jara napsal:je už někde aktivita na 451. Nic nemohu najít.
Podívej se k Mirecovi, jsou tam nejmíň 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hele a kde je vůbec na téhle štrece styk tr. soustav? Není v Otrokovicích už náhodou střídavá trakce?[/quote]Martens napsal:Radcol napsal:150 jezdi kontejnery do/ze Zlina a to pravidelne (teda nepravidelne, kdyz ten vlak jede). Objevuji se i jinde, neni pro ne proste vyuziti. Obcas se tedy objevi i ta 151 na nakladu, ale to je spis vyjimka potvrzujici pravidlo.
Nevím, ale do Zlína a dál do Vizovic nevede elektrifikovaná trať. Nemyslels do Otrokovic?
Pokud je to ve značení bez vlastnické správy, tak jde o starší značení, které bylo ještě před slezinou 2005. Přeznačením to pak bohužel trošku rozhodí aktivity, ve kterých je tento eng použit.....Kank napsal:Proč jsou ve složce cd_150 některé soubory ve značení s cd (cd_15024) a některé čistě číselně (150020)?
Ten Bai mi nějak nejde stáhnout.Zbyněk Šemora napsal:Stále nestíhám, tak jen rychle.
zapomněl jsem na
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_Bai.rar (úprava z Ppoollllových stránek)
Nově včera updatováno:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_781.rar (vyladěná spřáhla)
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/zssk_183.rar (přidán Jonhzův model, kabina je v cd_182)
Zatím to bude vše, podrobné odkazy připravím na svých stránkách přes víkend. Dále budu pracovat výhradně na trati, už mám skluz.
Mi taky ne, ale jde stáhnout ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/csd_Bai.raremihop napsal:Ten Bai mi nějak nejde stáhnout.
Správně, děkuji za opravu Bobe. Alespoň vidíte jak jsem přetaženej. cd_Bai jsem naštěstí odstranil.bob57_cz napsal:Mi taky ne, ale jde stáhnout ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/csd_Bai.raremihop napsal:Ten Bai mi nějak nejde stáhnout.
Tento vůz bude k dispozici až po update. (zítra) Zatím vyladěn nebyl, ale omylem jsem složku smazal. Bude i s dalšími kusovkami.Kuba napsal:Mi zase nejde stáhnout ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_WLab.rar. Zkoušel jsem tu už několikrát a furt nic.
Stačí v trati otočit stromem a všechny SAVE jsou neplatná a mohou se smazat. Normální jev.Blackwolf napsal:Zdravím.
Zasejvoval sem si aktivitu mt_demo3 (nainstalovaná aktualizace 68) a vždy při nahrávání této aktivity (jakéhokoliv ze sejvů této aktivity) mi to hodí hlášku "Button load error - object notebooktabgroup does not exist" a hodí mě to k Billovi. Stalo se někomu něco podobnýho?
Zbyněk Šemora napsal:Stačí v trati otočit stromem a všechny SAVE jsou neplatná a mohou se smazat. Normální jev.Blackwolf napsal:Zdravím.
Zasejvoval sem si aktivitu mt_demo3 (nainstalovaná aktualizace 68) a vždy při nahrávání této aktivity (jakéhokoliv ze sejvů této aktivity) mi to hodí hlášku "Button load error - object notebooktabgroup does not exist" a hodí mě to k Billovi. Stalo se někomu něco podobnýho?