Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
jara napsal:
je už někde aktivita na 451. Nic nemohu najít.

Alebo sa pozri na "Burzu", aktivity pre trať Břeclav - Praha.Máš to tam prehľadne usporiadané (veď nato to Martin vymyslel), stačí si len vybrať.Ako v hypermarkete ... :D

Re: No nevím

Martens napsal:
Radcol napsal:
150 jezdi kontejnery do/ze Zlina a to pravidelne (teda nepravidelne, kdyz ten vlak jede :-)). Objevuji se i jinde, neni pro ne proste vyuziti. Obcas se tedy objevi i ta 151 na nakladu, ale to je spis vyjimka potvrzujici pravidlo.

Nevím, ale do Zlína a dál do Vizovic nevede elektrifikovaná trať. Nemyslels do Otrokovic?
Hele a kde je vůbec na téhle štrece styk tr. soustav? Není v Otrokovicích už náhodou střídavá trakce?[/quote]

Jezis tady aby si daval pozor na kazde slovicko. Jasne, ze jezdi jen do Otrokovic a dal (tusim na Lipu) to taha diesel :-) Myslel jsem to samozrejme tak, ze ten naklad jezdi az tam a po drtivou vetsinu cesty ho taha 150. Ten styk soustav ale taky nebyl uplne na miste, kdyz stejnosmerky jezdi az do Stareho Mesta, ktere je az za Otrokovicemi :-) Jinak je styk opravdu az nekde u Nedakonic, ale netusim jestli ve stanici nebo pred ci za ni :-)

Vážení uživatelé, vůbec nestíhám, vše máte na webu, ale nejsem schopen dát ven odkazy.
Napoví Vám balík aktivit včetně 4 ve formátu apk ve složce Activities (kvůli načítání MSTS)
V pokynech jsou přidaná vozidla. Jelikož jsou tam i nepoužité consists, tak to ještě může křičet po nějakém dalším přidaném vozidle.
Kdo je aktivní, tak to otestujte a napište, co ještě chybí. Já odkazy doplním, až bude trochu klídek.
Těm co dnes příjde DVD s tratí, mají vše již aktualizované.
Složky vozidel nepřepisujte, ale původní nejprve smažte, jsou odebrány zbytečné soubory nebo některé s, sd a ace přejmenovány. wagy a engy jsou ve většině případů zachovány.
Zruště bez náhrady složky:
cd_Wlabm (jednalo se o vůz UZ)
cd_Bai (jedná se o csd_Bai, je vytvořen z Ppoollllových stránek s odebráním číslic z názvů - csd_Bai.wag plus další varianty)
doplňte si všechny varianty rychlíkových vozů MAV, jsou všechny od Ppoolllla jen se změnou směrování zvuků do common.snd. Složka mav_Pack bude brzy zrušena (v ní obsažené další vozy Avmz a Bvmz, jedná se o nějaké arabské nápisy na vozech, budou zrušeny bez náhrady)
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/aktivity.exe update aktivit
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/okd_181.rar upravená vyladěná stará verze
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_181.rar upravená vyladěná stará verze
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_182.rar Johnzova 182 upravená pro BP, obsahuje kabinu a update zvuků do sndelok, na tuto kabinu jsou směrovány i ostatní šestikoláky (verze kabiny se zadním pohledem včetně nočního engu - do vyřešení centrální obsluhy batů den-noc)
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/uz_WLABm.rar (bývalý cd_Wlabm - vyladěný)
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/uz_WLABmee62.rar přidán - (Ppoollll)
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_471.rar nastavení spřáhel na 30cm, vyřešení propojení spřáhel dle 451, opraveny chyby v sd souborech
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/zssk_183.rar vyladěná - starý model (Jonhzův bude přidán později)
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/okd_770.rar doplněný, vyladěný
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/pkp_WLABdmnu.rar přidán - (Ppoollll)
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/mav_Ae.rar budoucí náhrada z mav_Pack - (Ppoollll)
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/mav_Ap.rar budoucí náhrada z mav_Pack - (Ppoollll)

ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/mav_ARp.rar budoucí náhrada z mav_Pack - (Ppoollll)

ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/mav_Be.rar budoucí náhrada z mav_Pack - (Ppoollll)

ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/mav_WRr.rar budoucí náhrada z mav_Pack - (Ppoollll)

ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/mav_WRrmz.rar budoucí náhrada z mav_Pack - (Ppoollll)

