Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dráčik napsal:Mne to robila tiež 350 014 a nemal som nainštalovaný MSTSBin. Prehodil som train.exe s inštalačky s Binom a už to išlo.
Slexx napsal:Odsud si stáhni MSTSBin.. http://www.volny.cz/j_vansa/cz/cz.html a potom ho dej do adresáře TrainSim a dej path,aby se upravil soubor Train.exe
Díky za správu.Inkriminované miesto bolo v Uhersku, od BP71 sa muselo hýbať s koľajami nakoľko dva LC boli mimo koľaje.Aktivita je updatovaná aj v balíku Activitypack_71bptrat.Sólo opravenú aktivitu si môžte sťiahnuť151-tka napsal:CHTĚL JSEM SI ZAHRÁT AKTIVITU Pn65212 Letohrad - Pardubice spustil jsem ji a napsalo mi tohle Plassetss (uid:200176) umístění at-5501+14850:+150.8+1.5+564.4 selhalo.Příliš daleko od tratě!
Co s tím!!!!!
Doprčic ...151-tka napsal:to stejné se mi stalu u nákladu Pn65412
Detto to isté ...AlesB napsal:teď jsem tuto aktivitu dojel (komplet), ale neměl jsem problém žádný. Jel jsem ji najednou,absolutně bez jakéhokoliv výpadku k Billovi nebo zamrznutí
fma_0526 napsal:Zdravím.
Dělají někomu problém aktivity se spořkou (poštovní spořitelnou) ?
V aktivitě od Davida Hájka EC 174_ 1. část ji jako traffick potkávám zhruba na polovině cesty mezi Brnem a Českou Třebovou, v určitý čas, nebo když je traffick na dohled (cca 100 - 150 m) se to vždy sekne a nepomáhá nic krom tvrdého restartu ...
Eto čím ??![]()
fma_0526 napsal:Zdravím.
Dělají někomu problém aktivity se spořkou (poštovní spořitelnou) ?
V aktivitě od Davida Hájka EC 174_ 1. část ji jako traffick potkávám zhruba na polovině cesty mezi Brnem a Českou Třebovou, v určitý čas, nebo když je traffick na dohled (cca 100 - 150 m) se to vždy sekne a nepomáhá nic krom tvrdého restartu ...
Eto čím ??![]()
Je to tak, já jinou aktivitu se spořitelnou spustil až po vypnutí stínů.David Hájek napsal:J.Skůra na své stránce uvádí,že model "Spořitelny" vyžaduje vypnutí zobrazení stínů.
Slexx napsal:U aktivity DH_EC_174_2 mě to vyhazuje v Pardubicích s hláškou,že nelze přidat 130039 do světa.. Model jsem si stáhnul z trainsetu bp.. Vše je na svém místě.. Nevíte někdo proč to nefunguje? Děkuji
Kebarko napsal:Slexx napsal:U aktivity DH_EC_174_2 mě to vyhazuje v Pardubicích s hláškou,že nelze přidat 130039 do světa.. Model jsem si stáhnul z trainsetu bp.. Vše je na svém místě.. Nevíte někdo proč to nefunguje? Děkuji
Asi preto, že je preťažený počítač. Skús to prejsť s iným pohľadom.