G
Guest
Host
No já jsem nabral celkové 6 minutové zpoždění ( tedy do Brna jsem přijel o 6 minut pozdějc) právě díky tomu, že jsem jel tzv. opatrně a nejel jsem na dotah.Tedy, kde byla rychlost 120 km/h, jsem jel nanejvýš 115 km/h, tam kde byla rychlost 70, 80 nebo 90 km/h, jsem jel nanejvýš rychlosti 65, 75 nebo 85 km/h. Navíc je to tím, že ty zastávky jsou od sebe většinou vzdáleny cca 2 až 5 km, a než se rozjedu s mašinou, už abych pomaličku brzdil. V té aktivitě se mi jednou stalo, že jsem jel příliš rychle a když jsem vjížděl k nástupišti, měl jsem rychlost 60 km/h a než jsem úplně zabrzdil, tak cestující z prvního vagónu už vystupovali skoro do trávy, jelikož jsem zastavil až 0.02 km za perónem, a taky se mi stalo, že jsem brzdil příliš brzo a to mělo opačný efekt, tedy že ( timetable klávesa f10 ) jsem zastavil u nástupiště ( konkrétně zastávka Rozhraní ) , kde naopak cestující z posledního vagónu vystupovali na železničním přejezdu a do konce nástupiště mi zbylo cca 0.15 km.
To jsou takové malé chyby, které se ani nezaznamenaly jako provozní chyby, tedy neuložily se do celkového vyhodnocení aktivity. Jinak správně se trefit a zastavit ve správné poloze u nástupiště, s tím mají problémy i jiní fírové v MSTS. Proto obdivuji skutečné fíry, že když vjíždí do stanice 50 km/h, že dokáži správně zastavit na daném místě. Na některých železničních zastávkách, zase když příjíždí vlak se do kolejiště postaví posunovač a na něho ukazuje, kde má zastavit. Jestli v pravo od budovy nebo v levo od budovy. Ale jinak to skvělá aktivita.
To jsou takové malé chyby, které se ani nezaznamenaly jako provozní chyby, tedy neuložily se do celkového vyhodnocení aktivity. Jinak správně se trefit a zastavit ve správné poloze u nástupiště, s tím mají problémy i jiní fírové v MSTS. Proto obdivuji skutečné fíry, že když vjíždí do stanice 50 km/h, že dokáži správně zastavit na daném místě. Na některých železničních zastávkách, zase když příjíždí vlak se do kolejiště postaví posunovač a na něho ukazuje, kde má zastavit. Jestli v pravo od budovy nebo v levo od budovy. Ale jinak to skvělá aktivita.