Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
nejednotný Trainset

I would like if you know, where I can find the follow locos which need for activities for your beautiful route

CD_130\130007
CD_130\130033
CD_131\131009
CD_131\131010
CD_123\123003
CD_123\122021
CD_123\122004
CD_124\124601
CD_151\151020
CD_163\163260

WAGONS
CD_KS\CD_ks_sterk
CD_SGJS\CDsgjs_k2
FRIGO
MAV_TEHER-PACK_1\MAV_EAOS_1gabova

Může mi odpovědět v angličtině nebo v řečtině autor této aktivity, kde uživatel BP sežene tyto vozy? A česky by mě zajímalo proč stále se**te do aktivit vozidla mimo BP. Já mám jinou práci, než stále odpovídat na podobné emaily. Pokud je nutné zařadit další model, rád jej doplním. Jen je nutné jej mít ve značení ala slezina a nastavení spřáhel na 30cm.

JOHNZ napsal:
Do nejakého pomocného adresára (hlavne nie tam kde máš teraz trať) si nainštaluj všetky aktualizácie od toho, kedy postavil Zbněk Prahu a potom to skopíruj do adresára s traťou a potom z toho adresár textures/snow a tertex/snow presuň do adresára s traťou. Daj aby neprepisoval súbory ...
Díky ti moc za radu.Udělal jsem to jak jsi mi napsal a už to jde bez problémů.

Naposled editoval moderátor:
Re: nejednotný Trainset

Zbyněk Šemora napsal:
I would like if you know, where I can find the follow locos which need for activities for your beautiful route

CD_130\130007
CD_130\130033
CD_131\131009
CD_131\131010
CD_123\123003
CD_123\122021
CD_123\122004
CD_124\124601
CD_151\151020
CD_163\163260

WAGONS
CD_KS\CD_ks_sterk
CD_SGJS\CDsgjs_k2
FRIGO
MAV_TEHER-PACK_1\MAV_EAOS_1gabova

Může mi odpovědět v angličtině nebo v řečtině autor této aktivity, kde uživatel BP sežene tyto vozy? A česky by mě zajímalo proč stále se**te do aktivit vozidla mimo BP. Já mám jinou práci, než stále odpovídat na podobné emaily. Pokud je nutné zařadit další model, rád jej doplním. Jen je nutné jej mít ve značení ala slezina a nastavení spřáhel na 30cm.

A chlapík nenapísal meno aktivity, ktorá tieto vozidlá vyžaduje???Ale, predpokladám že keď sa ozval až teraz bude to novšia aktivita.Niektoré loko a vozne máte tuším v Trainsete, ale loko cd_131 hádam ani neexistuje.Veď to je naša "dvojička".Ale toto by chcelo dobrého "englisch mena", aby mu to vysvetlil kde to má stiahnuť.Ale neviem od ktorého človeka aktivity mali vo všetkých con súboroch "veľké" CD a iné značenia železničných správ.Ale nespomeniem si od koho boli, a nechcem strielať naslepo ...

Projížděl jsem si jednu aktivitu, kde je jízda Os vlaku z Prahy do Kolína a jen tak mě napadlo... Nedochází někdy v praxi k paradoxní situaci, kdy rychlík jedoucí z Úval směr Český Brod (a veden řadou 163) je předjížděn po sousední koleji osobním vlakem (ř. 471, která má 20km/h navrch) ? V MSTS jsem to viděl a kynul jsem na vykulené pasažéry rychlíku... :lol:

K této pradaxní situaci opravdu dochází, je docela sranda dívat se jak se celý vagón baví tím, že osobák předjíždí rychlík. Jen je škoda, že osobák každou chvíly zastavuje.

HarkIV napsal:
K této pradaxní situaci opravdu dochází, je docela sranda dívat se jak se celý vagón baví tím, že osobák předjíždí rychlík. Jen je škoda, že osobák každou chvíly zastavuje.

Jo jenže ten osobák s 471 má povoleno 140 a to je svezeníčko po koridoru:-)...Marně si vzpomínám proč jsme kupovali ty Pendolína 8) ....

Tomu to paradoxu se dá říci, že to je "bordel jak na dráze". Taky jsem vyslechl jak fíra z NEX, nadával výpravčímu, proč pouštěl před něj osobák, ktery měl vyšší traťovou rychlost. :?: :!: :?: :idea:

No možná k tomu na koridoru občas docházi, ale i například v mé aktivitě se rozjížím s Os vlakem ve složení:163 + 6 vagonů a předjíždí mě rychlík, který ovšem za zhlavím stanice doženu - což je v reálu blbost. I když mu totiž zadám počáteční rychlost 100 km/h a výkon 100, tak si to stejně šourá jen nějakých 75.... (přitom v max je v tomto úseku 100, za stanicí 140 km/h). Je zajímavé že někde jede pomalu, a někde opravdu jede tou stovkou. V aktivitě na které dělám sem zadal pendolinu poč. i konc. rychlost 80 km/h, zvýšený výkon, ale ta italská mrcha si stějně jede tak max 40 km/h. Je zajímavé že tenhle problém nastává jen u nějterých vozidel. Např 471 jako traffic se chová úplně nádherně....

2 Kank> tady se pozná kvalitní mašina :) 471 4EVER! Bůh žehnej Dejvovy za tento skvostný model!

Hawk napsal:
2 Kank> tady se pozná kvalitní mašina :) 471 4EVER! Bůh žehnej Dejvovy za tento skvostný model!
Zas tak moc bych se neradoval-------460,to je stroj,kde by byla příměstská doprava a to kouzlo viděného :twisted:

Timeacceleration

Mirec píše na svém webu:
Dnes som pre Vás pripravil 2.diel aktivity "Osobák_471" od Jozefa Karleca. Ako som avizoval 2.11.2005 pri uverejnení 1.dielu, v ktorom sme s jednotkou rady 471 cestovali zo Zábřehu na Moravě do Pardubíc dnes si môžete stiahnuť 2.diel, v ktorom sa prevezieme z Pardubíc do Prahy Masarykova.V aktivite je dostatok traffic dopravy a zápletiek vo forme predchádzania inými vlakmi, preteky s rýchlikom... V Pardubiciach sa objavíte takmer o 30 min. pred odchodom, zato ale môžete pozorovať pestrú prevádzku."Stihnete" príchod EC-čka, poštového NEx, Pendolína atď... Užívatelia, ktorí nechcú čakať polhodinku do odchodu iste ocenia TA (timeacceleration) funkciu MSTS.

Chci se zeptat. Co je ta TA (timeacceleration) funkce MSTS. Jak se zapíná?
Teď si zrovna nemohu vzpomenout. :roll:

Re: Timeacceleration

Pavlík napsal:
Mirec píše na svém webu:
Dnes som pre Vás pripravil 2.diel aktivity "Osobák_471" od Jozefa Karleca. Ako som avizoval 2.11.2005 pri uverejnení 1.dielu, v ktorom sme s jednotkou rady 471 cestovali zo Zábřehu na Moravě do Pardubíc dnes si môžete stiahnuť 2.diel, v ktorom sa prevezieme z Pardubíc do Prahy Masarykova.V aktivite je dostatok traffic dopravy a zápletiek vo forme predchádzania inými vlakmi, preteky s rýchlikom... V Pardubiciach sa objavíte takmer o 30 min. pred odchodom, zato ale môžete pozorovať pestrú prevádzku."Stihnete" príchod EC-čka, poštového NEx, Pendolína atď... Užívatelia, ktorí nechcú čakať polhodinku do odchodu iste ocenia TA (timeacceleration) funkciu MSTS.

Chci se zeptat. Co je ta TA (timeacceleration) funkce MSTS. Jak se zapíná?
Teď si zrovna nemohu vzpomenout. :roll:

Pavlík,

na osvieženie pamäti si prečítaj toto vlákno http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/709 :wink:

Naposled editoval moderátor:
Aktivity editor

Chtěl jsem se vás optat, jestli někdo nemá problém od verze BP64 s activity editorem. Od této aktualizace se vůbec nemohu pohybovat v editoru po trati, vše je hrozně pomalé. U tratě 321 je vše v pohodě. Zkoušel jsem i odinstalovat celé MSTS a znovu instalovat, zkoušel i jiné PC a stále to samé ...

Re: Aktivity editor

Tomes napsal:
Chtěl jsem se vás optat, jestli někdo nemá problém od verze BP64 s activity editorem. Od této aktualizace se vůbec nemohu pohybovat v editoru po trati, vše je hrozně pomalé. U tratě 321 je vše v pohodě. Zkoušel jsem i odinstalovat celé MSTS a znovu instalovat, zkoušel i jiné PC a stále to samé ...

Zkus vyúpnout názvy stanic(pokud je máš zaplé), ty to hodně brzdí..

Re: Aktivity editor

Tomes napsal:

Presne ako hovoria Hawk s Kankom ... Ono po installe MSTS sú tie zmieňované (ale aj iné) položky automaticky zapnuté ... :wink:

to Pavlík:
Jo na screnu je 163 ale v act už je eso,byl jsem zvědavej kdo se chytne 8) :cyclops: .Screen je z verze před BP64,takže troche pracovní a chybyčka se vloudila.
Jinak byl bych rád za nějakou kritiku nebo pochvalu.Je to první část aktivity,která skončí až v ....
Pro Vás všechny.Doporučený SAVE při vjezdu do stanice Hodonín,Břeclav,Lanžhot a Kúty a před odjezdem ze stanice Břeclav.

Aktivita EC 170 "Hungaria" Bratislava - Praha

Kdo má zájem testnout tuto aktivitu, ať dá vědět, pošlu mu jie-mailem. Byla vyzkoušená ve verzi BP64.2, ale v BP65 se měnila celá Bratislava, tak jsem ji upravil, ale nezkoušel, poněvadž trvá přes 4,5 hodiny a jet zase to samý, to chce čas. Trainset je dle BP, navíc je pouze bobina (ta nemohla chybět), eso 362.015 (Coca Cola) a slovenský brejlovec 750.183 (obě slovenské mašinky jsou stáhnuty ze stránek Johnze).

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře