aktivita let-echva
kebarko ja trochu podozrievam nizke fps (v UnO do 10, skor aj do 8), ale aj tak to bolo riadne o hubu.
naviac: kontrolny bod v Letohrade je prilis tesne za otocnym bodom. ked tak ho posun az niekam k priecestiu - asi raz alebo dvakrat ma vyhodilo ked som s masinou vybiehal na zhlavie (a nedosiel som ani po modry kolik).
naviac na zaciatku aktivity chybaju instrukcie (nieco ako "posun povoleny") - sice nieco napise, ale nie je jasne, ze ma clovek zacat posunovat. obvzlast ak ho potom na zhlavi tesne za otocnym bodom vyhodi s tym, ze necakal na povolenie od vypravcu - to si potom mysli, ze fakt posunovat nemal
masinu mam poslednu ver z trainsetu BP (nedavno som ho cely stahoval za co mam evidentne ban na msts.tyk0kso.sk -
neviete plz. kontakt na spravcu?)

((( ale viac ako 40% na tej rakani nemozem dat bez piesku kym sa nerozbehnem aspon na nejakych 50 km/h bo presmyk. obvzlast v UnO je to problem, kontrola (location) za otocnym bodom na tej vytaznej je prilis daleko - raz som vozne stihol pripojit asi 5s pred limitom a aj tak ma vyhodilo a to ver ze som riadne nadaval! + ta vytazna kolaj tam klesa - ked zabrzdim a zacinam tlacit spat na supravu ktoru som dotiahol z letohradu tlacim do kopca a to chudak rakana ma riadny problem rozbehnut bo skoro nastava presmyk.
ked napises, ze posun treba stihnut do 7.49:00 a vyhadzujes uz 7.48:30 tak to tiez nie je pekne.
konkretny priklad: z pardubiek rozbieham tak, ze ma na zhlavi obieha vlak smer rosice a hradec po tom co som pustil NEx (k cervenej na vjazde som dobrzdoval ked skocila na volno a protiiduci hasek sa prehnal okolo). cely cas tocim maximum (vykonu) ktore ta rakana dava bez presmyku, obcas pridavam a prihadzujem piesok + dodrziavam stahovanie medzi parnou a neparnou v pardubkach + tesne za stanicou stahovacku. do prelouce prichadzam s asi +4 az +5. (v tomto useku mam fps 12-25). v prelouci je samozrejme Ex uz davno prec a tak mi hned po zastaveni stavia cestu na recany.