Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Tvůrci aktivit, dodržujte prosím úpravu.
Vypadá to dost nepěkně, když otevřu menu volné jízdy a nabídne mi to například:

Začátek trasy: 471_NexPardubice4
Konec trasy: 471_NexPardubice4

A tak je i 471_ServisKolín a 471_ServisPardubice.
Přece název Paths nemohu opsat do startovací a cílové stanice.

Třeba by se některý z těchto vstupních bodů hodil, ale vím já, kde se ocitnu?

Zbyněk Šemora napsal:

S tím musím souhlasit

Zbyněk Šemora napsal:

A může mně někdo říct jak se to tam dostalo. Stejnak ty servisy jsou k ničemu. V aktivitě nejsou potřeba, jinak až budu mít chuť a hlavně čas tak tu aktivitu opravím do nějaké schůdnější podoby. K té trase, mám tam opsat to co je napsáno při spuštění klávesou F6.

alcapone napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

A může mně někdo říct jak se to tam dostalo. Stejnak ty servisy jsou k ničemu. V aktivitě nejsou potřeba, jinak až budu mít chuť a hlavně čas tak tu aktivitu opravím do nějaké schůdnější podoby. K té trase, mám tam opsat to co je napsáno při spuštění klávesou F6.
To se tam dostalo tak, že se vytvořil Paths a tvůrce zašktl zatržítko "Hráčem projížděná trasa". Jinak doporučuji uvést vždy název stanice, kde se startuje. Když je to na trati, tak alespoň nejbližší stanici.

Zbyněk Šemora napsal:
alcapone napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

To se tam dostalo tak, že se vytvořil Paths a tvůrce zašktl zatržítko "Hráčem projížděná trasa". Jinak doporučuji uvést vždy název stanice, kde se startuje. Když je to na trati, tak alespoň nejbližší stanici.

Děkuji, takže třeba Start: Ústí n/O, kolej 2
Konec: Ústí n/O, kolej 4
což znamená startuji na hlavní koleji před Ústím a končím na vedlejší koleji před návěstidlem.

Ahoj, mám prosbu, najde se někdo kdo by mi poslal eng a wag soubory od šlechty 475.1142 a vagonu csd_ba-58 abych si konečně mohl zajet aktivitu se šlechtičnou? ať dělám co dělám prostě je k sobě nepřipojim. mimoto pokud se mašinou dotknu vagonu tak ten sice stojí ale kola se mu točí jako by couval..obě vozidla mám ve stavu v jakým jsem je stáhnul z netu a nejde to a nejde.. díky všem co poradí

S těmi eng a wag u Šlechty mám tentýž problém. Projel jsem si aktivitu Os 3707 ČT-ZnM a upozornil bych autora na pozornější výběr lokomotiv do traffic. Na samém začátku odjíždí z Třebové Os směr Brno v čele s řadou 263 ( :eek: ), a potkat nákladní vlak tažený banánem je taky celkem rarita...

Naposled editoval moderátor:
Zdravím mistra KONTRA:
Zatím jsem žádné upozornění nedostal a problém s 263 na Os do Brna, na který mě upozornil "T", jsem popisoval zde. http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/979&postdays=0&postorder=asc&start=150
Jinak pokud se někomu nelíbí,že vidí banána na nákladu,protože tam kde bydlí jej nikdo 3 roky na nákladu neviděl je mi jedno.Bydlím asi 400 km od danného místa a takovýhle problémy neřeším.Stejně jako se jednomu uživateli nelíbila 452 na Os do Olomouce,protože ho tam nikdy neviděl,už se s tím popral a je v pohodě.Aktivita byla tvořena pro MSTS strojvedoucí a byla na přání Páji.Zveřejnil jsem jí pro všechny uživatele MSTS a můžu říci,že jsou i za našimi hranicemi. :!:
Takže Mr.KONTRA za 263 se omlouvám,pokud Vám tam natolik vadí,použijte CB,víc pro Vás nemohu udělat.
Jinak má série aktivit CHOPIN,u které jsem avizoval několik dalších částí,má část 2. v konečném stádiu a díky jedincům,kteří mají zájem o nové úkoly,a hlavně o spolupráci na nich(za což děkuji),je již ve stádiu tvorby část 3.i 4.

Naposled editoval moderátor:
to Amazon Kontra.

Už jsem tady o to napsal. Je autorem né úplně přesně nastaven soubor .sd parametr Bounding box. Myslím. To za prvé. Za druhé. S těmito prosbami se obracejte na autora. Nedávno se tady tyto věci řešili nemá smysl si toto sám doma na písečku opravovat. Takže pošlete mejl autorům. Je to jejich modela oni JEDINÍ mají právo na úpravu těhto souborů.

Teď jste mi to teda dali... Já jsem ten svůj příspěvek myslel spíše jako upozornění, menší chybička na jinak velmi dobře vymyšlených a sestavených aktivitách. Zřejmě se vás to poněkud dotklo, za což se omlouvám...

Já si myslím, že se zde nedá hrát na uražené, ale mělo by se připomínkám naslouchat.
Opravdu, pokud potkám za Třebovou střídavou lokomotivu, tak je to nesmysl a pak už nemusíte dávat do aktivit ČD vozidla ale i Acelu a Kihu.
Kdo to ještě neví, lokomotivy začínající číslicí 1 a 4 jsou stejnosměrné na 3kV a mohou jezdit od Svitav na sever až po Děčín a na východ až do Čierne nad Tisou.
Číslice 2 a 5 jsou lokomotivy střídavé na 25kV/50Hz a mohou jezdit od Březové nad Svitavou na jih až po Štúrovo, od Přerova to jsou Nedakonice a od Kolína je to Kutná Hora.
Číslice 3 není tak jednoznačná, 350 a 363 (362) jsou dvousystémové na 3 kVss/25kV-50Hz, ale 371 a 372 jsou na systémy 3kVss/15kV-16 2/3hz (směr Berlin).
Tak tohle prosím pro veřejné aktivity dodržujte a jak Poison poznamenal, autor by měl vzít conbuilder a tato zvěrstva opravit a pro ostatní vydat update.

Zbyněk Šemora napsal:
Já si myslím, že se zde nedá hrát na uražené, ale mělo by se připomínkám naslouchat.
Opravdu, pokud potkám za Třebovou střídavou lokomotivu, tak je to nesmysl a pak už nemusíte dávat do aktivit ČD vozidla ale i Acelu a Kihu.
Kdo to ještě neví, lokomotivy začínající číslicí 1 a 4 jsou stejnosměrné na 3kV a mohou jezdit od Svitav na sever až po Děčín a na východ až do Čierne nad Tisou.
Číslice 2 a 5 jsou lokomotivy střídavé na 25kV/50Hz a mohou jezdit od Březové nad Svitavou na jih až po Štúrovo, od Přerova to jsou Nedakonice a od Kolína je to Kutná Hora.
Číslice 3 není tak jednoznačná, 350 a 363 (362) jsou dvousystémové na 3 kVss/25kV-50Hz, ale 371 a 372 jsou na systémy 3kVss/15kV-16 2/3hz (směr Berlin).
Tak tohle prosím pro veřejné aktivity dodržujte a jak Poison poznamenal, autor by měl vzít conbuilder a tato zvěrstva opravit a pro ostatní vydat update.

Ještě bych Zbyňka doplnil - řada 680 Bimbadlo je vícesystémové a může jak na ss, tak st 25Kv/50Hz i 15kV-16 2/3hz.

Dále řada 340 - lamina na přetahy mezi Rakousy a ČD - 25 kV/50Hz a 15kV-16 2/3hz

Ale ty banány s nákladem opravdu jezdí..sice ne 151 ale 150,ale jezdí z Přerova v noci do Prahy.Nevím který to je turnus,ale už jsem to viděl..Asi se vrací od nějakého rychlíku, možná od Cassovie.ta má rychlost 100km/h takže by to souhlasilo že je tam 150ka.

Ex141Detvan napsal:
Ale ty banány s nákladem opravdu jezdí..sice ne 151 ale 150,ale jezdí z Přerova v noci do Prahy.Nevím který to je turnus,ale už jsem to viděl..Asi se vrací od nějakého rychlíku, možná od Cassovie.ta má rychlost 100km/h takže by to souhlasilo že je tam 150ka.

150 jezdi kontejnery do/ze Zlina a to pravidelne (teda nepravidelne, kdyz ten vlak jede :-)). Objevuji se i jinde, neni pro ne proste vyuziti. Obcas se tedy objevi i ta 151 na nakladu, ale to je spis vyjimka potvrzujici pravidlo.

No nevím

AndrewM napsal:
Ex141Detvan napsal:

150 jezdi kontejnery do/ze Zlina a to pravidelne (teda nepravidelne, kdyz ten vlak jede :-)). Objevuji se i jinde, neni pro ne proste vyuziti. Obcas se tedy objevi i ta 151 na nakladu, ale to je spis vyjimka potvrzujici pravidlo.

Nevím, ale do Zlína a dál do Vizovic nevede elektrifikovaná trať. Nemyslels do Otrokovic?

Re: No nevím

Radcol napsal:

Nevím, ale do Zlína a dál do Vizovic nevede elektrifikovaná trať. Nemyslels do Otrokovic?[/quote]
Hele a kde je vůbec na téhle štrece styk tr. soustav? Není v Otrokovicích už náhodou střídavá trakce?

Re: No nevím

Martens napsal:
Nevím, ale do Zlína a dál do Vizovic nevede elektrifikovaná trať. Nemyslels do Otrokovic? Hele a kde je vůbec na téhle štrece styk tr. soustav? Není v Otrokovicích už náhodou střídavá trakce?

V Otrokovicích je ještě stejnosměrná trakce. Soustava se mění až ve stanici Nedakonice.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře