Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
problém v consistu

Kank napsal:
Je hodně pravděpodobné, že tato lokomotiva je použita i v jiném consistu a proto ji to stále hledá. Model 182 od JOHNZE byl do TS BP doplněn a tudíž je tu možnost, že jej ve svém trainsetu nemáš. Nejsnadnější řešení je klepnout na tento odkaz a model stáhnout.
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_182.rar

Aby nedošlo k nedorozumění, lokomotivu 182 mám, stáhnul jsem ji dneska dopoledne...

Re: problém s consistem lm_ec pn9.con

dusanh napsal:
Zdravím,

po instalaci nejnovějších aktivit mám problém s tím, že trainstore nemůže najít 182.048 v rámci aktivity EC Smetana I.díl. Pokusil jsem se v consistu tuto lokomotivu nahradit nějakou jinou, ale chyba je stále stejná, vždy hláší, že tu lokomotivu nemůže najít. Chybu hlásí consist lm_ec pn9.con.
A máš ji v trainsetu? Pokud ne, tak ji zkus do něho dosadit.

Re: problém s consistem lm_ec pn9.con

atb napsal:
dusanh napsal:
Zdravím,

po instalaci nejnovějších aktivit mám problém s tím, že trainstore nemůže najít 182.048 v rámci aktivity EC Smetana I.díl. Pokusil jsem se v consistu tuto lokomotivu nahradit nějakou jinou, ale chyba je stále stejná, vždy hláší, že tu lokomotivu nemůže najít. Chybu hlásí consist lm_ec pn9.con.
A máš ji v trainsetu? Pokud ne, tak ji zkus do něho dosadit.

Tak ještě jednou: 182ku mám staženou a nakopírovanou do Trainsetu, stejně jako všechna další vozidla... V Trainstore jsem několikrát provedl "unstore everything", poté jsem aktivity znovu nainstaloval. Po provedení "run" u dané aktivity trainstore opět hlásí chybu...

Pokud máš ConBuilder tak udělej toto:
1) Klepni na ikonku s bílým ciferníčkem s písmenem A.
2) Zobrazí se okno "Consists from activities", vyber trať a tu aktivitu a klepni na tlačítko Test consists. Vyskočí okno Test Units, kde dej start test.
Pokud je něco v nepořádku, vyskočí okno "Error reports by type"
3) Klepni na tlačítko "Missing files" a program otevře dokument, ve kterém jsou vypsáno co a kde chybí. V něm bys měl najít důvod problému... pokud neumíš anglicky, tak sem zkopíruj text hlášky...

už je to OK

Ehmmm, musím se zastydět :eek: , protože chyba byla v tom, že ta lokomotiva 182 je po rozbalení archivu ještě skryta v podadresáři. takže tím je to jasné, teď už to šlape, děkuji za rady.

A omlouvám se za založení nového "fóra", omylem jsem použil volbu "nové téma"...

Naposled editoval moderátor:
Update aktivít!

Jozef Karlec upravil svoje najnovšie aktivity Pn 69556 a Ranný osobák.Boli prevedené nasledujúce zmeny:

1.Pn 69556 - odstraněna noční kabina, upravena trasa žabotlami, blokovala cestu

2.Ranný osobák - čas odjezdu z Moravan, uprava jízdního řádu, vyhození mašiny s noční kabinou.

Jozef a ja sa ospravdlňujeme za nepríjemnosti.Nový balík si môžete sťiahnuť tu

Re: Nehoda za Skalicí nad Svitavou

Pajavlaky napsal:
Tak takhle jsem dopadl s EC 174 za Skalicí nad Svitavou. Patrně je v aktivitě traffic špatně načasován, jel jsem optimálně.

Nazdar Pajavlaku,
teď jsem se na tu EC 174 kouknul v editoru a nemohu jaksi přijít na to,"kde se stala chyba pánové".V okamžiku startu Os 4705 /ten,co jede od Č.Třebové/ je EC 174 někde u Rájce-Jestřebí.A to i v samotné hře.Je to opravdu divné.Mi se ještě nic podobného nestalo. :eek:
Pokusím se na to podívat s Mirecem.Problém asi vznikl po updatu této aktivity pro trať verze BP 71.
Omlouvám se tedy za tento zádrhel.

David

Naposled editoval moderátor:
Jel jsem aktivitu Vn47371 od Václava S. a celá aktivita byla v pořádku až na to,že po příjezdu do Pardubic se ale aktivita neukončí.Ať zastavím kde zastavím tak se nic neděje.Dokonce jsem zkoušel zajet až do šturcu a stejně nic.

Oznam!

Jozef Karlec upravil aktivitu EC 171 Hungaria, ale nakoľko je ešte menší problém s vozidlom OBB update aktivity vydám neskôr.Chcem Vás preto poprosiť aby ste aktivitu zatiaľ nehrali.

Doplnené - Jozef mi napísal že inkriminovaní vozeň má p.Šemora vo vozovom parku, len ho treba preznačiť do TBP a potom sa vydá spolu s ostatnými vozňami OBB.Takže update aktivity sa vydá až po vyhodení vozňov.

K aktivite EC 174 od Davida Hájka - Dávid sa ju vzhľadom nato že v prípravnej fáze je verzia 2 zrušiť, teda aktivitu prosím nehrajte a môžte si ju zmazať

Ospravdlňujeme sa za nepríjemnosti.

Update aktivít!

David Hájek upravil svoje aktivity Os 4623 a Os 4705
Boli opravené chyby v con súboroch, MSTS hľadal už neexistujúci wag súbor v adresáry cd_Bmz.Aktivity si môžete sťiahnuť jednotlivo (opätovne kliknúť na odkaz pri aktivite na mojom webe), alebo priamo tu :

1.Os 4623
2.Os 4705

Tieto aktivity sú tiež súčasťou balíka Acitivitypack_71bptrat, v ktorom sú tiež aktualizované varianty.

Ano mám připravenou aktivitu ČT-HK s R 970, ale Týniště nechce příjmout trafik, vždy mě to spadne.

Taky mám rozpracováno Choceň - HK - "Perníkov" a tváří se to OK. Jen jsem měl problém s manipulačními kolejemi a to mi Zbyněk vysvětlil. :)

Zdeněk Itterheim napsal:
Taky mám rozpracováno Choceň - HK - "Perníkov" a tváří se to OK. Jen jsem měl problém s manipulačními kolejemi a to mi Zbyněk vysvětlil. :)
Po aktualizaci bp71 se mi podařilo projet Pa-HK-Boro ( tam jsem zapomněl odbočit a skončil v pekle), ale v acteditoru se mi neukáže úsek Rosice-HK-Choceň, koleje tam jakoby nejsou. Pomůže nová přeinstalace bp71 ? ( Projet to ve volné jízdě jde ! ).

bob57_cz napsal:
Zdeněk Itterheim napsal:
Po aktualizaci bp71 se mi podařilo projet Pa-HK-Boro ( tam jsem zapomněl odbočit a skončil v pekle), ale v acteditoru se mi neukáže úsek Rosice-HK-Choceň, koleje tam jakoby nejsou. Pomůže nová přeinstalace bp71 ? ( Projet to ve volné jízdě jde ! ).

Mám udělaný zákl. path a sypu do trati postupně trafic. Testovací jízdou jsem to projel několikrát z Chocně až do PB a bez problému. Akorát je někdy problém s traficem ( nezmizí, nebo mi blokuje na vjezdu do stanice i když stojí na on odjezdu před klackem ), řešim to (nějak). K jednokolejce se asi musí přistupovat jinak.

Zdravim, vyzkousel jsem KE_Let_ECHVA aktivitu a kdyz dojedu do chocne tak tam narazim na cervenou a uz se to nehne. V instruktazi je napsano ze mam dodrzovat stanovene casy. Do Usti je to jeste v poho ale kdyz chci dojet do Chocne tak tam mam 3-4 minuty spozdeni (jel sem tak aby to vypadalo trosku realisticky). Zkousel jsem to dvakrat a porad spozdeni. Tak si rikam "dupnu na to" a byl jsem v Chocni v predepsanych 8:03, presne jsem zastavil ve stanici v 8:02:48 na cervenou. Cekam, cekam a uz mam v 8:16 byt v Zamsku a ja uz mam cas 8:20 a porad cervena. Prosim vyzkousej te tuto aktivitu jestli vam to taky dela. A jestli by se to dalo opravit. Konecne jsem si prisel na svy a pak se to pos...

KE_Let_ECHVA
Po vydaní aktualizácie 71bptrat prerábam všetky moje aktivity do aktuálneho stavu. Je medzi nimi aj KE_Let_ECHVA. Aktivita ktorá je v súčasnosti na stahnutie na Mirecovej stránke je upravovaná Mirecom. Takže ja nemám 100% istotu, že je bez chyby. Ja som si túto upravenú verziu nestiahol a nepreveroval.
Svoju pôvodnú verziu aktivity som upravil na verziu trate 71bptrat. Takže aktivitu mám už hotovú, skontrolovanú, niekoľko krát prejdenú, doplnenú o rôzne maličkosti, takže v priebehu nasledujúceho týždňa ju dám Mirecovi na uverejnenie v pôvodnej autorovej verzii.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře