G
Guest
Host
Chtěl bych se zeptat jak se při stavbě trati v MSTS odhadne km vzdálenost.Třeba když chci položit 1 km kolejí?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Martens napsal:Jinak pro měření vzdáleností jsem někde našel jako stavební pomůcky pravítka.....horizontální, vertikální s rozsahem 1, 10 a 100 m.....
pitt napsal:Ja som spravil jednu srandu. V súbore gantry.dat príslušnej trate som nastavil, aby mi dávalo trolej. stlp každých 500 metrov. A tak som išiel pomaly a kde som mal stĺp, tam som dal kilometrovník, stĺp som vymazal a takto pokracoval po celej trati. Ked som skoncil, gantry.dat som prepisal na pôvodoné hodnoty a vec bola vyriešená.
Tó teda jeocelot24 napsal:pitt napsal:Ja som spravil jednu srandu. V súbore gantry.dat príslušnej trate som nastavil, aby mi dávalo trolej. stlp každých 500 metrov. A tak som išiel pomaly a kde som mal stĺp, tam som dal kilometrovník, stĺp som vymazal a takto pokracoval po celej trati. Ked som skoncil, gantry.dat som prepisal na pôvodoné hodnoty a vec bola vyriešená.
Chytrá pomůcka !! .. Velmi chytrá !!