Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nejdál do Kolína nebo Kutnou Horu pod ss trakcí...Zdenku, když tak mne oprav....alcapone napsal:Chlapci, kdo děláte Hungarii z Prahy do Bratislavy, kam až můžu se 371.
Nechci někomu fušovat do práce.
Zbyněk Šemora napsal:Stáhl jsem si od Mirece poslední aktivity, z časových důvodů jsem nakouknul na Pendolino. Zajímalo mne.
Asi tuto soupravu bude nutné upravit. Aktivita začíná v podvečer, ale stanoviště je pouze denní, také mi připadá, že je umístěno moc vysoko, je to poznat při míjení vlaků (sedím výš než kabiny 150 a při potkávání pendolina je to jasné), jestli by nebylo na místě poprosit Dejva o úpravu kabiny ze 471 a než někdo vymodeluje originál používat tuto. Má i noční verzi. Ani nevím, jestli je u Pendolina zrušen omezovač rychlosti. Pendolinové rychlostníky už mám, tak je osadím co nejdříve.
Ještě bych se přimluvil obecně. Když začínám aktivitu, tak mi vadí dlouhé čekání na odjezd. Jako přijatelné jsou 2 minuty, ale více je už neúnosné. Pokud bych měl stát déle, tak je na autorovi, aby pro strojvedoucího vymyslel nějakou činnost (zkouška brzdy, posun-popojetí na konec peronu, přestavení na jinou kolej, vyřazení vozu- při zkoušce brzdy objevena závada, atd, ale ne například stát nečinně 20 minut jako u 471 z Pardubic, proto jsem ji ještě nejel, nevydržel jsem čekat)
K Pendolinu, ještě by nebylo úplně marné spravně osadit soupravu pantografy.Zbyněk Šemora napsal:Stáhl jsem si od Mirece poslední aktivity, z časových důvodů jsem nakouknul na Pendolino. Zajímalo mne.
Asi tuto soupravu bude nutné upravit. Aktivita začíná v podvečer, ale stanoviště je pouze denní, také mi připadá, že je umístěno moc vysoko, je to poznat při míjení vlaků (sedím výš než kabiny 150 a při potkávání pendolina je to jasné), jestli by nebylo na místě poprosit Dejva o úpravu kabiny ze 471 a než někdo vymodeluje originál používat tuto. Má i noční verzi. Ani nevím, jestli je u Pendolina zrušen omezovač rychlosti. Pendolinové rychlostníky už mám, tak je osadím co nejdříve.
Ještě bych se přimluvil obecně. Když začínám aktivitu, tak mi vadí dlouhé čekání na odjezd. Jako přijatelné jsou 2 minuty, ale více je už neúnosné. Pokud bych měl stát déle, tak je na autorovi, aby pro strojvedoucího vymyslel nějakou činnost (zkouška brzdy, posun-popojetí na konec peronu, přestavení na jinou kolej, vyřazení vozu- při zkoušce brzdy objevena závada, atd, ale ne například stát nečinně 20 minut jako u 471 z Pardubic, proto jsem ji ještě nejel, nevydržel jsem čekat)
Kontra napsal:Při projíždění aktivity SC jsem se řídil dle nových rychlostníků a všiml jsem si........bylo 160 a minul jsem klasickou č. 58a očekávejte 150. 150 přišla a s ní 160 pro naklápěcí. Jenomže to už jsem měl zabrzděno na stopade. Neměla by u té 58a být i žlutá 160 pro Pinďu abych zbytečně nebrzdil?
Stalo sa mi to isté, bolo by to treba dáko ošetriť, nákladný vlak ešte nebol schovaný a vchodové navestidlo svietilo na volno! Dáke čudné, ale zrážka to bola ako s filmu! Keby sa to stalo v skutočnosti tak sa dva dni tade nejazdí, celé zhlavie zrušené!! :? A fíra? No letel by do nebíčka!martan napsal:Dnes ve 13:52 narazil při rychlosti 140 km/h vlak EC 171 z Prahy do Budapešti ve stanici Zámrsk do posledního vozu nákladního vlaku stojícího ve stanici - posledním vozem na zhlaví. Do trosek potom ještě najel osobní vlak z protisměru. Vlak 171 byl veden lokomotivou 380.001-8. Vjezdové návěstidlo bylo v poloze volno. Ještě že to bylo jenom v MSTS - aktivita JK_EC 171. Byla to moje první jízda touto loko![]()