Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:Tvůrci aktivit, dodržujte prosím úpravu.
Vypadá to dost nepěkně, když otevřu menu volné jízdy a nabídne mi to například:
Začátek trasy: 471_NexPardubice4
Konec trasy: 471_NexPardubice4
A tak je i 471_ServisKolín a 471_ServisPardubice.
Přece název Paths nemohu opsat do startovací a cílové stanice.
Třeba by se některý z těchto vstupních bodů hodil, ale vím já, kde se ocitnu?
Zbyněk Šemora napsal:Tvůrci aktivit, dodržujte prosím úpravu.
To se tam dostalo tak, že se vytvořil Paths a tvůrce zašktl zatržítko "Hráčem projížděná trasa". Jinak doporučuji uvést vždy název stanice, kde se startuje. Když je to na trati, tak alespoň nejbližší stanici.alcapone napsal:Zbyněk Šemora napsal:Tvůrci aktivit, dodržujte prosím úpravu.
A může mně někdo říct jak se to tam dostalo. Stejnak ty servisy jsou k ničemu. V aktivitě nejsou potřeba, jinak až budu mít chuť a hlavně čas tak tu aktivitu opravím do nějaké schůdnější podoby. K té trase, mám tam opsat to co je napsáno při spuštění klávesou F6.
Zbyněk Šemora napsal:To se tam dostalo tak, že se vytvořil Paths a tvůrce zašktl zatržítko "Hráčem projížděná trasa". Jinak doporučuji uvést vždy název stanice, kde se startuje. Když je to na trati, tak alespoň nejbližší stanici.alcapone napsal:Zbyněk Šemora napsal:Tvůrci aktivit, dodržujte prosím úpravu.
A může mně někdo říct jak se to tam dostalo. Stejnak ty servisy jsou k ničemu. V aktivitě nejsou potřeba, jinak až budu mít chuť a hlavně čas tak tu aktivitu opravím do nějaké schůdnější podoby. K té trase, mám tam opsat to co je napsáno při spuštění klávesou F6.
Zbyněk Šemora napsal:Já si myslím, že se zde nedá hrát na uražené, ale mělo by se připomínkám naslouchat.
Opravdu, pokud potkám za Třebovou střídavou lokomotivu, tak je to nesmysl a pak už nemusíte dávat do aktivit ČD vozidla ale i Acelu a Kihu.
Kdo to ještě neví, lokomotivy začínající číslicí 1 a 4 jsou stejnosměrné na 3kV a mohou jezdit od Svitav na sever až po Děčín a na východ až do Čierne nad Tisou.
Číslice 2 a 5 jsou lokomotivy střídavé na 25kV/50Hz a mohou jezdit od Březové nad Svitavou na jih až po Štúrovo, od Přerova to jsou Nedakonice a od Kolína je to Kutná Hora.
Číslice 3 není tak jednoznačná, 350 a 363 (362) jsou dvousystémové na 3 kVss/25kV-50Hz, ale 371 a 372 jsou na systémy 3kVss/15kV-16 2/3hz (směr Berlin).
Tak tohle prosím pro veřejné aktivity dodržujte a jak Poison poznamenal, autor by měl vzít conbuilder a tato zvěrstva opravit a pro ostatní vydat update.
Ex141Detvan napsal:Ale ty banány s nákladem opravdu jezdí..sice ne 151 ale 150,ale jezdí z Přerova v noci do Prahy.Nevím který to je turnus,ale už jsem to viděl..Asi se vrací od nějakého rychlíku, možná od Cassovie.ta má rychlost 100km/h takže by to souhlasilo že je tam 150ka.
AndrewM napsal:Ex141Detvan napsal:Ale ty banány s nákladem opravdu jezdí..sice ne 151 ale 150,ale jezdí z Přerova v noci do Prahy.Nevím který to je turnus,ale už jsem to viděl..Asi se vrací od nějakého rychlíku, možná od Cassovie.ta má rychlost 100km/h takže by to souhlasilo že je tam 150ka.
150 jezdi kontejnery do/ze Zlina a to pravidelne (teda nepravidelne, kdyz ten vlak jede). Objevuji se i jinde, neni pro ne proste vyuziti. Obcas se tedy objevi i ta 151 na nakladu, ale to je spis vyjimka potvrzujici pravidlo.
Radcol napsal:150 jezdi kontejnery do/ze Zlina a to pravidelne (teda nepravidelne, kdyz ten vlak jede). Objevuji se i jinde, neni pro ne proste vyuziti. Obcas se tedy objevi i ta 151 na nakladu, ale to je spis vyjimka potvrzujici pravidlo.
Martens napsal:Nevím, ale do Zlína a dál do Vizovic nevede elektrifikovaná trať. Nemyslels do Otrokovic? Hele a kde je vůbec na téhle štrece styk tr. soustav? Není v Otrokovicích už náhodou střídavá trakce?