na odchod sa mi pri rozjazde stále vlak trhá medzi druhým a tretím vozňom. Je zaujímavé, že aj ked lokomotíva s dvoma vagonmi sa pohne ako vystrelená smerom dopredu ako som aj zmenil smer, ale track monitor stále ukazuje ako by som cuval. Skúšal som zmenit vagony aj loko ale nic nepomáha. Díky za takú aktivitu pri ktorej sa musím len rozčulovať!!!!!!!!!!!!! :mad: :twisted:

Re: Problém s aktivitou LM_Mn82322.apk

To mne se odjet povedlo a slo mi to bez problemu az do toho Rajce-Jestrebi. Mam CD akt. 60 a doinstalovane 61, 62, 63. Aktivita jinak celkem hezka, prijemny provoz, jasne instrukce pomoci hlasek.

Bigfoot napsal:
Ja som neodišiel ani z východzej stanice. Po pripojení na MN vlak a po suhlase na odchod sa mi pri rozjazde stále vlak trhá medzi druhým a tretím vozňom. Je zaujímavé, že aj ked lokomotíva s dvoma vagonmi sa pohne ako vystrelená smerom dopredu ako som aj zmenil smer, ale track monitor stále ukazuje ako by som cuval. Skúšal som zmenit vagony aj loko ale nic nepomáha. Díky za takú aktivitu pri ktorej sa musím len rozčulovať!!!!!!!!!!!!! :mad: :twisted:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře