Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.

Lubos

Cestující
Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha

Chcel by som sa opytat ci niekto robi aktivity na tejto trati ak ano mohli by ste mi poslat nejake ale odkial sa daju stiahnut???
Dakujem

Re: Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha

Lubos napsal:
Chcel by som sa opytat ci niekto robi aktivity na tejto trati ak ano mohli by ste mi poslat nejake ale odkial sa daju stiahnut???
Dakujem
Prepáč, ale ty si práve spadol z mesiaca ? :?: :?: :?: :?: Prosím moderátora, aby toto vlákno zmazal, pretože pán asi nevie alebo nechce čítať. Zrejme má problémy s chápaním

TN_241

Tak zatím jsem nenašel: cd_Zkks, cd_Uacs, obb_Hbbins, cd_Hirrs, cd_Zans a rzd_WLABm.

Je jich tam tolik, že se mi to nechce nahrazovat.. :cry:

Re: TN_241

Miran napsal:
Tak zatím jsem nenašel: cd_Zkks, cd_Uacs, obb_Hbbins, cd_Hirrs, cd_Zans a rzd_WLABm.

Je jich tam tolik, že se mi to nechce nahrazovat.. :cry:

No me to vyhazelo v conbuilderu 240 chyb, ale je to dano castecnou znacici nekompatibilitou meho a autorova trainsetu (on A ja CD A, on Bpee ja CD Bpee ap.). Uacs, Hirrs i Zans najdete urcite na ceskem webu (mam je v trainsetu), WLABm s velkou pravdepodobnosti taky. Pokud se tyka obb_Hbbins, pokud nejsou u nas, na trainsimaustria jich bude prehrsel.
Pri kontrole consistu me ale zarazilo razeni nekterych nakladnich souprav (napriklad slozeni rychlik CSD, slovenske Bmee ap., ktere tady nelze potkat). Vlastni aktivitu jsem vsak dojel jen do Holesovic, kde jsem pripojil, obhlizel a zamrzl :-) a vzhledem k casu jsem to nechal az na dnes. Zarazilo me pouze to, ze z Holesovic EC do Nemecka odjizdelo bratru o 10-15 minut driv, nez ma regulerni prijezd. Ale consisty slibuji hodne silny provoz, takze po vychytani urcitych chyb to bude velmi slusna aktivita.

TN_241

Nevím, jak je možné, že tam máte tolik chyb. Použil jsem vozidla z původní trati a zbytek, co má pan Šemora na svých stránkách. To EC do Německa opravdu odjíždí dříve než má, je to dáno tím, že jsem aktivitu tvořil před tím, než byla hotová Bubeneč a po aktualizaci 51bptrat.exe se mi přepsal právě paths s tímto vlakem a zapomněl jsem upravit stání v Holešovicích. Toto opravím. Jinak se moc nekochejte, protože naberete zpoždění a ktivita nebude fungovat, tak jak má (Kolín, Pardubice,..)

Re: TN_241

Tomes napsal:
Nevím, jak je možné, že tam máte tolik chyb. Použil jsem vozidla z původní trati a zbytek, co má pan Šemora na svých stránkách. To EC do Německa opravdu odjíždí dříve než má, je to dáno tím, že jsem aktivitu tvořil před tím, než byla hotová Bubeneč a po aktualizaci 51bptrat.exe se mi přepsal právě paths s tímto vlakem a zapomněl jsem upravit stání v Holešovicích. Toto opravím. Jinak se moc nekochejte, protože naberete zpoždění a ktivita nebude fungovat, tak jak má (Kolín, Pardubice,..)

Tak jsem to projel, aktivita je pěkná, skutečně se musí jet co cajk dá. Pěkný traffic, akorát když jsem dojížděl do ČT tak mě to poslalo k Billovi... Ale při tom množství vlaků ve stanici se ani není co divit. :lol:

Tomes,
Neskusil by si urboit aktivitu z Kut do Prahy Holesovic???
Ja pracujem na Ex 278 Jaroslav Hasek tak by si mohl nieco porobit aj ty aby toho bolo viac
Alebo uz nieco mas rozpracovane?

To Lubos : Zatím jsem nezkoušel nic, udělej Ex 278, já udělám něco v opačném směru. Zítra něco vyberu a během příštího tydne zpracuji. Až budeš mít toho Haška, tak mi ho pošli. Díky

A ty si robil R 241 Vsacan podla skutocnosti traffic alebo len si to vymyslel?
Lebo neviem ako chodiavlaky oprotia kde sa krizuju tak neviem ja to urobim asi len takako sa mi pritrafi tak tam supnem service.
Alebo porad ako na to

Traffic osobni dopravy dělám podle skutečnosti (křižování dle sešitových jízdních řádů), nákladní vlaky si samozřejmě vymyslím. Občas zpozdím nějaký vlak osobní přepravy, aby to bylo trochu zajímavější - např. předjíždění. Už jsem si vybral aktivitu Praha - Kúty, bude to EC 137 "Slovenská strela".

Mohol by si urobit aj ty nejaku na smer Praha Holesovice lebotych je uz dost opacnych na Kuty
Nebude vadit ked to nebudem robit podla skutocnosti?
dufam ze nie ale dam tam dost trafficu
co povies na to?

Jak chceš, mně to nevadí. Na Prahu mám rozpracovanou jednu aktivitu ve smyslu náročné služby, ale ta bude za delší dobu. Zatím mám jenom myšlenku, musím to doladit.

Napis mi tvoj mail zajtra ti tu aktivitu poslem a mozes ju aj uverejnit ak chces na svojej stranke.
Nech posluzi aj druhym

Tomes napsal:
Traffic osobni dopravy dělám podle skutečnosti (křižování dle sešitových jízdních řádů), nákladní vlaky si samozřejmě vymyslím. Občas zpozdím nějaký vlak osobní přepravy, aby to bylo trochu zajímavější - např. předjíždění. Už jsem si vybral aktivitu Praha - Kúty, bude to EC 137 "Slovenská strela".

Už sa teším na EC Slov.strelu.Je to celkom zaujímavý vlak, párkrát som s ním išiel a dávnejšie som urobil aktivitu EC 133, vtedy trať začínala len za Ústí nad Orlicí a išlo sa až do Kútov.Tak dúfam že ti vyjde.Ja pracujem na web stránke kde budem uverejňovať svoje aktivity a prípadne aktivity ďaľších ľudí.Prvý "zákazník" bude Kebarko ktorý mi poslal vydarenú aktivitu nákladného vlaku.

To Lubos:Mohol by som poprosiť o tú tvoju aktivitu na e-mail: vladozv@stonline.sk

Naposled editoval moderátor:
EC 137

Miro, dnes jsem začal tu Slovenskou strelu. Začíná se EC 170 "Hungaria" na trati před Kolínem od Kutné Hory, po příjezdu do Holešovic najedeš na Masaryčku, odkud je strela mimořádně vypravována (kvůli otočení lokomotivy). Teď vyplňuju nějak těch 40 minut mezi příjezdem Hungarie a odjezdem strely.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře