Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prepáč, ale ty si práve spadol z mesiaca ? :?: :?: :?: :?: Prosím moderátora, aby toto vlákno zmazal, pretože pán asi nevie alebo nechce čítať. Zrejme má problémy s chápanímLubos napsal:Chcel by som sa opytat ci niekto robi aktivity na tejto trati ak ano mohli by ste mi poslat nejake ale odkial sa daju stiahnut???
Dakujem
Lubos napsal:Chcel by som sa opytat ci niekto robi aktivity na tejto trati ak ano mohli by ste mi poslat nejake ale odkial sa daju stiahnut???
Dakujem
Zbyněk Šemora napsal:Ale otázka byla Kuty - Praha a takovou na mých stránkách ještě nenajdete. TN mi už něco poslal, ale ještě jsem se k tomu nedostal, abych ji prověřil.
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/TN_241.apk
když tak to někdo testněte a eventuelně opravte kompatibilitu vozidel.
Miran napsal:Tak zatím jsem nenašel: cd_Zkks, cd_Uacs, obb_Hbbins, cd_Hirrs, cd_Zans a rzd_WLABm.
Je jich tam tolik, že se mi to nechce nahrazovat..![]()
Některé z těch vozů jsou na http://www.train-sim.cz/ ,vřele doporučujiMiran napsal:Tak zatím jsem nenašel: cd_Zkks, cd_Uacs, obb_Hbbins, cd_Hirrs, cd_Zans a rzd_WLABm.
Je jich tam tolik, že se mi to nechce nahrazovat..![]()
Tomes napsal:Nevím, jak je možné, že tam máte tolik chyb. Použil jsem vozidla z původní trati a zbytek, co má pan Šemora na svých stránkách. To EC do Německa opravdu odjíždí dříve než má, je to dáno tím, že jsem aktivitu tvořil před tím, než byla hotová Bubeneč a po aktualizaci 51bptrat.exe se mi přepsal právě paths s tímto vlakem a zapomněl jsem upravit stání v Holešovicích. Toto opravím. Jinak se moc nekochejte, protože naberete zpoždění a ktivita nebude fungovat, tak jak má (Kolín, Pardubice,..)
Tomes napsal:Traffic osobni dopravy dělám podle skutečnosti (křižování dle sešitových jízdních řádů), nákladní vlaky si samozřejmě vymyslím. Občas zpozdím nějaký vlak osobní přepravy, aby to bylo trochu zajímavější - např. předjíždění. Už jsem si vybral aktivitu Praha - Kúty, bude to EC 137 "Slovenská strela".