Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jeffer, nebolo v mojej moci dôkladne prezerať cez 30 aktivít.To najnutnejšie - kompatibilné con a platné paths súbory som zaistil, a na požiadanie zaslal autorovi aby aktivitu ešte dokončil.jeffer napsal:2mirec: opravil si paths a con, ale neopravil si cestovne poriadky co celkom nastveobvzlast ak predtym asi niektore aktivity mali nastavene casy v staniciach podla grafikonu, teraz maju vsetky vypocitane editorom
(vcera napriklad EC174 - Kuty–Ceska Trebova)
Zbyněk Šemora napsal:Porovnejte to s jinými jednokolejkami na jiných tratích. Jestli je problém stejný nebo jestli jiným linkováním se problém vyřeší.
Ohledně hradeckých jednokolejek jsem každé návěstidlo linkoval, jak to jen bylo možné, dle pokynů Jirky Poláka, právě kvůli křižování vlaků.
Zdeněk Itterheim napsal:Mám problém u jednokolejky (Chocen - HK - PB) udělat řádně trafic. Problém: přijíždím do stanice současně s protijedoucím vlakem, někdy se stane, oba zůstaneme stát na vjezdu, nebo jeden z nás. Pokud se oba dostaneme do nádraží, tak se jednomu či druhému, nepostaví klacek (nerozsvítí správná barva pro odjezd). Jak to načasovat? Pomocí srv2 ?
Se vším co jsi napsal souhlasím, kromě tohoto. Když jsem kdysi ve své HisatsuCz vyměnil návěstidla za mechaniky, a změnil linkování na jednoduché, (Byl tam pouze 1 link volno, všemi ostatními směry bylo odbočkou), Tak se mě v žádném případě nepodařilo vykřižovat vlaky.krupan napsal:... Linkování návěstidel na to nemá pražádný vliv...
Tak toto môžem len potvrdiť.Aj tá najmenšia blbosť či banalita vám môže brániť v križovaní.JP napsal:Stačí změnit jízdní řády o vteřiny, nebo startovací body a vše je jinak.
dusanh napsal:Zdravím, po spuštění aktivity LM_Sp1907 následuje pád do Win (spouštěno přes Trainstore, ten nehlásil žádné konflikty). Rozběhne se MSTS, po zadání startu aktivity následuje konec...
Zdeněk Itterheim napsal:Mám problém u jednokolejky (Chocen - HK - PB) udělat řádně trafic. Problém: přijíždím do stanice současně s protijedoucím vlakem, někdy se stane, oba zůstaneme stát na vjezdu, nebo jeden z nás. Pokud se oba dostaneme do nádraží, tak se jednomu či druhému, nepostaví klacek (nerozsvítí správná barva pro odjezd). Jak to načasovat? Pomocí srv2 ?