Hawk napsal:A jak se ubránit tomu, když se připojuju k traffic vlaku, tak aby mě to neposlalo k billovi?
Nijak, k Traffic vlaku se korektně nepřipojíš, pouze k mrtvým consistům.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hawk napsal:A jak se ubránit tomu, když se připojuju k traffic vlaku, tak aby mě to neposlalo k billovi?
Bob napsal:Hawk napsal:A jak se ubránit tomu, když se připojuju k traffic vlaku, tak aby mě to neposlalo k billovi?
Nijak, k Traffic vlaku se korektně nepřipojíš, pouze k mrtvým consistům.
Hawk napsal:Ale už se mi to hodněkrát podařilo!! Někdy to spadne a někdy ovládám soupravu a hra jede dál....
Bob napsal:Hawk napsal:Ale už se mi to hodněkrát podařilo!! Někdy to spadne a někdy ovládám soupravu a hra jede dál....
Tak ještě jednou: K Traffic vlaku se KOREKTNĚ nepřipojíš. Význam červeného slova doufám znáš.
alcapone napsal:Ahoj kluci.
Můžete mně přeložit tuhle větu a co stím dělat "This service is missing a max. accelevation or a max. velocity value". Napsalo mně to např. u 363 s šesti vagónama.
Zkus se podívat do souboru .eng 363.Zda obsahuje údaj max.velocity.Měl jsem stejný problém a po doplnění této hodnoty se problém vyřešil.Vzniklo to úpravou v nějakém prográmku,ale už přesně nevím o co šlo.alcapone napsal:Ahoj kluci.
Můžete mně přeložit tuhle větu a co stím dělat "This service is missing a max. accelevation or a max. velocity value". Napsalo mně to např. u 363 s šesti vagónama.
Žižkovský Josef napsal:Zkus se podívat do souboru .eng 363.Zda obsahuje údaj max.velocity.Měl jsem stejný problém a po doplnění této hodnoty se problém vyřešil.Vzniklo to úpravou v nějakém prográmku,ale už přesně nevím o co šlo.alcapone napsal:Ahoj kluci.
alcapone napsal:Jde o tuhle část:Engine ( 362168
Wagon ( 362168 )
Type ( Electric )
MaxPower ( 3480kW )
MaxForce ( 260kN )
MaxContinuousForce ( 187kN )
Velocity ( 0.01m/s )
MaxCurrent ( 1100A )
WheelRadius ( 0.625m )
Sanding ( 40km/h )
NumWheels ( 4 )
Miran napsal:alcapone napsal:Jde o tuhle část:Engine ( 362168
Wagon ( 362168 )
Type ( Electric )
MaxPower ( 3480kW )
MaxForce ( 260kN )
MaxContinuousForce ( 187kN )
Velocity ( 0.01m/s )
MaxCurrent ( 1100A )
WheelRadius ( 0.625m )
Sanding ( 40km/h )
NumWheels ( 4 )
Zakopanej pes je v červeně označeném řádku, tuhle paseku tam udělal Cofixer na úpravu spřáhel. Takže jdu reinstalovat trainset.
Řádek má správně vypadat takto: MaxVelocity ( 140km/h ). Projdi si všechna hnací vozidla, zda neobsahují stejnou chybu, a oprav tam údaj na správnou hodnotu toho příslušného vozidla. Problém je v tom, že se to musí udělat ručně.
Jacek napsal:Doporučení - nikdy nepoužívat k úpravě eng souborů nějaké programy - vždyť se to dá editovat v jakémkoliv textovém editoru a člověk ví, co tam změnil.
alcapone napsal:Mockrát děkuji, já jsem si říkal proč některá hnací vozidla mají rozdílné velocity. Tím pádem okamžitě vyhazuji Cofixera.
NE, ale na videu jsem viděl něco v Sekulích. Nebo Velké Leváre? Kouknu na toJacek napsal:Dojel už někdo aktivitu se šlechtičnou do konce. Já jsem zatím vyjel z Pardubic a v tendru došla voda. Teď už jen čekám jestli to bouchne nebo ne.
Jsou vůbec na trati Brno - Praha nějaké vodní jeřáby?
Taky jsem skončil na suchu. Ale bylo to o kus dál, už si nepamatuju kde přesně. Přikládal jsem to na vrub nešetrné jízdy a zatim sem neměl čas a chuť to zkoušet znovu a líp.Jacek napsal:Dojel už někdo aktivitu se šlechtičnou do konce. Já jsem zatím vyjel z Pardubic a v tendru došla voda. Teď už jen čekám jestli to bouchne nebo ne.
P-man napsal:Taky jsem skončil na suchu. Ale bylo to o kus dál, už si nepamatuju kde přesně. Přikládal jsem to na vrub nešetrné jízdy a zatim sem neměl čas a chuť to zkoušet znovu a líp.Jacek napsal:Dojel už někdo aktivitu se šlechtičnou do konce. Já jsem zatím vyjel z Pardubic a v tendru došla voda. Teď už jen čekám jestli to bouchne nebo ne.