Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
nezkousel nekdo udelat krizovani, jak jsem ho tady popisovat 26.9. ?Ja to zkousim, kombinuju, v AE mi to i funguje, ale pak prijde na radu hra a nejde to...... je to porad zasekane :-( Bych necekal, ze se dockam ruznych nazoru od defakto stejnych programu

Miloslav Vlček napsal:
Ahoj, mám dotaz na Zbynka. V nekterych stanicich i zastavkach se mi po skoncení nastupu cestujicich nespusti povoleni k odjezdu. Je chyba u me nebo chybi nadefinovani v trati. V misi Os15070 cca v polovine stanic.

Diky za odpoved milo

Dnes jsem si dal po aktualizaci oddech a projel jsem si tuto aktivitu. Chtěl jsem si i prohlédnout trať z jiného pohledu než z editoru. (Omlouvám se za bordel dřevěných pražců za Letohradem, do příště to bude uklizeno)
Musím konstatovat, velmi pěkná aktivita. Ale s pískáním k odjezdu jsem neměl problém. Výpravčí zapískal přesně na odjezd v každé stanici.
Provoz na trati je dost silný, tak mne překvapilo, že hra nezamrzala, vše šlo jako po másle. Ale v Pardubocích jsem zatím skončil. Nenačetlo to přijíždějící motor. Takže budu muset znovu ze SAVE.
Ale jinak jednička z hvězdičkou, jedna z nejlepších aktivit, které jsem hrál.

Zbyněk Šemora napsal:
Miloslav Vlček napsal:
Ahoj, mám dotaz na Zbynka. V nekterych stanicich i zastavkach se mi po skoncení nastupu cestujicich nespusti povoleni k odjezdu. Je chyba u me nebo chybi nadefinovani v trati. V misi Os15070 cca v polovine stanic.

Diky za odpoved milo

Dnes jsem si dal po aktualizaci oddech a projel jsem si tuto aktivitu. Chtěl jsem si i prohlédnout trať z jiného pohledu než z editoru. (Omlouvám se za bordel dřevěných pražců za Letohradem, do příště to bude uklizeno)
Musím konstatovat, velmi pěkná aktivita. Ale s pískáním k odjezdu jsem neměl problém. Výpravčí zapískal přesně na odjezd v každé stanici.
Provoz na trati je dost silný, tak mne překvapilo, že hra nezamrzala, vše šlo jako po másle. Ale v Pardubocích jsem zatím skončil. Nenačetlo to přijíždějící motor. Takže budu muset znovu ze SAVE.
Ale jinak jednička z hvězdičkou, jedna z nejlepších aktivit, které jsem hrál.

Aj mne sa táto aktivita pozdávala, najmä preto že autor dodal hustý traffic.Ale kúzlo práce autora s traffic je vtom aby tam trafficu bolo veľa a aby bol vyvážení a potom hra nepadá...Takže ako autor aktivít ti skladám moju poklonu...

Naposled editoval moderátor:
Tak jsem konečně dojel tuto aktivitu do Přelouče. Pardubice už OK. To že jsem na zapískání vyrazil a projel odjezdové návěstidlo na červenou a ignoroval přípoj od Chrudimi a musel si Load znovu zopakovat už nebyla chyba technická, ale má. Ani napodruhé už MSTS nezamrzl, byla to asi jen slabá chvilka mého počítače. Jdu testnout další aktivitu.

No přátelé, nedá mi to, musím tuto aktivitu také pochválit, jede se naprosto fantasticky, bez chyb, vše je jasné, velmi příjemný provoz a rozmanitá náplň práce strojvedoucího......prostě paráda......velké díky autorovi. Mějte se. Lord.

Když jsem tady četl ty chvalozpěvy na Os 15070, tak jsem se rozhodl trochu se odreagovat a zajezdit si a musím říct, pánové, máte pravdu. Po stránce fírovské moc hezké poježděníčko.

Z dopraváckého hlediska mi tam jako výpravčímu pár drobnůstek vadí, ale zážitek z jízdy to vynahrazuje. Jen tak dál!

No a ja jsem dojel za UNO a najednou se mi objevi hlaska ze nejdou pridat do sveta nejake vozidla nebo co. To podobné se mi stalo u R973. Nevim co stim a takové krásné aktivity to jsou

Bob napsal:
Když jsem tady četl ty chvalozpěvy na Os 15070, tak jsem se rozhodl trochu se odreagovat a zajezdit si a musím říct, pánové, máte pravdu. Po stránce fírovské moc hezké poježděníčko.

Z dopraváckého hlediska mi tam jako výpravčímu pár drobnůstek vadí, ale zážitek z jízdy to vynahrazuje. Jen tak dál!
Co například Bobe? ať se můžem všichni poučit?

Wiff: Sejvovať ... sejvovať ... sejvovať ... a potom si to loadnuť a uvidíš že to prejdeš ...

A ak nie? No tak potom si odpísať čo to robí za vozidlo, urobiť si s ním consist a pustiť to do voľnej jazdy. Jak to skolabuje je isto chyba vo vozidle ... tú sem potom napíš, odstránime ...

No ja si to sejfoval, jenze ted nevim jak to naloadovat, protoze mi hned vyskoci hlaska, ze nacteni aktivity selhalo, to bude kvuli Trainstoru, nevite jak to zprovoznit? Diky

Tez musim souhlasit s Bobem, po vsech tech chvalach jsem prerusil praci a tez si projel aktivitu. Projizda vskutku krasna, ale hned sok v Letohradu z toho leticiho sukafonu, chtelo by si to vyzkouset Multikon od J. Konrada. A celkem zajimava uchylka autora na esa, ja ji mam zas na banany...
PS : skvele zpracovane zarezeni vlaku je na zelpage.cz

Wiff: v takomto pripade sa pri naciatani hry tato nenacitava cez Trainstore ale priamo cez ikonu MsTS (proste ked to spadne tak do TS nelozit ale zapnut rovno MsTS)

Tak jsem tu aktivitu sjel jeste jednou a presne na stejnem miste se objevila ta sama hlaska, vozidlo A....nelze pridat do sveta, nechapu proc

Wiff napsal:
Tak jsem tu aktivitu sjel jeste jednou a presne na stejnem miste se objevila ta sama hlaska, vozidlo A....nelze pridat do sveta, nechapu proc
Tohle mi dělalo v okamžiku, kdy už nebyl comp schopen dál s tratí pracovat.....zkus před tím místem aktivitu uložit, ukončit .....a pak znova spustit

Nu tak toto vyzerá na bordel s vozidlami ... nemá sa v tej súprave trafficu náhodou zhmotniť zelený CD_Gbkkqs (ten mne obcas zvykne blbnut) ... ono to pise ze nevie nejake vozidlo pridat do sveta ...

Wiff napsal:

Skús pred tým kritickým miestom zvoliť taký pohľad, ktorý dáva vačšie FPS. Počítač nebude tak namáhaný a mal by načítať ten vozeň už v poriadku. Je výhodné si pred týmto miestom hru uložiť a potom z tohoto miesta odskúšať viacero možností.

jojo, diky na treti pokus jsem to projel

Otestování aktivity

Zdravím najde se nějaký betatester pro moji novou aktivitu ? kdyžtak se mi ozvěte na meil pvlcek@seznam.cz .. díky

Máme tu nějaké nové aktivity. První je od Pavla Krulicha, osobák Praha - Kolín. Je to otestováno Conbuildrem a Routeriterem, vše je kompatibilní.
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/pk_Os9339_Praha-Kolin.apk

Další aktivita je od Zdeňka Itterheima, autor uvádí, že by měla být také kompatibilní.
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/saxoniaKH_Pha[2]_upr.act.apk

Poslední aktivita je od Vladimíra Podrazila, mohlo by to fungovat, ale autor použil diakritiku a mezery, což může způsobovat nějaké problémy
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/lapomn82520.apk
Mezery v názvu aktivity jsem vynechal, jinak by nebyla schopna downloadu. Tímto všechny vyzývám. Nepoužívejte v názvech souborů mezery ani diakritiku.

Aktivita saxonia mi z neznámích důvodů při nahrávání padá... Vozový park k této aktivitě mám při zkoušce vozidel také nebyl problém.. Nevýte kde by mohl být problém?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře