Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
voda

No, možná by stálo za to provést takový malý test. Začít aktivitu s poloprázdným tendrem, nebo úplně bez vody, schválně jak se bude MSTS chovat. Vypozorovat rozdíly, pokud nějaké jsou a tak. Protože výbuch suchého kotle MSTS zpracovat umí, i když graficky naprosto nezajímavě

Naposled editoval moderátor:
Možno sa ozve nejaký znalý človek, ktorý by nám povedal kolkokrát musela parná mašinka v reálnej prevádzke doberať vodu. Obávam sa že na takejto dlhej trati aj niekoľko krát....

Pár jeřábů je v olomouci hned za perónem, ale to je momentálně úplně pasé a co se spotřeby vody týče tak si taky myslím, že na takovém úseku by se voda brala hned několikrát. Je vlastně dobře nastavena "spotřeba" vody v kotli? Já dojedu do Brna a v tendru je ještě víc než půlka.

Pánové,to se asi tu u stolu nevyřeší,já to už vzdal a jezdím na uhlí,ale je tu jiný asi problém.Podařilo se vám rozjet Ešus v aktivitě Os 9339 Pha-Kolín?Mě teda ne,pokaždy když se rozhýbu tak mě spadne brzda

742.041 napsal:
Pánové,to se asi tu u stolu nevyřeší,já to už vzdal a jezdím na uhlí,ale je tu jiný asi problém.Podařilo se vám rozjet Ešus v aktivitě Os 9339 Pha-Kolín?Mě teda ne,pokaždy když se rozhýbu tak mě spadne brzda
To už se tu řešilo hned po vydání této jednotky a bylo to ihned opraveno. Já mám na DVD opravenou verzi, je i v balíku downloadů na mých stránkách (komplet jednotka) a oprava je určitě na Dejvových stránkách

Omluva,já to měl v compu ale nějak se na ní zapomělo,ve volné jizdě to nedělalo a teď jsem na to zapoměl. :eek:

Pokud si chceš zahrát tuto aktivitu, tak si stáhni novou verzi. V té staré bys jen marně hledal odstavené soupravy v Libni.
Právě ji dávám do burzy k aktivitám BP.
Je v ní výrazně přidán traffic. A ještě detail, je to vlak 9333 GVD 2004/2005. Nějak jsem se prve přehlíd a napsal 9339.

Pawlik napsal:
Pokud si chceš zahrát tuto aktivitu, tak si stáhni novou verzi. V té staré bys jen marně hledal odstavené soupravy v Libni.
Je v ní výrazně přidán traffic. A ještě detail, je to vlak 9333 GVD 2004/2005. Nějak jsem se prve přehlíd a napsal 9339.

Supr...rád si opět zajedu mojí oblíbenou jednotkou do Kolína! :wink: ...díky

Hawku, ale pozor na to.
Je to ta puvodni, tvou zavrzena, aktivita, i kdyz vyrazne upravena
Takze jak rika Zbynek: ,,Firo, mas to postaveny, tak se neflakej a jed."

Pawlik napsal:
Hawku, ale pozor na to.
Je to ta puvodni, tvou zavrzena, aktivita, i kdyz vyrazne upravena
Takze jak rika Zbynek: ,,Firo, mas to postaveny, tak se neflakej a jed."

Jo....ale když jsem ji jel podruhý, tak mi veškerý traffici už jel správně;-)....sice se rád kochám a koukal jsem i za vlak, ale tak musim koukat jen ze stanoviště. Ale pořád mě nejvíc žere ten osobák na Masaryčce jak zmizí:-)...když koukám ještě z předního stanoviště do strany :wink: .....A mohl by jsi zařadit i Vladovu 471-003 pro zpestření vozového parku....

Pawlik napsal:
Já bych si ji sice rád zajel,jenže jaksi nemohu otevřít tvoje stránky

No tak jsem si to chtěl zajet s tím posilněným trafficem.....první potěšující věc, že už mi nezmizel ten motoráček na Masaryčce :) , ale ze samotného blahobytu jsem nedokázal na 5krát projet Hrabovku....hra mi vždy asi kvůli trafficu s hláškou, že nelze přidat vozidlo do světa spadla :( .....Zítra to zkusím znovu :wink:

Za ty stránky se omlouvám. Skutečně nevím, kde může být chyba, mě to funguje. Zkoušel jsem to i ve škole a bez problému.
Nicméně nejsem v tomto příliš zběhlý, takže problém je asi u mě mezi klávesnicí a židlí. Pokud někdo tuší, kde by mohl být zakopaný pes, poraďte, prosím.
To Hawk: Speciálně kvůli tobě jsem ten motorák na Masaryčce podržel :)
NaHrabovce se opožděný Ostravan načítá až po zmizení trafficu na Masaryčce - je sám :?
Pokud někdo chce aktivitu, pošlu vám ji prozatím na mail.

Tak jsem zalarmoval všechny známé , které vidím na ICQ a všem to funguje.
Že by chvilková indispozice školního serveru? :)

Zdravím pánové, mám problém s těma novýma aktivitama.Všechny strré jsem vymazal a pořád mi to píše chybu v servisech a 471cku mi tam nebere a jeste par nakladních vozu hlasí chyby ( Rils ) a padá mi to do Winows...Nevíte co by to mohlo být??vymazal jsem úplně všechno staré co mělo s aktivitama společného..díky

Jediné, co mě napadá, je projet to v conbuilderu. Jak jseš na tom s trainsetem? Máš aktuální verzi? Je dost možné, že pokud v consistu chybí vagón, hazí to i chybu v servisu. Moudřejší snad poradí.

Ex141Detvan napsal:
Zdravím pánové, mám problém s těma novýma aktivitama.Všechny strré jsem vymazal a pořád mi to píše chybu v servisech a 471cku mi tam nebere a jeste par nakladních vozu hlasí chyby ( Rils ) a padá mi to do Winows...Nevíte co by to mohlo být??vymazal jsem úplně všechno staré co mělo s aktivitama společného..díky

A máš update na 471? Vagon a loko asi máš, ale je problem máš asi jiný eng, či wag.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře