Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
servis4

Pri zmene servisu4 na osobný vozeň môže nastať problém a to pri starších aktivitách. Ak je servis4 použitý na osobný vlak, tak sa skrátia pobyty v staniciach. Ale aj tak by som servis5 nevytváral.

Pánové kdo z Vás dělá aktivitu EC171 z Prahy do Bratislavy. Chci ji zkusit, po menším nakopnutí, kdy na satelitu jsem se koukal ze 371 na trať Berlín-Bad Schandau. Jde o satelitní stanici BAHN-TV, kdy vždy v 24:00 nebo ve 4:00 dávají nějakou trať, hlavně v Německu. Kdyz bych se chtěl koukat i na jiné tratě tak každý den ráno na ARD. Obě jdou volně na Astře 1. Kam můžu jet se 371. Můžu s ní až do Bratislavy, nebo skončit v ČT. Normálně z Prahy táhne 350, ale já chci jet s 371. Tahle mašina je vidět jenom na trafikách.

371 a aktivity

Teoreticky i prakticky je možné s loko řady 371(3 kV ss,15 kV/16,7 Hz)až do Svitav tedy kousek za Č.Třebovou.Dál to jde jen teoreticky v msts,ale realita dostane zabrat.Ve skutečnosti je kousek za Svitavami směrem na Brno nepřátelské napětí (25 kV/50 Hz)a setrvačností do Brna nebo Blavy určitě nedojede.

T.

Přesně jak píše T. S touhle mašinou jen po tratích s 3kV ss a 15 kV 16 2/3 Hz. A snad němci mají nebo měli turnus takový že s 371 zajížděli do PL. Bylo zajímavý kdyby se záznam ze satana dostal na placku.

Zdeněk Itterheim napsal:
Přesně jak píše T. S touhle mašinou jen po tratích s 3kV ss a 15 kV 16 2/3 Hz. A snad němci mají nebo měli turnus takový že s 371 zajížděli do PL. Bylo zajímavý kdyby se záznam ze satana dostal na placku.

Tahle byla s napisem ČD, buď rozdělím aktivitu na dvě části, nebo bych se vracel nazpět do Prahy s něčím jiným, hlavně jsem zustal čumět, když tam strojvedoucí slišel co kecá průvodčí cestujícím, a že má zvuky podobné k 350, než k peršingům a esům, akorát by kluci mohli udělat pípání na návěstidla.

alcapone napsal:
Tahle byla s napisem ČD, buď rozdělím aktivitu na dvě části, nebo bych se vracel nazpět do Prahy s něčím jiným, hlavně jsem zustal čumět, když tam strojvedoucí slišel co kecá průvodčí cestujícím, a že má zvuky podobné k 350, než k peršingům a esům, akorát by kluci mohli udělat pípání na návěstidla.
No vždyť je to klasicky odporová mašina - prekabátená 350 s menším výkonem, tak zvuky tyristorky by byly špatně.
To je co "pípání na návěstidla" ?

Pokud jedeš v DB tak ti chunguje živák a ještě navíc vybavuješ PZ80. Takže přes každý magnet dáváš souhlas. Pokud ne, tak tě to pěkně vynadá. Dobrý je, že to musíš vybavit tak akorát, ne brzy, ne pozdě.
A jak píše Bob57_cz, je to klasika odporovka, s jedinym pulsním měničem na EDB. Přezdívka Bastard je opravdu příznačná. Dle fírů z Dc je na ss části bezporuchová, ale pražáci s tím kolikrát dokážou udělat kouzla .... .

JOHNZ napsal:
bob57: Zvukove prejavy LS90 ...
Pokud se nemýlím a mé znalosti mne neklamou, tak jediný zvukový projev, který je MSTS schopen udělat na LVZ je zvuková houkačka na živák.......myslím, že tam není žádný trigger, který by byl schopen spustit zvuk v závislosti na zobrazovaném návěstním znaku na návěstidle.....Dejve, je tak?

R 223 Vihorlat

Při vjezdu a odjezdu R 223 Vihorlat do a ze stanice P.-Libeň mi to vyhodí hromadu hlášek o chybách.Je to ve složce textures/snow.Jsou to tyto hlášky: SRV_StonePier.ace,IJ_brick_dark.ace,SRV_Bridges4.ace,Bridges4s.ace a dále ještě Shape failed to load.Cald_1over4_Bridge4A.s.Mohl by mě někdo prosím poradit co s tím?Děkuji. :?:

Naposled editoval moderátor:
Re: R 223 Vihorlat

emihop napsal:
Při vjezdu a odjezdu R 223 Vihorlat do a ze stanice P.-Libeň mi to vyhodí hromadu hlášek o chybách.Je to ve složce textures/snow.Jsou to tyto hlášky: SRV_StonePier.ace,IJ_brick_dark.ace,SRV_Bridges4.ace,Bridges4s.ace a dále ještě Shape failed to load.Cald_1over4_Bridge4A.s.Mohl by mě někdo prosím poradit co s tím?Děkuji. :?:

Někde to tady už Zbyněk psal. Chybějící ace soubory si najdeš ve složce Textures a nakopíruj je do složky Textures/snow. :)

Re: R 223 Vihorlat

Luděk napsal:
emihop napsal:

Někde to tady už Zbyněk psal. Chybějící ace soubory si najdeš ve složce Textures a nakopíruj je do složky Textures/snow. :)
To vím taky,že se tady o tom psalo ale já tam ty soubory memám a tak nevím co s tím mám dělat. :x :?: :?

Zbyněk Šemora napsal:
Tak to zavání vynechanou aktualizací a musí to řvát i bez Snow. Pak toho chybí mnohem více.
Tak jsem znova naistaloval všechny aktualizace od čísla 58 až po 64b a stejně to nejde.Dělá to jen u toho rychlíku 223 Vihorlat.Když jedu třeba R 243 tak to nedělá. :shaking:

emihop napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Tak to zavání vynechanou aktualizací a musí to řvát i bez Snow. Pak toho chybí mnohem více.
Tak jsem znova naistaloval všechny aktualizace od čísla 58 až po 64b a stejně to nejde.Dělá to jen u toho rychlíku 223 Vihorlat.Když jedu třeba R 243 tak to nedělá. :shaking:
Tak to vypadá na silný trafiic a PC nestíhá načítat objekty. Zkuste před kritickým místem aktivitu uložit a po pádu znovu načíst a mělo by to chodit.

Zbyněk Šemora napsal:
emihop napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Tak to vypadá na silný trafiic a PC nestíhá načítat objekty. Zkuste před kritickým místem aktivitu uložit a po pádu znovu načíst a mělo by to chodit.
Zkoušel jsem to i uložit před tím než mi začnou hlášky,ale i potom mi to ty hlášky vyhodí.Ta aktivita po odklikání hlášek normálně jde. :roll: :roll: :roll:

bob57_cz napsal:
alcapone napsal:
No vždyť je to klasicky odporová mašina - prekabátená 350 s menším výkonem, tak zvuky tyristorky by byly špatně.
To je co "pípání na návěstidla" ?

Jde o to, když se nekoukáš na pult, a přejedeš semafor kde je třeba zelená a za ním je žlutá tak to na tebe pípne. U jiných mašin jim to říká problém. No jo hold němčouři, ty jsou někde jinde.

Zbyněk Šemora napsal:
emihop napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Tak jsem zjistil,že to nedělá ta aktivita ale dělá to,že mi nejspíš chybí zimní textury.Zkoušel jsem tu Libeň projíždět v různých ročních období a ty hlášky se objevují pouze v zimním období.Nevím jak se mi to mohlo stát,že mi to chybí.Mohl by mi někdo poradit jak ty zimní textůry sehnat? :cry: :roll: :cry:

Do nejakého pomocného adresára (hlavne nie tam kde máš teraz trať) si nainštaluj všetky aktualizácie od toho, kedy postavil Zbněk Prahu a potom to skopíruj do adresára s traťou a potom z toho adresár textures/snow a tertex/snow presuň do adresára s traťou. Daj aby neprepisoval súbory ...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře