Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Mne to robila tiež 350 014 a nemal som nainštalovaný MSTSBin. Prehodil som train.exe s inštalačky s Binom a už to išlo.

Já to taky neměl na instalovaný.. Dva měsíce,jsem na Train Simulátor nesáhl,tak jsem z toho trošku vypadnul. Už to funguje a je to super. :wink: Díky

Dráčik napsal:
Mne to robila tiež 350 014 a nemal som nainštalovaný MSTSBin. Prehodil som train.exe s inštalačky s Binom a už to išlo.

Můžete prosím tento postup popsat trochu podrobněji? Pokusil jsem se udělat něco, o čem se domnívám, že je to samé, bohužel bez výsledku. Díky.

R 970

Mám problém s aktivitou R 970.Vůbec mi nejde spustit vždy při načítání mě to rovnou pošle k Bilovi.Zkoušel jsem to odistalovat a znovu naistalovat a pořád mi to nejde.ConBuilder mi žádnou chybu nehlásí.Když jsem to zkoušel projet volně tak mi to šlo.Může mi někdo prosím poradit co s tím?

151-tka napsal:
CHTĚL JSEM SI ZAHRÁT AKTIVITU Pn65212 Letohrad - Pardubice spustil jsem ji a napsalo mi tohle Plassetss (uid:200176) umístění at-5501+14850:+150.8+1.5+564.4 selhalo.Příliš daleko od tratě!
Co s tím!!!!!
Díky za správu.Inkriminované miesto bolo v Uhersku, od BP71 sa muselo hýbať s koľajami nakoľko dva LC boli mimo koľaje.Aktivita je updatovaná aj v balíku Activitypack_71bptrat.Sólo opravenú aktivitu si môžte sťiahnuť
tu

151-tka napsal:
to stejné se mi stalu u nákladu Pn65412
Doprčic ... :mad: To nabetón rozhodilo všetky LC v Uhersku.Poprosím ak ešte nebude fungovať nejaká aktivita, dajde vedieť.Podľa časových možností to opravím a dám k downloadu.Po väčšej aktualizácii potom všetky aktivity znovu checknem a prípadne opravím.Opravenú aktivitu sťahujte tu

Naposled editoval moderátor:
Zdravím.

Dělají někomu problém aktivity se spořkou (poštovní spořitelnou) ?
V aktivitě od Davida Hájka EC 174_ 1. část ji jako traffick potkávám zhruba na polovině cesty mezi Brnem a Českou Třebovou, v určitý čas, nebo když je traffick na dohled (cca 100 - 150 m) se to vždy sekne a nepomáhá nic krom tvrdého restartu ...

Eto čím ?? :(

teď jsem tuto aktivitu dojel (komplet), ale neměl jsem problém žádný. Jel jsem ji najednou,absolutně bez jakéhokoliv výpadku k Billovi nebo zamrznutí

AlesB napsal:
teď jsem tuto aktivitu dojel (komplet), ale neměl jsem problém žádný. Jel jsem ji najednou,absolutně bez jakéhokoliv výpadku k Billovi nebo zamrznutí
Detto to isté ...

fma_0526 napsal:
Zdravím.

V aktivitě od Davida Hájka EC 174_ 1. část ji jako traffick potkávám zhruba na polovině cesty mezi Brnem a Českou Třebovou, v určitý čas, nebo když je traffick na dohled (cca 100 - 150 m) se to vždy sekne a nepomáhá nic krom tvrdého restartu ...

Jezis, ja si ani nevsiml :-))) Nicmene prvni cast byla bez padu, druhou jsem bohuzel po strzeni rychlobrzdy pred Uherskem, kdyz jsem se zamyslel, ukoncil a dojedu jindy :-)))

fma_0526 napsal:
Zdravím.

Zdravím,
možná by se dal Tvůj problém vyřešit vypnutím stínů v nastavení simulátoru.J.Skůra na své stránce uvádí,že model "Spořitelny" vyžaduje vypnutí zobrazení stínů.Opravdu nevím,jak dalece by to mělo vliv na posílání hráčů k Billovi,ale možná je to v případě aktivity "DH_EC 174_1" správná cesta.Tak to zkus a uvidíme.
David

David Hájek napsal:
J.Skůra na své stránce uvádí,že model "Spořitelny" vyžaduje vypnutí zobrazení stínů.
Je to tak, já jinou aktivitu se spořitelnou spustil až po vypnutí stínů.

To zas ja normálne jazdím s tieňami a aktivita frčí ... Testoval som to aj na pripravovanej Davidovej aktivite R 875 a aktivita frčala so zapnutými ako aj vypnutými tieňmi ...

U aktivity DH_EC_174_2 mě to vyhazuje v Pardubicích s hláškou,že nelze přidat 130039 do světa.. Model jsem si stáhnul z trainsetu bp.. Vše je na svém místě.. Nevíte někdo proč to nefunguje? Děkuji

Slexx napsal:
U aktivity DH_EC_174_2 mě to vyhazuje v Pardubicích s hláškou,že nelze přidat 130039 do světa.. Model jsem si stáhnul z trainsetu bp.. Vše je na svém místě.. Nevíte někdo proč to nefunguje? Děkuji

Asi preto, že je preťažený počítač. Skús to prejsť s iným pohľadom.

Asi preto, že je preťažený počítač. Skús to prejsť s iným pohľadom.[/quote]

Měl jsi pravdu.. Teď jsem to projel bez problémů.. Mě se nikdy nestalo,že by mi to padlo při průjezdu větší stanicí.. :) Tak mě to zmátlo.. :roll: dík

Kebarko napsal:
Slexx napsal:

Asi preto, že je preťažený počítač. Skús to prejsť s iným pohľadom.

Zdravím,
při tvorbě EC 174_2 jsem si ty čtyři trafficy /z toho dva "skryté" servisy 2/ v Pardubicích vysloveně "lajznul".Při testech mi aktivita padla asi dvakrát,ale nakonec se mi Pardubicemi podařilo projet.I zde se mi osvědčilo hned na zhlaví větších stanic upravit rychlost vlaku hráče tak,abych už nemusel u nástupiště moc manipulovat s brzdou a nezatěžovat tak systém PC.Samozřejmostí by mělo být i nepoužívání pohledů z lokomotivy apod.Je ale pravda,že Pardubice a Brno hl.n. jsou při použití trafficů k pádům dosti náchylné.Před zveřejnění jsou ale mé aktivity testovány i jinými tvůrci a tak je dost nepravděbodobné,aby se "ven" dostal nějaký nehratelný "kousek".Jak je vidět,zase jde asi o problém HW.Co naděláme. :?

David

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře