Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
DEJV00: No, to znamená, že v MSTS nie je nahodená žiadna aktivita, takže ak tam nejaká má byť, je to vec zlej inštalácie aktivity, poprípade zlej obsluhy Train Store (a ešte, rýdzou náhodou, nenadával MsTS pri štarte na chýbajúce vozidlá)?

Chlapci, kdo děláte Hungarii z Prahy do Bratislavy, kam až můžu se 371.
Nechci někomu fušovat do práce.

Naposled editoval moderátor:
alcapone napsal:
Chlapci, kdo děláte Hungarii z Prahy do Bratislavy, kam až můžu se 371.
Nechci někomu fušovat do práce.
Nejdál do Kolína nebo Kutnou Horu pod ss trakcí...Zdenku, když tak mne oprav....

Jak napsal Martens, u nás všude tam, kde je stejnosměrno 3 kV. A skutečnou Hungarii tahá 371 jen do Prahy Holešovic. Pak to přebírá gorila....

Alcapone:
Až vyjde 380 Jardy Skůry tak se do ní dám.
Kank:
Gorila nebo cd 380

Jenom, že jsem chtěl rozdělit aktivitu na dvě částí někde u ČT, aby to rychleji ocejpalo, při tvorbě. Chtěl jsem jet s 371 do ČT, pro poruchu na gorile a v ČT by si ji už přebrala gorila nebo peršing.

Chceš dělat reálnou act.? Já bych to udělal jak jsi v prvu zamýšlel. Myslím že jde o nápad, myšlenku aby to mělo ducha.
-----------------------
A co se týká bastardů 372 a DB 180 jsou k vidění na tahu Dc. - Pha a Dc - KH. V nočních hodinách je k vidění přesun 372 z Malešic po koridoru do Kolína a KH.
Jinak ještě čas od času se ukáže z technických důvodů 372 v ČT.

No právě, s gorilama je tu hromada aktivit a s bastardama snad jenom jedna, tak proto. MSTS je to defakto jedno s čím kam jedu, ale reál je reál.

Dřív jezdil bastard do Pardubic, myslím, že to byl rychlík Istropolitan. V Pardubicích se vlak dělil, část jela na Prahu a část na Liberec.

Stáhl jsem si od Mirece poslední aktivity, z časových důvodů jsem nakouknul na Pendolino. Zajímalo mne.
Asi tuto soupravu bude nutné upravit. Aktivita začíná v podvečer, ale stanoviště je pouze denní, také mi připadá, že je umístěno moc vysoko, je to poznat při míjení vlaků (sedím výš než kabiny 150 a při potkávání pendolina je to jasné), jestli by nebylo na místě poprosit Dejva o úpravu kabiny ze 471 a než někdo vymodeluje originál používat tuto. Má i noční verzi. Ani nevím, jestli je u Pendolina zrušen omezovač rychlosti. Pendolinové rychlostníky už mám, tak je osadím co nejdříve.
Ještě bych se přimluvil obecně. Když začínám aktivitu, tak mi vadí dlouhé čekání na odjezd. Jako přijatelné jsou 2 minuty, ale více je už neúnosné. Pokud bych měl stát déle, tak je na autorovi, aby pro strojvedoucího vymyslel nějakou činnost (zkouška brzdy, posun-popojetí na konec peronu, přestavení na jinou kolej, vyřazení vozu- při zkoušce brzdy objevena závada, atd, ale ne například stát nečinně 20 minut jako u 471 z Pardubic, proto jsem ji ještě nejel, nevydržel jsem čekat)

Zbyněk Šemora napsal:
Stáhl jsem si od Mirece poslední aktivity, z časových důvodů jsem nakouknul na Pendolino. Zajímalo mne.
Asi tuto soupravu bude nutné upravit. Aktivita začíná v podvečer, ale stanoviště je pouze denní, také mi připadá, že je umístěno moc vysoko, je to poznat při míjení vlaků (sedím výš než kabiny 150 a při potkávání pendolina je to jasné), jestli by nebylo na místě poprosit Dejva o úpravu kabiny ze 471 a než někdo vymodeluje originál používat tuto. Má i noční verzi. Ani nevím, jestli je u Pendolina zrušen omezovač rychlosti. Pendolinové rychlostníky už mám, tak je osadím co nejdříve.
Ještě bych se přimluvil obecně. Když začínám aktivitu, tak mi vadí dlouhé čekání na odjezd. Jako přijatelné jsou 2 minuty, ale více je už neúnosné. Pokud bych měl stát déle, tak je na autorovi, aby pro strojvedoucího vymyslel nějakou činnost (zkouška brzdy, posun-popojetí na konec peronu, přestavení na jinou kolej, vyřazení vozu- při zkoušce brzdy objevena závada, atd, ale ne například stát nečinně 20 minut jako u 471 z Pardubic, proto jsem ji ještě nejel, nevydržel jsem čekat)

Pravda, pravda ... Stanovište je dosť vysoko, tiež je škoda že zatiaľ nieje k dispozícii nočný cab.Obmedzovač tuším zrušení nieje.Tiež mi trochu vadilo 10 minútové čakanie na odchod, a trochu možno aj to voľno hneď od začiatku.Ale aspoň sa tam "hmýril" nejaký ten traffic ... Ale tá sa to jednoducho vyriešiť TA funkciou MSTS ... :wink:

Zbyněk Šemora napsal:
K Pendolinu, ještě by nebylo úplně marné spravně osadit soupravu pantografy.

Tak to jedině nový model a to by muselo být ošetřeno jak pro stejnosměrný, tak střídavý napájecí systém. Pro každý je jiná dvojice sběračů ( 681 a 682 stejnosměrné , 081 a 082 střídavé smetáky ). A pokud pojedeš z Břeclavi do Prahy , polovinu trasy pojedeš stejně na nesprávný smeták :cry: .
Takže zatím je to v podstatě úplně jedno a z mého pohledu je tento model vhodný pouze pro traffic :wink:

Pinďolínové rychlostníky

Při projíždění aktivity SC jsem se řídil dle nových rychlostníků a všiml jsem si........bylo 160 a minul jsem klasickou č. 58a očekávejte 150. 150 přišla a s ní 160 pro naklápěcí. Jenomže to už jsem měl zabrzděno na stopade. Neměla by u té 58a být i žlutá 160 pro Pinďu abych zbytečně nebrzdil?

Re: Pinďolínové rychlostníky

Kontra napsal:
Při projíždění aktivity SC jsem se řídil dle nových rychlostníků a všiml jsem si........bylo 160 a minul jsem klasickou č. 58a očekávejte 150. 150 přišla a s ní 160 pro naklápěcí. Jenomže to už jsem měl zabrzděno na stopade. Neměla by u té 58a být i žlutá 160 pro Pinďu abych zbytečně nebrzdil?

No spis nemel, Pinda ma mit vlastni rychlostniky i vlastni "predrychlostniky".

Zbyňku, dneska jsem se plazil se 14ti vozovým Vsacanem a před Chocní ve směru od Brandýsa jsou za prudkým levotočivým obloukem za sebou dva tytéž NS předvěstníky (myslím, že to je pro rychlost 85 přes Choceň, teď si nejsem jistý)
Jinak rychlostníky pro šestikoláky a bimbadla vypadají skvěle a zase trať posunuly o kus dál :D

Nehoda EC 171

Dnes ve 13:52 narazil při rychlosti 140 km/h vlak EC 171 z Prahy do Budapešti ve stanici Zámrsk do posledního vozu nákladního vlaku stojícího ve stanici - posledním vozem na zhlaví. Do trosek potom ještě najel osobní vlak z protisměru. Vlak 171 byl veden lokomotivou 380.001-8. Vjezdové návěstidlo bylo v poloze volno. Ještě že to bylo jenom v MSTS - aktivita JK_EC 171. Byla to moje první jízda touto loko :(

Re: Nehoda EC 171

martan napsal:
Dnes ve 13:52 narazil při rychlosti 140 km/h vlak EC 171 z Prahy do Budapešti ve stanici Zámrsk do posledního vozu nákladního vlaku stojícího ve stanici - posledním vozem na zhlaví. Do trosek potom ještě najel osobní vlak z protisměru. Vlak 171 byl veden lokomotivou 380.001-8. Vjezdové návěstidlo bylo v poloze volno. Ještě že to bylo jenom v MSTS - aktivita JK_EC 171. Byla to moje první jízda touto loko :(
Stalo sa mi to isté, bolo by to treba dáko ošetriť, nákladný vlak ešte nebol schovaný a vchodové navestidlo svietilo na volno! Dáke čudné, ale zrážka to bola ako s filmu! Keby sa to stalo v skutočnosti tak sa dva dni tade nejazdí, celé zhlavie zrušené!! :? A fíra? No letel by do nebíčka!

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře