Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Hawk napsal:
A jak se ubránit tomu, když se připojuju k traffic vlaku, tak aby mě to neposlalo k billovi?

Nijak, k Traffic vlaku se korektně nepřipojíš, pouze k mrtvým consistům.

Bob napsal:
Hawk napsal:
A jak se ubránit tomu, když se připojuju k traffic vlaku, tak aby mě to neposlalo k billovi?

Nijak, k Traffic vlaku se korektně nepřipojíš, pouze k mrtvým consistům.

Ale už se mi to hodněkrát podařilo!! Někdy to spadne a někdy ovládám soupravu a hra jede dál....

Hawk napsal:
Ale už se mi to hodněkrát podařilo!! Někdy to spadne a někdy ovládám soupravu a hra jede dál....

Tak ještě jednou: K Traffic vlaku se KOREKTNĚ nepřipojíš. Význam červeného slova doufám znáš.

Bob napsal:
Hawk napsal:

Tak ještě jednou: K Traffic vlaku se KOREKTNĚ nepřipojíš. Význam červeného slova doufám znáš.

Jo, už jsem na to diskutoval s Poisnem....asi jsem měl nějakej Bug :)

Ahoj kluci.
Můžete mně přeložit tuhle větu a co stím dělat "This service is missing a max. accelevation or a max. velocity value". Napsalo mně to např. u 363 s šesti vagónama.

alcapone napsal:
Ahoj kluci.
Můžete mně přeložit tuhle větu a co stím dělat "This service is missing a max. accelevation or a max. velocity value". Napsalo mně to např. u 363 s šesti vagónama.

Je to chyba v consistu. Udělej si nový consist.

alcapone napsal:
Ahoj kluci.
Zkus se podívat do souboru .eng 363.Zda obsahuje údaj max.velocity.Měl jsem stejný problém a po doplnění této hodnoty se problém vyřešil.Vzniklo to úpravou v nějakém prográmku,ale už přesně nevím o co šlo.

Žižkovský Josef napsal:
alcapone napsal:
Ahoj kluci.
Zkus se podívat do souboru .eng 363.Zda obsahuje údaj max.velocity.Měl jsem stejný problém a po doplnění této hodnoty se problém vyřešil.Vzniklo to úpravou v nějakém prográmku,ale už přesně nevím o co šlo.

Dobře, v kterých místech to je a jaká hodnota. Děkuji

Jde o tuhle část:Engine ( 362168
Wagon ( 362168 )
Type ( Electric )
MaxPower ( 3480kW )
MaxForce ( 260kN )
MaxContinuousForce ( 187kN )
Velocity ( 0.01m/s )
MaxCurrent ( 1100A )
WheelRadius ( 0.625m )
Sanding ( 40km/h )
NumWheels ( 4 )

alcapone napsal:
Wagon ( 362168 )
Type ( Electric )
MaxPower ( 3480kW )
MaxForce ( 260kN )
Velocity ( 0.01m/s )
MaxCurrent ( 1100A )
WheelRadius ( 0.625m )
Sanding ( 40km/h )
NumWheels ( 4 )

Zakopanej pes je v červeně označeném řádku, tuhle paseku tam udělal Cofixer na úpravu spřáhel.
Řádek má správně vypadat takto: MaxVelocity ( 140km/h ). Projdi si všechna hnací vozidla, zda neobsahují stejnou chybu, a oprav tam údaj na správnou hodnotu toho příslušného vozidla. Problém je v tom, že se to musí udělat ručně.

Miran napsal:
alcapone napsal:
Wagon ( 362168 )
Type ( Electric )
MaxPower ( 3480kW )
MaxForce ( 260kN )
Velocity ( 0.01m/s )
MaxCurrent ( 1100A )
WheelRadius ( 0.625m )
Sanding ( 40km/h )
NumWheels ( 4 )

Zakopanej pes je v červeně označeném řádku, tuhle paseku tam udělal Cofixer na úpravu spřáhel. Takže jdu reinstalovat trainset.
Řádek má správně vypadat takto: MaxVelocity ( 140km/h ). Projdi si všechna hnací vozidla, zda neobsahují stejnou chybu, a oprav tam údaj na správnou hodnotu toho příslušného vozidla. Problém je v tom, že se to musí udělat ručně.

Mockrát děkuji, já jsem si říkal proč některá hnací vozidla mají rozdílné velocity. Tím pádem okamžitě vyhazuji Cofixera.

Doporučení - nikdy nepoužívat k úpravě eng souborů nějaké programy - vždyť se to dá editovat v jakémkoliv textovém editoru a člověk ví, co tam změnil.

Jacek napsal:
Doporučení - nikdy nepoužívat k úpravě eng souborů nějaké programy - vždyť se to dá editovat v jakémkoliv textovém editoru a člověk ví, co tam změnil.

Nejosvětšenější je obyčejný NOTEPAD :wink: .......

alcapone napsal:
Mockrát děkuji, já jsem si říkal proč některá hnací vozidla mají rozdílné velocity. Tím pádem okamžitě vyhazuji Cofixera.

Bohužel, za tuhle chybu nemůže autor Cofixeru. Chyba je v nesprávném zpracování regulárních výrazů, a za to může autor překladače jistého programovacího jazyka. A hádejte kdo..... :lol:

JOHNZ: Budem hadat!: BIL GEJC!

Nemohu jen souhlasit,ale najde se tu spousta lidí kteří se jedou tu svou.Co naplat,chce to jen vysvětlit a pak znova a znova

Ke_Slachticna

Dojel už někdo aktivitu se šlechtičnou do konce. Já jsem zatím vyjel z Pardubic a v tendru došla voda. Teď už jen čekám jestli to bouchne nebo ne.

Jsou vůbec na trati Brno - Praha nějaké vodní jeřáby?

Re: Ke_Slachticna

Jacek napsal:
Dojel už někdo aktivitu se šlechtičnou do konce. Já jsem zatím vyjel z Pardubic a v tendru došla voda. Teď už jen čekám jestli to bouchne nebo ne.

NE, ale na videu jsem viděl něco v Sekulích. Nebo Velké Leváre? Kouknu na to

Vodné žeriavy sú v reále ešte v Bratislave hl (niekoľko kusov). A potom posledný mohykán stojí na kútskom zhlaví v Sekuliach.

Naposled editoval moderátor:

Jacek napsal:

Taky jsem skončil na suchu. Ale bylo to o kus dál, už si nepamatuju kde přesně. Přikládal jsem to na vrub nešetrné jízdy a zatim sem neměl čas a chuť to zkoušet znovu a líp.

P-man napsal:
Jacek napsal:

Taky jsem skončil na suchu. Ale bylo to o kus dál, už si nepamatuju kde přesně. Přikládal jsem to na vrub nešetrné jízdy a zatim sem neměl čas a chuť to zkoušet znovu a líp.

Tak to ste dobrý, ja som skončil už na začiatku, keď som nedokázal v Prahe odbrzdiť súpravu pripájanú na predné spriahadlo. :mad: :mad: :twisted:

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře