Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
leonell napsal:Ahoj,
omlouvam se, do aktivit to patri jen okrajove, ale aspon to patri na trat Praha-Bratislava
V Koline se objevily za starym mostem (ve smeru od Prahy) dve nove znacky, moc dlouho tam nejsou.
Je to velky vyrazne zluty obdelnik postaveny na vysku a na nem velka cerna cislice 5.
Copak to je? V knizce s predpisem D1 to neni (nebo jsem to nenasel).
Tipuji - rychlost prujezdu pres zhlavi ci cele nadrazi pro Pendolino. Trefil jsem?
Leonell
Mikasi napsal:Trochu z jiného soudku - do 65. aktualizace trati B-P jsem si nadefinoval něco přes stovku startovacích bodů na různých místech tratě. Jsou to jen několikametrové úseky, bez trafficu, prostě jen aby se dalo jezdit a kochat se touhle skvělou tratí. Já tomu říkám "pasivity". MSTS s nimi naběhne celkem svižně (do půl minuty), v menu by se to mělo seřadit abecedně, takže pohodička. Kdyby o to snad měl někdo zájem, tak jsem to dal sem: http://home.worldonline.cz/~cz027984/Pasivity_BP_a65.zip. Umístění na konkrétní koleje je ale většinou jen fikce, takže prosím fíry s poznáním této trati, ať mne za to nemlátí kolejnicí po hlavě...
![]()
Je třeba ještě přidat dovětek, že právě těmito stojatými rychlostníky a předvěstníky se řídí jen strojvedoucí "bimbadel" a neplatí pro ně klasické.Bob napsal:3. změna D1 platná od 1.1.2004, čl.827:
827. Návěst Očekávejte traťovou rychlost (žlutá, na kratší straně postavená obdélníková deska, na ní černé číslo sestavené s černých číslic umístěných ve sloupci mající hodnotu desetiny čísla následující traťové rychlosti) předvěstí na návěstidle – předvěstníku NS strojvedoucímu snížení rychlosti od nejbližšího následujícího rychlostníku NS.
Výborný počin.Mikasi napsal:Pasivity_BP_a65.zip
Není nic jednoduššího, než si zajet volnou jízdu s Pendolínem z Prahy....sorry, ale nic se mi nechce psát....blbý co?DEJV00 napsal:Ahoj,poradíte mi prosím nějakou aktivitu z Prahy hl.n anebo nějakou s Pendolínem? Asi blbá otázka co? ale nic se mi nechce hledatdíky moc
DEJV00 napsal:Ahoj,poradíte mi prosím nějakou aktivitu z Prahy hl.n anebo nějakou s Pendolínem? Asi blbá otázka co? ale nic se mi nechce hledatdíky moc
Akorát, že ta aktivita nejede z Prahy.....ale snad to bude stačitDEJV00 napsal:Jo díky kluci
Ex141Detvan napsal:Zdravím
zkoušeli jste už aktivitu demo3???Mě to pokaždé bez žádného varování ani chybné hlášky vypne MSTS a spadne do windows....
Synovi to párkrát padlo, pak snížil zátěž grafárny a už nepadal.Ex141Detvan napsal:Zdravím
zkoušeli jste už aktivitu demo3???Mě to pokaždé bez žádného varování ani chybné hlášky vypne MSTS a spadne do windows....
Plně s Jackem souhlasím a přimlouvám se o toleranci. O dva km/h varování a o tři konec. Jeden je moc , protože s měřákem co máme se to uhlídat nedá, pokud potřebuji jet naplno.Jacek napsal:Ach jo. Nevím kdo vymyslel tu blbost násilně ukončit misi při překročení rychlosti o 1 km/h To jako fíra dostane v reálu výpověď?
Podle mě by stačilo normální varování třeba při 2 nebo 3 km/h a konec při překročení tak o 5 km/h. Ale o 1 nebo 2 km/h?