Jinak vše ČD kromě motorových lokomotiv (754, 770, 771 je vyladěno) je srovnáno na 30cm a srovnány tlaky v potrubí.
Nesymetrické vozy Fals-z, Gags, Laes, Zans vyladil J Ungerman a dodám je během víkendu. U Laes změnil jedno spřáhlo na BAR, takže snad už nikdo tyto vozy nesmyslně v consists nezařadí. Jsou vždy v páru spojené tuhou spojkou, to same Hirrs, ale na něm ještě pracuje.
Tyto vozy jsou na webu aktualizované pouze se změnou vyladění tlaků dle Ppoolllla
Vozy Cfr jsou také vyladěné, zssk téměř vše hotovo, v nehodovém setu jsou vyladěny pracovní vozy, jako všechny ostatní. Něco už je i z ČSD, viz seznam, Zbývá doladit DB, PKP, OBB (tam bude také zrušen Pack)
z cizích nákladních vozů:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/sbb_Hbbins.rar z této složky budou v budoucnu vyřazeny duplicity obb_Hbbins a sj_Hbbins (byl to pack z celé Evropy)
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/obb_Hbbins.rar
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/sj_Hbbins.rar
Jinak z ČSD je Aa, Aba, Ba, Bmo, Wlab, Wlabv - opět od Ppoolllla
lokomotiva csd_E4991

Poznámka. Vyladění je děláno systémem: Pokud se vyskytl ekvivalent vyladěného vozu od Ppoolllla, je takto celý eng, pokud jej Ppoollll nemá, tak jsou přepočítána spřáhla a srovnány tlaky dle Ppoollllla. S účinky brzdění a dalšího chování hýbáno nebylo. U lokomotiv jen opraven parametr tlaku v potrubí na 73 a přepočítání spřáhel (eventuelně srovnána maximální rychlost - 363, 371).

Naposled editoval moderátor:
Tak to bude jine pojezdenicko. Vim ze by to byla dalsi prace navic, ale nebylo by dobré napsat k archivům kdy v nich byla udělána změna? Člověk pak má opravdu jistotu, že má aktuální trainset.
Proč jsou ve složce cd_150 některé soubory ve značení s cd (cd_15024) a některé čistě číselně (150020)?

Kank napsal:
Proč jsou ve složce cd_150 některé soubory ve značení s cd (cd_15024) a některé čistě číselně (150020)?
Pokud je to ve značení bez vlastnické správy, tak jde o starší značení, které bylo ještě před slezinou 2005. Přeznačením to pak bohužel trošku rozhodí aktivity, ve kterých je tento eng použit.....

Zbyněk Šemora napsal:
Stále nestíhám, tak jen rychle.
zapomněl jsem na
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_Bai.rar (úprava z Ppoollllových stránek)
Nově včera updatováno:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_781.rar (vyladěná spřáhla)
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/zssk_183.rar (přidán Jonhzův model, kabina je v cd_182)
Zatím to bude vše, podrobné odkazy připravím na svých stránkách přes víkend. Dále budu pracovat výhradně na trati, už mám skluz.
Ten Bai mi nějak nejde stáhnout.

Ahoj všichni,nemohl by mi prosím někdo poslat zasejvovanou hru v Pardubicich rychlíku 243 Fatra?? mockrát díky :roll:

Dotaz k aktivitě mt_demo3

Zdravím.
Zasejvoval sem si aktivitu mt_demo3 (nainstalovaná aktualizace 68) a vždy při nahrávání této aktivity (jakéhokoliv ze sejvů této aktivity) mi to hodí hlášku "Button load error - object notebooktabgroup does not exist" a hodí mě to k Billovi. Stalo se někomu něco podobnýho?

U cd_111 mi to píše chybu u souboru 111032d.ace a "nečekané" ukončení archivu.
Podobná chyba u cd_770 - naraznikzima.s je poškozen

Re: Dotaz k aktivitě mt_demo3

Blackwolf napsal:
Zdravím.
Zasejvoval sem si aktivitu mt_demo3 (nainstalovaná aktualizace 68) a vždy při nahrávání této aktivity (jakéhokoliv ze sejvů této aktivity) mi to hodí hlášku "Button load error - object notebooktabgroup does not exist" a hodí mě to k Billovi. Stalo se někomu něco podobnýho?
Stačí v trati otočit stromem a všechny SAVE jsou neplatná a mohou se smazat. Normální jev.

Re: Dotaz k aktivitě mt_demo3

Zbyněk Šemora napsal:
Blackwolf napsal:
Zdravím.
Stačí v trati otočit stromem a všechny SAVE jsou neplatná a mohou se smazat. Normální jev.

Zdravím.

Jenže já jsem s ničím nehýbal. Aktivitu jsem začal hrát až po poslední aktualizaci a poté sejvnul - ukončil MSTS - vypnul PC - - zapnul PC - spustil MSTS - nenaloadoval.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře