Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Pro mě je Saxonia spičkovou aktivitou,ve které se hráč mine s trafficem a do 10 sekund je na obzoru další.Jenže jsem dojel někam za Český Brod a problém nastal s cd_Apee.Chtělo to po mě CDApee.s.Zdeňku stáhni si nebo uprav tento vůz v TRAINSETU,jsi na tom stejně jako jsem byl já až do chvíle kdy jsem si cd_Apee změnil před instalací této aktivity.Správný formát je bez cd takže Apee.s.Jinak ještě jednou chválím dobrá projížďka a super traffic.Dík

Naposled editoval moderátor:
poison napsal:
Pro mě je Saxonia spičkovou aktivitou,ve které se hráč mine s trafficem a do 10 sekund je na obzoru další.Jenže jsem dojel někam za Český Brod a problém nastal s cd_Apee.Chtělo to po mě CDApee.s.Zdeňku stáhni si nebo uprav tento vůz v TRAINSETU,jsi na tom stejně jako jsem byl já až do chvíle kdy jsem si cd_Apee změnil před instalací této aktivity.Správný formát je bez cd takže Apee.s.Jinak ještě jednou chválím dobrá projížďka a super traffic.Dík

Za to nová akt Os Praha-Kolín není vůbec dobrá.....respektive je slušná ale při minutovém zpoždění už mi mizí traffic půl kilometru před mím vlakem, nemluvně o 810tkách na masryčce ktréré zmizí téměř okamřitě.....Saxonii jsem ještě nehrál...

To VáclavS :
někde se tu již několikrát toto řešilo a problém je na 99% ve tvém PC.Prostě to nestíhá všechno načíst.Tato aktivita je velmi náročná na PC a ani já si jí bohužel neprojedu, ale to se nedá nic dělat.

To Hawk: Na Masaryčce zmizí ta 810 zcela záměrně, aby nezatěžovala PC.
Jako fíra přijedeš k nástupišti, otočíš, koukáš dopředu a čekáš na odjezd.
Napiš , kde ti zmizel traffic před očima, případně i čas.
Trasy jsou dost dlouhé a na trati je dost bodů, kde poměrně dlouho vyčkáváš (zastávka Běchovice,vjezd Úvaly, odjezd Č. Brod, vjezd Poříčany, ve Velimi pouštíš Detvan) takže pokud jedeš se zpožděním, tak by se mělo srovnat. Od Poříčan chytneš pořádnou sekyru, tak za to musíš vzít, ať třeba padají lidi ve vagónu.
Za případné problémy se omlouvám, rád opravím
Jel jsem to 12x pokaždé s jinou razancí a neměl jsem problém.

Pawlik napsal:
To Hawk: Na Masaryčce zmizí ta 810 zcela záměrně, aby nezatěžovala PC.
Jako fíra přijedeš k nástupišti, otočíš, koukáš dopředu a čekáš na odjezd.
Napiš , kde ti zmizel traffic před očima, případně i čas.
Trasy jsou dost dlouhé a na trati je dost bodů, kde poměrně dlouho vyčkáváš (zastávka Běchovice,vjezd Úvaly, odjezd Č. Brod, vjezd Poříčany, ve Velimi pouštíš Detvan) takže pokud jedeš se zpožděním, tak by se mělo srovnat. Od Poříčan chytneš pořádnou sekyru, tak za to musíš vzít, ať třeba padají lidi ve vagónu.
Za případné problémy se omlouvám, rád opravím
Jel jsem to 12x pokaždé s jinou razancí a neměl jsem problém.

No s tím motorákem na Masně..no nevim..... jinak mi to mizelo už před vjezdem k Libni, když jsem nabral minutové zpozdění někde někde.....myslím, že by jsi tam měl mít už od začátku rezrvy radši tak minutu a půl..pak to nepůsobí dobře

Sax

poison napsal:

Poisone toto není myšleno na tebe je to k problemu, který jsi napsal.

Hm díky za připomínku, toto je další čárka co by se měla prodiskutovat na slezině vztažmo k portalu. Aktualizace trainsetu a jak dát vědět lidem že se něco ve vozovym parku aktualizovalo. Mám od Zbyňka DVD do aktualizaze 42. Tam je cd_Apee takové jaké je, ty máš novější. Není otázkou jestli se mám starat a skákat po webech a shánět co se kde aktualizovalo, myslím že to není ani v silách nikoho aby ohlídal nejaktuálnější. Otázkou je jak se domluvit, aby se zajistila aktuálnost. Napadá mi s periodickou aktualizací BP? Pokud Zbyněk vydá aktualizaci, tak by mohla k datu vydání obsahovat i akt. setu. A teď konečně portál, pokud se udělá ták, že budu znát od data k datu co kde přibylo .... .
No to jsem zase do něčo píchl. :twisted:

To Hawk: takhle se těžko něco posuzuje.
Já 471 před Libní potkávám cca v polovině její trasy, tedy na rovince před Libní. Na Hrabovce se ti postaví na volno, hned jak Ostravan opustí poslední výhubku v tvojí vl. cestě. To občas MSTS udělá, že se návěstidlo postaví po delší době. Tady stačí kousek popojet a skočí to tam. Možná je problém tady.
Pro informaci: 1. zpoždění nabereš až v Klučově, takže pokud se do té doby neflákáš a jedeš podle jízdního řádu (a že je v něm dost vaty) , tak skutečně nevím kde je chyba

to Zdeněk:
Mě na problém s cd_Apee upozornil Mirec kvůli Bardotce,kde uživatelé nových DVD už to měli takto opraveno a dělalo jim to chybu,ale my s dřívější verzí tratě (TRAINSETU) jsme to měli zjevně všichni po staru. :roll:

poison napsal:
to Zdeněk:
Mě na problém s cd_Apee upozornil Mirec kvůli Bardotce,kde uživatelé nových DVD už to měli takto opraveno a dělalo jim to chybu,ale my s dřívější verzí tratě (TRAINSETU) jsme to měli zjevně všichni po staru. :roll:

Presne tak,

ja som mal na DVD súbor CDApee.wag, po novom to má byť Apee.wag...Na túto chybu ma upozornil Hawk, Zbyněk Šemora mi to potvrdil, takže sme si to s Poisonom opravili...

Díky, předpokládám (doufám) tedy, že problémy s traffic jsi neměl :cry:
V Libni je to dost na hraně, kdykoliv jsem tam něco umístil,
(správně tam má čekat Ešus do Holešovic)
tak se to seklo jak v editoru, tak ve hře.

Právě jsem dojel Saxonii, Kolín jsem sice absolvoval na 5 pokusů, ale jinak opravdu skvělá aktivita. Tady se člověk nestačí kochat provozem. :eek: Jediné, co mě trochu překvapilo byl rychlík za Úvaly. Nevím, kde by se tam vzal, když směrem na Tuklaty jel chvíli před ním po stejné koleji Pn.
Ale jinak klobouk dolů

VáclavS napsal:
To Pawlik: Je to dobrá reálná aktivita, jen ta Libeň by nemusela být tak prázdná.
Já jsem se bohužel ještě neměl čas svézt, ale dle připomínky VáclavaS, buďte rádi, že Libeň je prázdná, jinak by jste dopadli KO.

AndrewM

Pawlik napsal:

Právě jsem dojel Saxonii, Kolín jsem sice absolvoval na 5 pokusů, ale jinak opravdu skvělá aktivita. Tady se člověk nestačí kochat provozem. :eek: Jediné, co mě trochu překvapilo byl rychlík za Úvaly. Nevím, kde by se tam vzal, když směrem na Tuklaty jel chvíli před ním po stejné koleji Pn.
Ale jinak klobouk dolů

Technicka Esus do Holesovic ???

Re: AndrewM

AndrewM napsal:
Pawlik napsal:

Ale jinak klobouk dolů

Technicka Esus do Holesovic ???

Myslím, že Pawlik myslel 810tku do Kralup...

.

Pravda ten Kolín je po aktualizacích tratě nadupanej, suma 5 souprav v pohybu je už i teď dost. Do aktualizace asi 60 nebo 61 to šlo. to jsem tam měl asi 7 souprav v pohybu, ale bylo to asi tak jako teď. Tak jsem jich tam nechal 5. Co se týká cd_Apee to máte pravdu, vše opravdu nečtu. Teď to mám v pořádku. Ten trafic bych sám řekl, že je přehlcený viz. vlaky za Úvalama. Mrzími velké stanice jako Libeň. Teď jsem tam byl, nádraží plné souprav, ale v simulátoru raději ho nechám poloprázdné spíše prázdné. Dojeli jste až k trťožroutovi do Sedlece?

Re: AndrewM

AndrewM napsal:
Pawlik napsal:
Myslel jsem Os 9366 z Č. Brodu do Prahy - Holešovic.
Na želpage ( http://www.zelpage.cz/razeni.php?PHPSESSID=d026b1a1242789ee43a7e330ed34018c&dotaz=9366 ) píšou, že to je 471, ale jestli je to pravda nevím, v Libni jsem dlouho nebyl

Opet se omlouvam nenapadlo me, ze trefite zrovna tenhle jeden spoj, ktery opravdu do Holesovic jede Samozrejne mate pravdu.

nápodobně......omluva je na místě.....aktivitu pojedu znovu možná ještě dnes tak jsem zvědav jestli potkám ty trafficy :wink:

Chtel bych vas poprosit o radu. U aktivity Os 9339 se na Masarycce s 471kou ani nerozjedu. Strhne mi to po par metrech zachranou brzdu. Puvodne jsem predpokladal, ze je to nastavenim pocatecni a koncove rychlosti v aktivite na "0", ale ikdyz jsem to upravil, tak se problem nevyresil. To same - strzena zachrana, je i v aktivite Saxonia, i kdyz pocatecni rychlost je nastavena tusim na "60". Nevite nekdo cim to je? Diky.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře